Vyfarbi sa do krásy - spomienka na môj prvý korektor :)

14:33

Keď som sa začínala líčiť, korektory som považovala za zbytočné. Nevedela som si ich používanie predstaviť, a preto som si žiadny nekúpila. Od Maybelline som mala make up Affinitone, ktorý som používala veľmi dlho a považujem ho za jeden z tých lepších. Vtedy bol mojím obľúbencom, a preto som sa rozhodla skúsiť aj púder. Vyštartovala som do najbližšej DM - drogérie a na moje potešenie som  našla super akciu - k púdru bol korektor zdarma. Vzala som, skúsila som, kúpila som zasa. Prvý raz som pochopila, prečo je korektor taká super vec. Pred pár týždňami som sa ho vybrala hľadať, ale v obchode nebol. Našla som ho na niekoľkých slovenských a českých stránkach, preto si budem musieť urobiť zásoby :)





O korektore si môžete prečítať:

    "Affinitone korektor je pre Vás ideálna zbraň proti nedokonalostiam pleti. Postará sa o dlhotrvajúce zjednotenie pleti a jej prirodzený, hebký vzhľad. Vďaka obsahu medu, vitamínom A a E, extraktom z hrozna a aloe vera navyše pleť hydratuje a upokojuje.
Na dosiahnutie najlepších výsledkov:

Použitie korektoru je prvým krokom pri líčení pleti. Zvoľte odtieň, ktorý je o jeden až dva stupne svetlejší ako make-up. Korektor nanášajte aplikátorom na začervenané miesta, vyrážky a miesta s prebytkom alebo nedostatkom pigmentu. Korektorom tiež môžete zamaskovať kruhy pod očami."

Ono to tak býva, že človek si obľúbi to, čo spoznal ako prvé a rád sa k tomu vráti :) U mňa sa stalo to isté s týmto korektorom, ku ktorému som sa vracala vždy, keď som mala nejaký problém, keď som si kúpila nejaký úplný brak, ktorý sa korektorom nedal ani poriadne nazvať. Kupovala som si ho v odtieni 02 Natural, ktorý mi krásne sadol a mohla som ho používať takmer celý rok, s výnimkou letných mesiacov, kedy som bola pekne opálená, vtedy korektor nepotrebujem vôbec. Na aplikáciu slúži ploský aplikátor, ktorým som si korektor naniesla na tvár a rozotrela ho prstami. Nerada používam štetec, hoci pred nejakým časom som si kúpila štetec určený na prácu s korektorom. Radšej mám prsty, mám pocit, že s nimi ho do pleti zapracujem lepšie. Má veľmi dobrú, krémovú konzistenciu, vďaka čomu sa výborne rozotieral po tvári. Nevoňal, naopak, mal takú pre mňa zvláštnu, kyselú vôňu, ale pri nanášaní ju nebolo cítiť. Zbožňovala som ho (a stále zbožňujem, aj keď ho mám už len na dne a kým si nekúpim nový, musím si ho šetriť) pre niekoľko vlastností:
  • krásne zjednotil pleť, ktorá ostala úplne jemná. Nie raz som ho použila na celú tvár, na make up, ktorý potom vyzeral bezchybne
  • pekne zakryl fliačiky, pehy, červené miesta, kruhy pod očami
  • aj po jeho použití vyzerala pleť úplne prirodzene, pekne
  • ak som nepoužila make up, korektorom som si prekryla len najväčšie nedokonalosti a vyzeralo to super
  • nezaliezal do liniek ani vrások, nezvýraznil póry
Na vyrážky som vtedy nepoužívala tuhý korektor, ten som spoznala len pomerne nedávno, a hoci si s nimi Affinitone korektor neporadil tak, ako by sa mi páčilo, stále patrí k tomu najlepšiemu, čo bolo v mojej kozmetickej taštičke krásy. 


Plusy:

  • praktický aplikátor
  • odtieň mi perfektne sadol
  • krásne zjednotil pleť
  • prekryl fliačiky, pehy, červené miesta okolo vyrážok, kruhy pod očami a pleť vyzerala úplne prirodzene
Mínusy:
  • vyrážky aj naďalej svietili ako semafor, s tými si veľmi neporadil
Po tomto korektore som mala mnohé iné, ale tento je a ešte dlho bude top :) Našla som ho na niekoľkých internetových stránkach, cena bola okolo 4 eur.

Máte nejaký výrobok, ku ktorému sa veľmi radi vraciate? :) 


                                                  

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Tenhle korektor jsem taky měla a zamilovala si ho, ale v zimě na mě byl trochu tmavší, takže jsem si koupila jiný.. Na léto ale super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :) To ako naschvál vždy keď idem do drogérky buď ho nemajú alebo majú v odtieni O3 Sand :( Dúfam že sa mi už ho podarí splašiť :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som odtieň 02 nevidela v obchode ani nepamätám :) A ten jediný používam, preto musím pátrať ďalej :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe