Grécke potešenie

19:15

Vždy, keď je v Lidli grécky týždeň, sa nedočkavo rútim k uličke s mliečnymi výrobkami a hľadám jogurty. Chuťovo sú vynikajúce a pomer cena a kvalita tiež. Tento rok som si veľmi obľúbila grécky šalát. Prvý raz som si ho objednala spolu s pizzou a zistila som, že táto pochúťka nie je náročná na prípravu a odvtedy si ho pravidelne pripravujem. Zvykla si naň celá rodina a som rada, že im chutí. Grécke báje som si čítala už ako malé dievčatko, lebo ma fascinoval život bohov, ktorí mali úžasnú moc. Grécki filozofi ma vedeli v škole poriadne potrápiť, nie raz som si povzdychla, že ich myšlienky nedostanem do hlavy (nebola som ďaleko od pravdy). A aké sú kozmetické vychytávky s vôňou gréckeho orecha?







O sprchovom géle sa dočítate:

     "Dvojfázový sprchový gél kozmetickej rady Aromatherqpy s vitamínovými kapsulami s vôňou exotického gréckeho orecha 240ml"

Boemi stavilo na veľmi zaujímavú vôňu a myslím si, že to bol skvelý výber. Obal je veľmi pekne tvarovaný, je malou ozdobou vane. Na lístočku pripevnenom k obalu si môžete prečítať, že sa jedná o dvojfázový sprchový gél, ktorý obsahuje vitamínové kapsuly. Sú to malé farebné bodky, ktoré celkovo oživujú vzhľad gélu.  Vôňa sa mi veľmi páči. Kým moja sestra ju prirovnala k prachu na pranie, mne pripomína niečo z detstva. Je to svieža, ťažko špecifikovateľná vôňa. Gél je pomerne riedky, čo som ocenila najmä keď ho bolo už len trocha. Po otočení obalu hore dnom pekne stiekol a mohla som ho tak minúť celý. Pekne pení, stačí ho len trocha a vytvorí bohatú penu, ktorá vás zahalí do tajuplnej exotickej vône a na malú chvíľu vás vytrhne zo stereotypu bežných dní. Pokožku jemne umýva a nevysušuje ju, po jeho použití je jemná a prevoňaná. Oproti predchádzajúcim výrobkom je zloženie lepšie viditeľné a dalo sa im aj celkom dobre odfotiť. 

Plusy:
  • pekný obal
  • krásna vôňa
  • redší, ľahko sa dostane z obalu, ale veľmi sa nerozteká
  • pokožku čistí bez vysušovania
Mínusy:
  • nenašla som
Cena sprchového gélu je  4,60 za 240 ml. 




Po kliknutí sa dá zloženie zväčšiť


O telovom mlieku sa dočítate :

     "Telové mlieko kozmetickej rady Aromatherapy so sviežou horkastou vôňou exotického gréckeho orecha.

240ml "

Mliečko je balené rovnako ako sprchový gél. Tu som však narazila na menší problém. Obal je bezpochyby pekný, ale nepraktický. Mlieko je  oveľa hustejšie ako gél a dostať ho von, keď ho bola menej ako polovica, bolo umenie. Musela som s obalom trepať, mykať a aj tak to šlo pomaly. Ale ako som sa dočítala na Fb, tieto obaly budú nahradené tubami, čo je lepšie a bude to oveľa praktickejšie a jednoduchšie. Vonia výraznejšie ako sprchový gél a páči sa mi o niečo viac. Keď som ich použila oba, vôňa bola citeľná aj pár hodín po použití. Na to, že je to telové mlieko, je dosť husté, ale takáto konzistencia mi vyhovuje asi najviac, lebo sa neroztečie skôr ako ho rozotriem. Je ľahké, do pokožky sa vsiakne rýchlo a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Po jeho použití je hodvábne jemná a hydratovaná, poradí si aj s mojimi veľmi suchými lakťami. 

Plusy:
  • pekný obal
  • výrazná vôňa
  • hustejšia konzistencia
  • pokožku zjemňuje a hydratuje
Mínusy:
  • trochu ťažšie sa dostáva von z obalu
Mliečko stojí 3,9 a spolu s gélom ho kúpite na stránke http://obchod.boemikozmetika.sk/sk/.

Čo sa Vám najviac spája s Gréckom? :)

,

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Bud si riadna fanusicka tejto znacky, alebo Ta sponzoruju :-)

    Ja som grecky orech objednala vo forme darcekovej kazety k meninam. Dizajn obdarovanu potesil, uvidim co povie na kvalitu.
    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj jedno, aj druhé :) Bloggerky občas dostanú balíčky na testovanie, ja som dostala túto radu a vďaka vôni si ma získala. Súhlasím, dizajn je krásny, kvalita je dosť vysoká. Zatiaľ som nemala výrobok, ktorý by nebol niečím veľmi zaujímavý. Doteraz najlepší bol balzam na pery a telový jogurt

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe