Matná ružová - krásna ružová

19:11

Odkedy som si začala pravidelne lakovať nechty, rada skúšam nové značky i odtiene. Moja zbierka sa riadne rozrastá a každému novému prírastku sa vždy poteším. Nedávno som robila jednu objednávku kozmetických pomôcok a všimla som si, že v ponuke majú aj laky. Výber nebol veľmi veľký, ale zaujali ma matné laky. Mám matný top coat, ktorý naozaj zmení každý lak za pár sekúnd na matný, ale lákalo ma vyskúšať ten od Gabrini. 






O laku si môžete prečítať:

     "Gabrinni Matte Nails - ako už názov sám naznačuje, ide o kolekciu matných lakov na nechty. Matný lak na nechty dodáva nechtom eleganciu a vážnosť. Vyhľadávaný pre výnimočné situácie v tmavých farbách ako i pre každodenné nosenie v svetlejších odtieňoch."

Čím som staršia, tým radšej mám svetlé farby, pastelové farby i nežnú ružovú. Preto padla voľba práve na ňu, prišla mi rozkošná a veľmi dievčenská a som rada, že ma nesklamala. Má 13 ml a je v hranatom flakóniku, ktorý je odolný voči pádom ( ako inak, overené mojou šikovnosťou!). Tenučký štetček ma sprvu nenadchol, lebo mám oveľa radšej širšie, s ktorými mám nechty nalakované rýchlo a ľahko. Po prvom použití som ale spokojne mohla konštatovať, že hoci je tenký, lakuje sa s ním dobre a nemenila by som ho. Farba je výraznejšia ružová a časom by som si rada dokúpila fialovú, červenú a čiernu, lebo tie na nechtoch pôsobia mimoriadne elegantne. Najmä čierna tak pôsobí. Lakuje sa mi s ním dobre. Nezanecháva také tie divné pásiky a nerobia sa mi ani bublinky, čo je niekedy veľmi komické a ide ma roztrhnúť, keď si kvôli nim musím odklakovať nechty, aby som bola spokojná. Jeho výdrž som testovala najskôr bez podkladového laku a následne s podkladovým lakom i nadlakom. Bez podkladového laku vydržal pekný 2 dni. Iba na pravej ruke som si všimla trošku olúpané končeky. Nechty na pravej ruke dostanú vždy zabrať, ako praváčka v nej držím hubku, keď umývam riad či kúpeľňu, preto sa nechty zničia skôr. Napriek tomu som bola spokojná - lak stál len euro a vydržal krajší dlhšie ako drahšie laky. Potom som si naniesla aj podkladový lak. Vydržal mi pekný 3 - 4 dni, opäť som si všimla len olúpané končeky, nič viac. Výber nadlaku bolo horší, lebo mám len vrchný lak s výrazným leskom alebo matný. Nakoniec som si naniesla práve druhý spomenutý, farbu takmer nezmenil a predĺžila sa tak životnosť laku. Odlakovať ho je ľahké, ide rýchlo dolu a nefarbí nechty, za čo má u mňa ďalšie plus.

Plusy:
  • na výber z viacerých krásnych farieb
  • tenký štetec, dobre sa s ním lakuje
  • bez podkladového laku vydrží 2 dni, s podkladovým lakom 3 - 4, všimla som si len ošúchané končeky
  • ľahko sa odlakuje, nefarbí nechty
  • cena
Mínusy:
  • žiadne, som spokojná
Lak som kúpila za 1 euro na stránke http://www.svetzeny.sk/.

Máte skúsenosti s Gabrini kozmetikou? :)


You Might Also Like

9 Vaše komentáre

  1. Hm, nechty som si sice prestala lakovat pred cca 2 rokmi (kvoli latkam nachadzajucim sa v lakoch), ale napr. Rimmel lak vydrzal 5-6 dni. Takze toto je kratka vydrz.

    Kaviaren-u-macky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jediný lak, ktorý mi od Rimmelu vydržal aspoň 3 dni, bol Space Dust, ostatné ma sklamali. Tento mám podstatne radšej

      Odstrániť
  2. matné ja môžem :D mala som tiež matný nadlak, ale akosi po dlhšom nepoužívani sa "zgumovatel" tak som ho vyhodila.. :( ale ako tak pozerám tú ponuku,tiež by som nejaký vyskúšala.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne aj gélový nadlak časom tak nejak zgumovatel :) Tiež letel do koša

      Odstrániť
  3. Aký máš, prosím ťa, matný nadlak? Ja by som si nejaký chcela kúpiť, najlepšie z drogérky, pretože som ešte neprišla na čaro objednávania z internetu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak sa nemýlim, v drogérii by mohol byť od Loreal. A Essence má tiež matný top coat, len neviem, či aj v drogérii. Skôr som ich našla na internete :)

      Odstrániť
  4. Pěkná barvička :)

    A matný nadlak má určitě essence :)

    http://libertas-denise.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno áno, Essence je v tomto jednotka a má super vychytávky :)

      Odstrániť
  5. krásný lak :)
    www.life-babylove.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe