Je libo kávičku?

18:53

Niekedy som ako Alenka v ríši divov. Tmavý ponurý svet skrytý za čiernymi mračnami ma obklopuje často. Slnečné lúče sa ťažko predierajú oblakmi a snažia sa priniesť trochu svetla do rutiny všedných pracovných dní. Sedím nad papiermi, ponorená v mojom farebnom sne. Na ružovej cukrovej vate brázdim modrý oceán plný delfínov. Zrazu ma vracia do reality voňavá aróma kávy. Niekedy horká, niekedy sladká. Životný života budič. Najvoňavejšia hnedá tekutina, ktorá prinavracia energiu. Lebo s kávou je všetko jednoduchšie. Dokonca zbližuje. Nad šálkou kávy sa ľahko vymieňajú úsmevy a šibalské pohľady. Niekedy ma zahalí tajomná vôňa kávy aj pod sprchou. Vôňa írskej kávy. Od Dermacolu.







O sprchovom géle si môžete prečítať:

     "Sprchovací gél s vôňou írskej kávy a kofeínom pohladí vašu pokožku, zahalí ju do krémovej peny a zanechá ju čistú a zamatovo hebkú. Opojná aróma írskej kávy povzbudí telo a zmysly a premení sprchovanie na nevšedný zážitok."

Aroma Ritual ponúka úžasné sprchové gély, Kedysi dávno (niekedy na jeseň minulý rok) som si kúpila hroznový s limetkou a bol jedným z najvoňavejších gélov, aké som kedy mala. Suverénne prevoňal všetko, aj krabicu, v ktorej mi prišiel. Preto som bola veľmi zvedavá, či sa mu tento gél vyrovná. Obal je veľmi pekný. Srdiečko z kávových zŕn zahrialo moju dušičku kávičkového labužníka a je ozdobou vane. Vrchnáčik pevne drží, takže sa nemusím báť, že ho budem hľadať vo vode. Plastový obal je ľahučký a má 250 ml. Jeho vlastnosti sú viac ako vyhovujúce:
  • krásne vonia! Nie veľmi výrazne a intenzívne, ale krásne. Nie ako horká káva, ale ako sladký kávový jogurt. Niekoľkokrát som mala chuť ochutnať :)
  • bledučko hnedý gél mi pripomína kondenzované karamelové mliečko
  • je hustejší, neroztečie sa mi skôr ako vytvorím jemnú penu
Čo sa týka vlastností, som veľmi spokojná. Mne nestačí, aby sprchový gél len pekne voňal - neznášam, keď je veľmi riedky, mizerne pení alebo divoko vonia (to znamená moc alebo hrozne). Už druhá vec je, ako pôsobí na pokožku. Aj tu musím vyjadriť veľkú spokojnosť. Jemná pena šetrne umýva pokožku bez toho, aby ju vysušovala. Vzduch v kúpeľni vonia ako kávový jogurt a sladká vôňa sa okolo mňa vznáša ako kávový obláčik. Nielen telo je uvoľnené. Aj myseľ je oddýchnutá a naplnená voňavým pokojom :)

Plusy:
  • veľmi pekný obal
  • príjemná sladká vôňa, ako kávový jogurt
  • hustejší bledučko hnedý gél pripomína kondenzované mliečko
  • vytvára jemnú penu, ktorá šetrne umýva pokožku bez toho, aby ju vysušoval
  • voňavý zážitok pre všetky zmysly
Mínusy:
  • myslím, že žiadne
Je pravda, že nie je taký voňavý ako môj najmilší hroznovo limetkový :) Ale má v sebe krásnu kombináciu kávy a takej zvláštnej sladkosti. Cena za 250 ml je 2,29 a kúpite ho v drogérii alebo na internete.

Ktorý zo sprchových gélov Aroma Ritual obľubujete? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Už som si ho kúpila, tej vôni sa nedalo odolať :-) Pre mňa je teraz favorit rebarbora a jahoda, ale myslím, že tento kávový mu bude silno šliapať na päty :-)

    http://miskasiska25.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám jahoda rebarbora telové mliečko a telový krém belgická čokoláda a pomaranč a tiež ich len ovoniavam, lebo sú super :)

      Odstrániť
  2. V lete som používala kokosový a teraz momentálne mám v sprche s vôňou belgickej čokolády a pomaranča,,,,keď ho spotrebujem, tak kávový bude na rade, už sa teším na tú vôňu,,,,, inak všetky tieto sprcháče sú skvelé!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, každý vonia veľmi pekne a najradšej by som ich skúsila všetky :)

      Odstrániť
  3. asi budem musieť naozaj vyskúšať nejaký sprcháč od dermacol :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tento som si objednala, ale zatiaľ som sa nedostala k jeho používaniu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja má tiež kopec vecí v skrinke, ešte len sa na ne chystám :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe