Levanduľové maznanie

18:56

Kto ma pozná, ten vie, ako veľmi milujem levanduľu. A všetko levanduľové. Tak veľmi, že sa mi vkradla aj do izby. Je jemná fialková s bielym nábytkom a mojim provensálskym kútikom. Stala sa mojím útočiskom, kde sa môžem skryť pred celým svetom. Sušené kytice levandule a difuzér mi prevoňali život tou najkrajšou fialovou vôňou a dokážu zmeniť pochmúrny upršaný deň na krásny letný strávený na levanduľovom poli. So slnkom nad hlavou a voňavým vzduchom. Je to balzam na dušu. Náplasť na bolesti tohto sveta. Ten oný pokoj, ktorý tak veľmi potrebujeme, lebo žijeme prirýchlo, hekticky a neraz aj veľmi chaoticky. Preto tak veľmi potrebujeme svoje miesto, kde načerpáme nové sily, aby sme sa nasledujúci deň mohli opäť pasovať so všetkým, čo príde.  S dobrým i zlým. Ťažko spočítam, koľko levanduľových kozmetických produktov som minula, koľko ich ešte mám a koľko ich ešte budem mať. Jedno viem ale určite - nikdy ich nie je dosť :)








O telovom kréme Naturally European si môžete prečítať:

      "Luxusný hydratačný telový krém. Vďaka vysokému obsahu avokádového oleja a bambuckého masla hĺbkovo hydratuje, je vhodný najmä na suchú, slnkom a vetrom poškodenú  pokožku.
Zloženie: Aqua (Water), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Steareth-2, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Steareth-21, Cera Alba (Beeswax), Sorbitol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Lavandula Hybria (Lavandin) Oil, Eucalyptus Globulus Oil, Dimethicone, Tocopherol, Xanthan Gum, Carbomer, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool, Benzyl Salicylate."

Levanduľový krém je v obale, ktorý sa dokonale hodí k farbe mojej izby ( už nielen mojej, aj moji rodičia ju majú fialkovú a je nádherná - zrazu je v nej veľa svetla). Pôsobí veľmi elegantne a luxusne, absolútne levanduľovo a až podozrivo dokonale. Plastový obal je tvrdý a odolný voči pádom (spadol mi z práčky, keď sa pralo a práčka cestovala po kúpeľni). Keď odšraubujete vrchnák, zbadáte nádherný, hustý krém, ktorý vyzerá ako dobre našľahaná šľahačka. Toto je konzistencia, akú mám najradšej, oveľa radšej mám husté telové krémy a maslá ako mliečka. Čo sa vône týka, tá ma trochu prekvapila. Nesklamala, len prekvapila. Keď si k nej privoniam, niekde veľmi v pozadí cítim levanduľové náznaky, celkovo vonia po levanduli jemne, pekne, preto ho používam rada. A pravidelne - krémujem sa denne, lebo neznášam pocit, že mám suchú pokožku. Výhodou krému je, že napriek hustejšej konzistencii nie je mastný. Do pokožky sa vsiakne rýchlo a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Oceňujem to najmä teraz, keď sú už chladné dni a po sprchovaní sa chcem rýchlo poobliekať a zababúšiť pod deku alebo perinu. Hoci pokožku nadlho neprevonia, spraví s ňou iné divy :) Dodáva jej potrebnú hydratáciu, zanecháva ju hodvábne jemnú na dotyk a chráni ju pred nepriaznivými vplyvmi počasia. Je veľmi dobrý aj na moje veľmi suché lakte - za pár dní pravidelného používania už nepripomínajú brúsny papier. 

Plusy:
  • veľmi pekný obal
  • príjemná vôňa
  • veľmi dobrá hustá konzistencia
  • nie je mastný, do pokožky sa vsiakne rýchlo a nezanecháva mastný ani lepkavý pocit
  • pokožku hydratuje, zjemňuje a chráni pred vplyvmi chladného počasia
Mínusy:
  • zopár nedokonalostí v zložení
250 ml krém stojí 4,9, vybrať si môžete zo štyroch lákavých vôní levanduľa, mlieko, verbena a ružové lupene. Kúpite ho na stránke http://www.biokrasa.sk/.

Ktorý zo 4 spomenutých krémov by ste rady skúsili? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe