Ružový olej

17:26

Už to bude nejaký ten piatok, keď som objavila čaro pleťových olejov. Sprvu som voči nim mala rešpekt. Bála som sa, že moja mastná pleť bude ešte mastnejšia a bude to horšie. Ostala som milo prekvapená. Pleťové oleje sú hustejšie, niektoré sú mastné, iné menej, ale takmer vždy sa mi podarilo docieliť, aby sa vsiakli do pleti. Ak sa mi to nepodarilo, prebytok oleja som jemne zotrela obrúskom. Výsledok? Pleť je podstatne krajšia, jemnejšia, žiarivejšia, vyhladená a zdravšia, olej sú podľa mňa o niečo účinnejšie ako krémy. Alverde má v ponuke ružový olej. Ten je síce určený pre suchšiu či zrelšiu pleť, ale jeden som si vzala. Na zimu bol super a nestratí sa ani v lete.







Ružový olej patrí v tým vzácnym a  v kozmetike veľmi obľúbeným. Veľmi aktívne zvyšuje elasticitu a tonus pokožky. Spevňuje, hydratuje, vyživuje a regeneruje. Uvoľňuje napätie pokožky a súčasne ju čistí. Vašu pleť udržuje mladistvú a sviežu. Ten od Alverde je taký rozkošný. Plastový obal má 15 ml, je malý a ľahko prenášateľný, nesmiem zabudnúť ani na praktické kvapkadlo, ktorým dostanem na pleť naozaj len pár kvapiek tohto vzácneho oleja. Vonia veľmi pekne. Ružovo. Prirodzene ružovo, nie umelo ružovo. Je to jedna z tých vôní, ktorá vám utkvie hlboko v pamäti a spája sa s niečím pekným. Všeobecne mám ružovú kozmetiku veľmi rada, ale tento olej v nej asi vedie. Je hustejší a o niečo mastnejší. V zime bol výborný, lebo moja pleť trpela chladom, mrazom i vetrom, videla som na nej, že je suchšia a potrebuje poriadku dávku hydratácie. Okrem krémov som občas použila aj tento olej. Na dôkladne vyčistenú pleť so naniesla pár kvapiek a vmasírovala do pleti. Ak je pleť trošku vlhkejšia, olej sa do nej vsiakne lepšie. Ostáva trošku matnejšia, ale ako som už spomenula, nepokladám to za veľký problém - prebytok zotriem obrúskom a ráno sa nebudím s pleťou mastnejšou ako inokedy. Olej dokáže pleti veľmi pomôcť. V prvom rade ju výrazne hydratuje. Vyhladzuje linky, pleť je oveľa jemnejšia a krajšia. Rozžiari ju a zanechá oddýchnutú a pevnejšiu. Ako som povedala, v zime mi dosť pomáhal, ale sčasu na čas ho pleti doprajem aj v lete. Aby bola krásna a dostala všetko, čo potrebuje.
Plusy:
  • pekný, malý obal s kvapkátkom
  • hustejší
  • príjemne, ružovo vonia
  • dobre sa aplikuje na trochu vlhkú pleť
  • vyživuje, hydratuj, rozjasňuje, vyhladzuje linky aj vrásky
Mínusy:
  • nenašla som
Kúpila som ho minulý rok v DM,cena bola okolo 4 eur.
Používate nejaký pleťový olej? :)

You Might Also Like

24 Vaše komentáre

  1. Tento růžový miluju! Objevila jsem ho asi před dvěma měsíci po usilovném hledání nějakého pleťového oleje a nemůžu si ho vynachválit. Mám spíš sušší pleť, takže se s nekvalitními krémy ráno probouzím suchá jak mumie, ale tenhle olejík je skvělý. Navíc ta vůně je jak cukrátko. Skvělá recenze, naprosto s tebou souhlasím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je super, že sa dá dostať bežne v drogérii a je skrátka úžasný :) Ďakujem ;)

      Odstrániť
  2. Ja som skúšala telový olej divoká ruža a bol super, ale tá vôňa mi prišla trochu zvláštna, čakala som niečo krajšie, čo by viac voňalo po ružiach.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ružová voda mi nevonia úplne po ružiach, ale pripomína mi ich :)

      Odstrániť
  3. Zatím sem žádný olej na pleť nevyzkoušela, ale po přečtení tohoto článku se v dm po tomto podívá a pravděpodobně i koupím. :)

    www.steffaniempress.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerá to super :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Oleje jsem zatim moc nezkousela, bala jsem se, aby me nevysusovaly plet jeste vice, ale tenhle me opravdu zaujal a pisu si ho hned na seznam, pri aplikaci na vlhkou pokozku bych s nim problem mit nemela :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. minulý rok som mala 2x na tvár rakytníkový olej od Saloos, pomáhal mi proti ekzému :) a ešte som skúšala aj marhuľový olej od Manufaktúry, ten bol zas dobrý na vyrážky, do rána boli väčšinou menšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Olejíčky mám hodně ráda. Používám převážně ty od Saloosu. Na tento jsem taky už koukala, ale nevěděla jsem jaký bude, tak jsem ho radši nebrala. Příště až na něj narazím, tak už váhat nebudu :)

    Radu - Soutěž o KupKosmetiku Box

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pleťové oleje mám moc ráda, aktuálně mám doma levandulový od Saloosu, ale i tento si časem určitě pořídím :)

    My Skincare Routine + GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pleťové oleje mám tiež rada :) Tento som ešte neskúšala, no vyzerá fakt dobre :)
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vypadá báječně. A recenze mě nějak láká ho vyzkoušet :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já oleje nepoužívám, ale vypadá dost dobře. Problémy se suchou pokožkou naštěstí nemám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  12. O tomto olejčeku som tiež minule písala :) Kúpila som si ho najmä preto, že je ľahko dostupný, za dobrú cenu, v malom balení (také preferujem), ale mne až tak nesadol. Mám zmiešanú pleť, ktorá oleje miluje, ale skôr tie čisté. Tento je podľa mňa super pre suchú pleť alebo v mojom prípade na zimu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám zmiešanú pleť, ale s olejom som nemala žiadny problém :) Prebytočnú mastnotu som utrela a bolo. Ale je vhodnejší pre iný typ pleti ako môj.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe