Hojivý balzam

18:55

Dnes by som vám rada povedala o ďalšom univerzálnom pomocníkovi, ktorý sa u vás doma nestratí. Jemný hojivý balzam som si obľúbila na prvé použitie a využiť sa dá pri viacerých boliestkach. Dulcia opäť nesklamala a ukázala mi silu prírody.






O jemnom hojivom balzame si môžete prečítať:

      "Vysoko účinný regeneračný balzam ponúka kompletnú starostlivosť a výživu suchej až presušenej pokožky so sklonom k popraskaniu. Jeho unikátne zloženie s vysokým podielom konopného a nechtíkového oleja, avokádového a kakaového masla v kombinácii s jojobovým a včelím voskom je vhodný pre každý typ pleti a dodáva pokožke potrebnú hydratáciu. Konopný olej charakteristický zelenou farbou obsahuje vysoké množstvo chlorofylu, známeho svojimi hojacimi a antibakteriálnymi účinkami. Ideálny na ošetrovanie pier, suchých atopických častí tela, nechtového lôžka, ale aj akné a začervenané miesta na tvári, zapareniny. Balzam pri problémoch pokožku ukľudňuje a podporuje hojenie postihnutých miest a v kľudovom období pokožku vyživuje, ochraňuje, zvláčňuje a regeneruje. Obsiahnuté esenciálne oleje vysokej kvality extra znásobujú regeneračné, hojivé a dezinfekčné účinky balzamu.Vhodný pre deti a každý typ pleti.
Zloženie: kakaové maslo, marhuľový olej, makadamový olej, avokádové maslo, nechtíkový olej, včelí vosk, jojobový vosk
Obsah: 20 ml"

Opäť zas a raz je balzam v tom vynikajúcom kovovom obale, ktorý je nielen pekný, ale aj praktický. Po minutí obsahu sa dá použiť na rôzne malé veci, doma si tak ukladám ihly, špendlíky, gombíky podľa farby, flitre, korálky či kamienky, ktoré používam na dekorovanie. Podobné obaly nezahadzujem, lebo každý sa dá na niečo použiť a keď sa trochu prišmrncne, je krajší ako z obchodu. Balzam mi vonia ako želé salónka :) Ako lahodná vianočná sladkosť, ktorú si chodím na tajňáša oberať zo stromčeka. Jednoducho paráda. Nielen krásne vonia, ale aj príjemne chutí. Vyzerá tuho a husto, ale pri nanášaní sa topí a ľahko sa kĺže po pokožke i po perách. Najradšej ho používam ako balzam na pery. Veľmi dobre ich hydratuje a chráni pred vetrom a chladom. Pery sa nevysušujú a ak náhodou vysušené či popraskané sú, balzam ich dá do poriadku. Po šupinkách niet ani stopy, pery sú hladké a vyzerajú zdravo. Okrem pier ho môžete použiť aj na vysušenú pokožku. Veľmi dobre sa mi osvedčil na suché kolená a lakte. Stačí ho naniesť v tenučkej vrstve, vsiakne sa a hĺbkovo hydratuje suchú a podráždenú pokožku. Rovnako sa mi osvedčil aj na nechtovú kožtičku. Hydratuje ju, vyživuje a regeneruje, vďaka čomu sa staré zádery zahoja a nové vznikať nebudú. Upokojuje boľavú pokožku a pomáha jej prinavrátiť zdravie. Môžu ho používať aj detičky a ľudia s citlivou pokožkou.

Plusy:
  • milý malý obal
  • krásne vonia
  • dobre chutí
  • ako balzam na pery ich chráni, hydratuje a zabraňuje vysušovaniu
  • vhodný na veľmi suchú a podráždenú pokožku i nechtovú kožtičku
Mínusy:
  • nenašla som
Balzam má 20 ml a kúpite ho v eshope Dulcia Natural alebo v partnerských predajniach. Stojí 6,90.

Máte doma podobný hojivý balzam? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Mám ho tiež a tá jeho vôňa je fakt nádherná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dneska jsem na něj na nějakém eshopu narazila.. a už přesně nevím kde :( :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/chlorella-pura-regeneracni-krem-s-cgf.html

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe