Čierna matná je krásna

18:53

Keď sa objavila línia Black Sensation od Dermacolu, neváhala som dlho, kým som si ju zadovážila. Kúpila som si dva kúsky - čiernu fixku na oči, ktorú mám už tretiu a ceruzku Matt Black, ktorú mám druhú. Veľmi som si ich obľúbila a pomaly zvažujem, že skúsim aj kajalovú očnú linku. Čím ma tak uchvátili? 








O matnej ceruzke na oči si môžete prečítať:

      "Vodeodolná, nerozmazáva sa.
- dlhotrvajúca, nestráca intenzitu po viac ako 11 hodinách
- vysoko krycia
- oftalmologicky testovaná, vhodná pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek
Linka s matným efektom, ktorá vydrží počas celého dňa. Textúra s voskom obsahuje prírodné antioxidanty - vitamíny E a C. Vhodná pre vnútornú linku. V sýto čiernej farbe.
Objem / hmotnosť: 0,35 g"

Black Sensation je elegantná čierno biela súčasť dermacolovej rodiny. Učarovala mi okamžite, lebo je jednoduchá, ale pútavá a výrazná. Nesie sa v čiernych tónoch, linky či ceruzky sú neodmysliteľnou súčasťou môjho všedného líčenia. Milujem výrazné oči a s týmito produktami to docielim ľahko. Vysúvacia ceruzka je tenučká a vysúva sa ľahko. Nie je  celkom mäkká ako moja obľúbená gélová ceruzka, ale napriek tomu sa mi s ňou maľuje veľmi dobre. Striedam ju s gélovými ceruzkami, aby som nemala po ruke stále to isté. Je veľmi dobre pigmentovaná, sýta matná čierna farba drží ako kliešť. Vydrží celú pracovnú dobu, pričom sa minimálne rozmazáva, neopadáva a počas tých dlhých 8 - 10 hodín nestráca na intenzite. Nedráždi mi oči a celkom dobre sa odličuje, hoci tak dobre drží. Je výborná aj ako vnútorná linka, aj na viečko. Na tiene sa mi síce ťažšie nanáša, ale výsledný efekt potom stojí za to. Mala by byť vodeodolná. Môžem potvrdiť, že prežije slzy, pretože pri filme alebo keď mi je ťažko v práci si občas poplačem. A potom utriem slzy, usmejem sa na tento svet a poviem si, že musím zaťať zuby a pokračovať ďalej. Lebo moje slzy tento svet nezaujímajú. A vďaka dobrej ceruzke po nich neostávajú takmer žiadne stopy. 

Plusy:
  • pekný obal
  • nie je celkom mäkká, ale dobre sa s ňou maľuje
  • sýta čierna farba
  • dlho vydrží, nerozmazáva sa, neopadáva
  • drží aj na tieňoch 
  • vodeodolná
Mínusy:
  • nenašla som
Ceruzka stojí 3,79 a kúpite ju v drogérii alebo na internete.

Páči sa vám Black Sensation? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe