Môj francúzsky priateľ

13:57


Jeho francúzsky šarm ma očaril. Hoci nebol môj typ, bezhlavo som sa do neho zbláznila. Bola to láska na prvý pohľad. Prišla ako hrom z jasného neba. Privial ju vánok s vôňou levandule a obrázkom Eiffelovej veže. Kráčam s ním uličkami lemovanými pouličnými umelcami a vôňou histórie. Napoleon, Kráľ Slnko, Charles De Gaulle.  Aj oni sa prechádzali tými uličkami, ktoré s mojím francúzskym priateľom obdivujeme. Stačí sa na neho pozrieť a ocitám sa  vo farebnom svete elegancie a šarmu. Vďaka Couleur Caramel.







O očnom tieni si môžete prečítať:

      "Hodvábne očné tiene, ktoré sa vďaka patentovanej technológii mikronizácie ľahko nanášajú. Očné tiene majú intenzívnu farebnosť a vysoký obsah pigmentov. Jemná textúra umožňuje dobré rozotrenie a na očných viečkach vytvára jemnú a rovnomernú farebnú vrstvu. Vďaka mikronizácii a bambuckému maslu tiene výborne a dlho držia. Výťažok z morských rias stimuluje produkciu kolagénu, bio sójový olej jemnú pokožku očného okolia zvláčňuje a olivový skvalan udržiava vlhkosť pleti a redukuje jemné vrásky.
AKTÍVNE ZLOŽKY: Bio olej z hroznových semiačok obsahuje najsilnejší prírodný antioxidant. Bio bambucké maslo má vysoký obsah vitamínov A, E, F, napomáha regenerácii pokožky a má zvláčňujúce a upokojujúce účinky. Bio slnečnicový olej, vďaka vysokému obsahu vitamínu E, výborne hojí a regeneruje. Výťažok z morských rias stimuluje produkciu kolagénu a elastínu. Rooibos a vitamín E rastlinného pôvodu sú prírodné antioxidanty. Bio sójový olej má zmäkčujúci a zvláčňujúci účinok, navracia pružnosť a zabraňuje opätovnému vysychaniu pleti. Olivový skvalan regeneruje a okysličuje bunky, udržiava vlhkosť pleti, redukuje vrásky, obnovuje pružnosť a flexibilitu pleti. Olej karanja má regeneračné schopnosti a hydratačné účinky.

100 % všetkých zložiek je prírodného pôvodu
Minimálne 13 % aktívnych zložiek
11,5 % všetkých zložiek je z bioprodukcie

INGREDIENCIE: (produits nacrés-pearly products): PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) SEED POWDER* – SQUALANE – TALC – ZINC STEARATE – HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL* - VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL* – BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER* – ASPARAGOPSIS ARMATA EXTRACT – OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES – GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL* – PONGAMIA GLABRA SEED OIL – ASPALATHUS LINEARIS LEAF EXTRACT – TOCOPHEROL – SILICA [+/– MAY CONTAIN : Calcium sodium borosilicate – Alumina – CI 77019 (Mica) – Sodium riboflavine phosphate – CI 77891 (Titanium dioxide) – CI 77861 (Tin oxide) – CI 77491 (Red iron oxide) – CI 77492 (Yellow iron oxide) – CI 77742 (Manganese violet) – CI 77499 (Black iron oxide) – CI 75470 (Carmine) – CI 77007 (Ultramarine) – CI 77510 (Ferric ferrocyanide) – CI 77288 (Chromium oxide green) – CI 77289 (Chromium hydroxide green) - Magnesium oxide] * : ingrédient issu de l'Agriculture Biologique / from Organic Farming"


Tieň som si našla v Biobeauty krabičke krásy a veľmi som sa z neho tešila. A teším sa dodnes :) Lebo je to môj prvý kúsok od Couleur Caramel. Táto značka je neskutočne krásna a má pestrú ponuku výrobkov. Sľúbila som si, že keď začnem konečne zarábať tak, aby som si z toho dokázala našetriť na všetko, čo chcem, rozšírim si zbierku týchto krásavcov. Láka ma najmä make up a laky na nechty :) Verím, že časom budú moje. Tieň v odtieni 020 je pekne ekologicky balený, v papierovom obale. Môžete si vybrať z nespočetného množstva odtieňov, sú krásne, pútavé, svetlé i tmavé, vyberie si každá. Priznám sa, ten, čo mám, by som si sama nevybrala. Ale keď som ho v krabičke krásy objavila a vyskúšala, zistila som, že tá farbička mi vlastne celkom pristane :) Áno, nie je to moja milovaná hnedá, ale tiež je veľmi pekná. Tieň má 2,5 g, je malý, šikovný, ľahko uskladniteľný. Je môj prvý prírodný tieň a nebudem klamať - fakt som si ho obľúbila. Dobre sa nanáša - priľne na štetec, nepráši sa, neopadáva. To mám rada, preto som už pri prvom použití uznanlivo prikývla, že si ma dokázal získať naozaj rýchlo. Vždy ho nanášam na podkladovú bázu, bez nej sa nelíčim. Perfektne priľne k viečku a drží a drží :) Počas dňa sa nerozmazáva a otláča sa len minimálne, niekedy vôbec. Nemá vo zvyku sa zlievať, ale niekedy, po mojom celom dni (vstávam 5:20, kedy sa nalíčim a odličuje sa okolo ôsmej, ak nikam večer nejdem) sa môže stať, že si všimnem jemné zlievanie. Nie je ale nápadné, takmer ho nevidno. Celkovo hodnotím tieň veľmi pozitívne. Nadchol ma už pri prvom použití, vďaka nemu som začala používať novú farbičku na oči a získala svoj prvý prírodný očný tieň. Verím, že časom sa moja zbierka Couleur Caramel rozrastie a ja sa skamarátim s ďalšími krásavcami :)

Plusy:
  • široká ponuka mono tieňov
  •  tiene sú krásne balené
  • tieň je malý, šikovný do kozmetickej taštičky na cesty
  • dobre pigmentovaný
  • nepráši sa, neopadáva, veľmi dobre sa nanáša
  • neotláča sa, berozmazáva sa, nezlieva sa, dobre drží
Mínusy:
  • nenašla som
Ja som si svoj tieň našla v krabičke krásy Biobeauty, ale všetky produkty nájdete na  http://eshop.couleurcaramel.sk/sk/produkty.l Cena tieňov je 13,50.
Máte niečo od tejto značky? :)



You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Aké malé a aké úžasné.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od tejto značky ešte nič nemám, ale mám iné prírodné. Musím povedať, že zatiaľ som spokojná. Na CC sa mi akurát nepozdáva to balenie - je super ekologické, avšak každé ráno ho takto otvárať, vyberať a vkladať naspäť, pričom rada tieňujem, takže by som to musela spraviť trojnásobne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na balenie si nesťažujem, veľmi sa mi páči :) Už sa teším na ďalšie kúsky.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe