Maličkosti, ktoré potešia, part 3

18:57

V októbrovej krabičke krásy Biobeauty bolo niekoľko milých malých drobností, ktoré rozhodne stoja za zmienku. Na podobných boxoch krásy mám rada to, že obsahujú vzorky alebo menšie verzie produktov. Vďaka nim výrobok vyskúšam, zvážim, či je pre mňa vhodný a takmer s istotou viem, že si kupujem niečo, čo mi sadne. Čo ma nadchlo v krabičke krásy? 











O zubnej bambusovej kefke Curanatura si môžete prečítať:
     "Táto zubná kefka je vyrobená výlučne z bambusu.  Rúčka je z tepelne ošetreného bambusu pestovaného trvalo udržateľným spôsobom. Štetinky sú vyrobené z obnoviteľných biologicky rozložiteľných prírodných vlákien z bambusovej celulózy a kefka ako celok je bezozvyšku ekologicky kompostovateľná. Kefka neobsahuje prímesi ftalátov ani Bisfenolu A.  Obal je vyrobený z recyklovaného papiera."
Srdce ekologicky zmýšľajúcich ľudí zaplesá! Kefka z bambusu, s prírodnými vláknami, obal z recyklovateľného papiera - skvost, na ktorý som sa nesmierne tešila. Známi mi poradili, nech ju skúsim, že je veľmi jemná pre ľudí s paradentózou a citlivými zubami. Chystala som sa kúpiť si ju a ona sa objavila v krabičke krásy :) Tešila som sa z nej a veľmi ma nadchla. Je prírodná, pekne vyzerá, štetinky sú naozaj jemné a mäkšie. S vhodne zvolenou pastou je k zubom doslova nežná, s ďasnami nemám problém a ešte sa na ňu aj rada pozerám. Je úžasná a na stránke ju nájdete v balení s bieliacim sérom od Dulcie, čiže najskôr sa rozhodnem pre tento balíček :)
Kefka inak stojí 3,50.
O soli do kúpeľa Innocence si môžete prečítať:
     "Prírodná soľ s organickými esenciálnymi olejmi ( zelený čaj ) obohatená o organický hroznový olej obsahuje 26 minerálov (horčík 8%, draslík, sodík, chlór, bróm, vápnik, zinok, selén a iné). Tieto prvky majú blahodarný vplyv na nervovú sústavu (upokojujúci a relaxačný účinok) a na regeneráciu, pružnosť a hebkosť pokožky (čistí a revitalizuje pokožku, uvoľňuje svalové napätie, bolesti chrbta). Kúpeľové soli podporujú detoxikáciu organizmu, odstraňujú únavu, uvoľňujú svalové napätie. Majú antibakteriálny a antimykotický účinok. Soľ zanecháva prírodný film a minerály na Vašej pokožke. Vôňa má relaxačné účinky pre dušu i telo.

Použitie: Rozpustite 100–150g v teplej vode. Relaxujte vo vode 15–20 min.

Zloženie: Sodium Chloride, Camellia Sinensis Leaf Extract (Organic), Aroma, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (Organic), Chromium Oxide"
Soli do kúpeľa zbožňujem a keď mám veľmi zlý deň, nedám na ne dopustiť. Prevoňajú vodu, upokoja nepokojnú myseľ, vyženú z duše tých démonov, ktorí ju požierajú a pokožke dodajú látky potrebné pre jej krásu. Od Soaphorie som mala ako soľ, tak aj zmesi či šumivé bomby a s každým kúskom som bola ozaj spokojná. Preto som vedela, že soľ Innocence ma nemôže sklamať. Očarila ma svojou krásnou nevinnou vôňou. Dokonca až tak, že jej plnú verziu som si pripísala do wishlistu, čo si musím jednodznačne zaobstarať. Soľ má veľmi dobrý vplyv na atopickú pokožku, upokojuje, odstraňuje svrbenie, zlepšuje jej vzhľad a hydratuje ju. Tiež je super na boľavé svaly a bolesti.
Plné balenie stojí 4 eurá.

O levanduľovom balzame si môžete prečítať:

     "Univerzálny balzam z extra panenského olivového oleja v kombinácii s včelím voskom a olejovým macerátom z levandule úzkolistej a lavandinu. Zavrite oči, predstavte si pred sebou fialový koberec bez hraníc a nadýchnite sa tej úžasnej upokojujúcej vône. To je pravým balzamom pre nepokojnú dušu. Balzam napomôže k rehydratácii a regenerácii vysušenej pokožky, upokojuje a tonizuje. Všestranný pomocník sa používa na suché a postihnuté miesta, ale je vhodný aj na masáž celého tela.

Použitie: Naneste balzam na suché oblasti tela kdekoľvek podľa potreby. Vhodný je na masáž celého tela. Zvlášť vhodný pri bolestiach hlavy."


Nie je to môj prvý soaphoristický univerzálny balzam. Už mám doma babičkin balzam a môžem vám povedať, že je to jeden z mojich najobľúbenejších balzamov. Možno ho použiť na rôzne problémy a má super vlastnosti. Plné balenie je veľké, má 150 ml, ale  toto malé je na vzorku prekvapivo veľké. Očarí svojou nežnou levanduľovou vôňou, ktorá okamžite prenesie na vzdialené levanduľové polia a prinesie pokoj a úľavu od bežného stereotypu. Balzam vyzerá tuho, ale je mäkší, dobre sa rozotiera, celkom dobre sa vsiakne do pokožky a nezanechá ju mastnú ani lepkavú. Môžete ho použiť na suché lakte a pery, potrieť si spánky, ak vás bolí hlava alebo máte migrénu, tiež hydratuje pery, je super na atopický ekzém ale aj na masáž. Pokožku upokojuje, zjemňuje, hydratuje a zanecháva vláčnu a prevoňanú. Vôňa levandule upokojuje a pomáha navodiť lepšiu náladu. Môže ho používať celá rodina a keď miniem môj univerzálny babičkin balzam, kúpim si levanduľový  v plnom balení. Lebo I ♥ Soaphoria a levanduľa :)
Plná verzia stojí 5,50.

Zaujal vás niektorý produkt? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Zrovna včera som si objednala ďalšiu curanatura kefku a využila som spomínanú ponuku so sérom dulcia, tak sa strašne teším až vecičky dorazia. u mňa to bude už tretia curanatura, no dulcia bude mať u mňa premiéru tak som zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toho kartáčku bych se asi bála, aby neměl chuť, jako špachtle, co mi jako dítěti strkala doktorka až do krku, když jsem měla angínu. :D Ale hodně mě zaujala ta sůl. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kefka nemá chuť, preto ju mám rada :) A soľ vrelo odporúčam :)

      Odstrániť
  3. Tu kefku som skusala a je na mna velmi tvrda. Aj ta druha verzia tej kefky je pre mna nepouzitelna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tvrdá? Práveže mne sa zdá byť mäkkučká :) Ale koľko ľudí, toľko chutí :)

      Odstrániť
  4. Zaujala ma kefka, ja ale tiež potrebujem mäkkú kefku. Ale ako čítam, každúý ju hodnotí inak.Ale zaujímavo vyzerá:)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe