Rozjasňujúci bylinkový krém

17:37

Občas človek narazí úplnou náhodou na celkom zaujímavý kúsok. Taký, ktorý pôsobí celkom obyčajne a pritom dokáže s pleťou divy. Našla som taký. Veľmi sa mi zapáčil. Bol ružový, veľa sľúbil, veľa splnil, pekne voňal a mal predpoklady stať sa jedným z najsamsuper krémov, aké som mala. Ale potom prišlo to, čo som nečakala.







O kréme Naturally Fair Pearls od Emami si môžete prečítať:

       "100% bylinný krém je vyrobený podľa jedinečnej receptúry z bylín, vzácnych prírodných výťažkov a prášku z pravých perál. Zanecháva pleť zdravú, oživenú a rozžiarenú. Vyživuje, chráni, zachováva pružnosť a prirodzený odtieň pleti.

Složení: Destilled aqua, Stearic acid, Aloe barbadensis, Calendula officinalis, Anthemis nobelis, Glycyrrhiza glabra, Santalum album, Aecculus hippocostanum, Hamamelis virginica, Lac, milk, Petrolatum hydrocarbon, Cucumis sativus, parfum, Glycerin, Cetearyl alcohol, Potassium hydroxide, Isopropyl myristate, Niacinamide, Cocos nusifera, Zinc oxide, propylene glycol, Titanum dioxide, Dimethicone, Mezhylel paraben, Propyl paraben, Triticum aestivum, Oil of Prunus amygdalus, Bronosol, EDTA Di-sodium, Crocus sativus, Pearl Dust.

Obsah balení: 50 ml"
Vyzerá tak trochu ako Indulona :) Ružová plastová tuba, z ktorej sa krém vytláča ľahko. A predsa je o niečo krajší ako Indulona. V tube je biely krém, ktorý je fakt hustý a fakt hutný. Nie je to ale závada, lebo sa ľahko rozotiera a výborne sa vsiakne. Príjemne vonia. Je to nežná, jemná a sladšia vôňa, na ktorú som si zvykla rýchlo. Ako aj na krém. Veľmi preveľmi sa mi páčilo niekoľko jeho superschopností. Prvou bolo to, že hneď, ako sa vsiakol, bola pleť dokonale matná. Dokonca som mala pocit, že som našla väčšiu, lacnejšiu a účinnejšiu verziu Pore Refiner, ktorý patrí k mojim miláčikom od Biodermy. Pleť bola hodvábne jemná, celkom matná a vyhladená. Bola hydratovaná a naozaj som si všimla, že je nielen žiarivejšia, ale je aj zjednotený jej tón, takže pôsobila podstatne krajšia a zdravšie. Úplne nadšená z toho, že som našla dokonalý krém za super cenu, som ho používalo ráno aj večer celý týždeň. Potom to ale prišlo. Začali sa mi upchávať póry. Dokonca aj na takých miestach, kde som netušila, že nejaké póry sú. Množili sa mi čierne bodky a pribúdali drobné vyrážky. Nechápala som, čo sa deje. Pleť som si predsa dôkladne čistila, niekoľkokrát týždenne som používala masky a dôkladne som sa krémovala a hydratovala pleť. A potom som si dôkladne prečítala zloženie krému... kde boli, okrem iného, silikóny. Krém som na chvíľu vysadila, aby som sa uistila, či je chyba v ňom. Bola. Stav pleti sa mi zasa zlepšil a po druhej šanci, ktorú som krému dala, sa zasa zhoršil. Škoda preškoda. Naozaj som z neho bola veľmi unesená a vedela by som si predstaviť, že by nahradil viaceré moje kozmetické prípravky. Nevadí. Snáď inokedy.
Plusy:
  • milý obal
  • hustý krém sa dobre rozotiera
  • rýchlo sa vsiakne bez mastného pocitu
  • príjemne vonia
  • zmatňuje, hydratuje, zjednocuje farebný tón pokožky
Mínusy:
  • zloženie
  • upcháva mi póry
Krém nájdete na internete, jeho cena sa pohybuje okolo 4 eur.
Mali ste podobný krém, ktorý nadchol aj sklamal? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe