Voňavá famóznosť

15:39

Hrozno a limetka. Dva druhy ovocia, ktoré na prvý pohľad nemajú veľa spoločného. Keď sa ale spoja, vzniká niečo neskutočne voňavé. Mala som sprchový gél, ktorý voňal tak, že prevoňal celú krabicu, v ktorej mi prišla objednávka a už vtedy som si ju zamilovala. Aj preto som si kúpila antistresový olej s hroznom a limetkou - tá vôňa jednoducho stojí za to.





O antistresovom oleji si môžete prečítať:

   "Vysoko pestujúci telový a masážny olej bohatý na vitamíny intenzívne ošetruje a regeneruje pokožku tela. Vyživuje ju, skľudňuje ju a pomáha odstraňovať svalové napätie. Vôňa hrozna s limetkou uvoľňuje nahromadený stres po náročnom dni a upokojuje myseľ i telo. Pokožka zostáva po ošetrení zamatovo jemná a vláčna. Olej sa rýchlo vstrebáva do pokožky a nezanecháva mastný film. Vhodný pre všetky typy pokožky, obzvlášť pre suchú a veľmi suchú pokožku."

Len málokedy sa mi dostane do rúk tak voňavý produkt. Nemyslím, že len krásne, ale aj intenzívne. Už sprchový gél som si obľúbila tak, že som sa oň nechcela deliť. Olej je relatívne maličký - má len 50 ml, čo mi príde na telový olej trochu málo. Má praktickú pumpičku na dávkovanie, čo je veľké plus. Ak nie je kvapkátko, treba aspoň pumpičku. Ako som už spomenula, dokonalá vôňa vás ovanie prakticky okamžite, ako otvoríte olej. Je to prekrásna hroznová vôňa, prišmrncnutá limetkou, kyslou, ale nie veľmi, tak akurát. Aby vznikla vyvážená vôňa, harmonická, ovocná. Je omamná, opantá myseľ a pomáha odbúrať stres. Olej nie je úplne riedky a nie je až taký mastný - do pokožky sa vsiakne dobre a nezanecháva ju mastnú. Veľmi dobre hydratuje, vyživuje a zjemňuje pokožku. Je vhodný aj na masáž, ktorá má blahodarné účinky nielen na telo, ale aj na dušu, pretože vôňa má upokojujúce účinky a dokáže zlepšiť náladu. Pokožka neostáva mastná, telo je oddýchnuté a myseľ je naladená na pozitívnejšej vlne. Olejček som si veľmi obľúbila, myslím, že mám už tretí a rozhodne nie posledný.

Plusy:
  • malé milé balenie
  • praktická pumpička
  • krásna vôňa
  • olej nie je veľmi mastný, dobre sa vsiakne
  • hydratuje, zjemňuje pokožku, upokojuje myseľ
Mínusy:
  • pokojne by mohol byť väčší
Za 50 ml zaplatíte okolo 5,79, olej zoženiete v obchode alebo na internete.

Skúsili ste už hroznovo limetkovú kombináciu? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Měla jsem verzi sprchového gelu, bylo to něco úžasného, co si potřebuji koupit někdy znovu. Olej jsem v česku ještě neviděla, nebo jsem ho spíše nevyhledávala. :)
    Dendy - lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta vůně je božská a tenhle olej také vlastním. Ale ještě jsem se k němu nedostala.. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tú vôňu úplne milujem! Mala som sprcháč aj telové mlieko a paráda. Horšie je to s krémom na ruky, ten nevonia skoro vôbec. Veľká škoda :/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe