Farebné mámenie

19:27

S dekoratívnou kozmetikou od Yves Rocher mám síce pár skúseností, ale podstatne viac mám pleťovej alebo telovej kozmetiky. Gélové laky tejto značky milujem a považujem ich za úúúžasné. Ceruzky na oči som nemala, a preto som sa potešila, keď nám ich poslali na vyskúšanie. Mne prišli síce krásne, ale v mojom líčení nevyužívané farby - modrá (skorej do fialova) a zelená (taká mentolová). Na moje milé prekvapenia som ale zistila, že modrá mi celkom pristane a zelenú skúša moja krstná. Nadchla ma tak, že si ju chcem kúpiť v čiernej verzii (mám nejaké kupóny na zľavu, nie je o čom).









O pestrofarebnej ceruzke na oči si môžete prečítať:

     "Vysoko pigmentovaná farba v srdci ultra krémovej textúry!"

Neverila by som, že by mňa ako zarytú milovníčku čiernej linky mohli nadchnúť iné farbičky. Aj keď, povedzme si to na rovinu, oveľa viac ma nadchli vlastnosti ako farebnosť. Na prvý pohľad to vyzerá ako celkom obyčajná ceruzka. Na jej konci je farebný prúžok, takže na prvý pohľad  viete, akú farbu máte v ruke. V ponuke je naozaj dosť farieb, z pestrofarebnej ponuky si vyberie asi každá. Ja mám zálusk na čiernu, asi zbehnem skontrolovať situáciu v obchode :) Ceruzka je vynikajúco pigmentovaná, už po prvom ťahu vidno sýtu farbu, ktorá je výrazná, pútavá a jasná. Tuha je mäkká, čo mám veľmi rada a čo je super, napriek mäkkosti sa neroztláča ani nerozmazáva. Krémová štruktúra sa veľmi dobre nanáša a ľahko sa s ceruzkou pracuje. Tiež sa dobre strúha, neláma sa  a nezafarbuje strúhadlo. Po nanesení veľmi rýchlo uschne a keď uschne, drží ako kliešť! Dávno som sa nestretla s takým super schnutím a super držaním. Po chvíli som si z ruky chcela zmyť čiarky na fotke a aj vodeodolný odličovač sa trochu potrápil, kým ich dal dolu. Na očiach sa neotláča (nestihne to, lebo uschne), nerozmazáva sa, vydrží celý pracovný deň a večer ju odličujem v podstate v takom stave, ako som ju ráno naniesla. Je veľmi dobrá na viečko, pekne chytí aj na očný tieň (pri jej farebnosti ale očný tieň netreba), ale dobre drží aj ako vnútorná linka. Jej výdrž ma presvedčila o tom, že ju chcem v mojej čiernej, ktorú používam denne (aj keď je môj najdrahší spokojnejší, keď sa nelíčim). Moja prvá skúsenosť s ceruzkami na oči od Yves Rocher rozhodne nie je posledná :)

Plusy:
  • veľa farieb v ponuke
  • dobre sa strúha
  • pekne vyzerá
  • dobre pigmentovaná
  • mäkká, super sa s ňou pracuje
  • veľmi dobre drží, rýchlo schne, nerozmazáva sa, neotláča sa, večer ju odličujem skoro takú, ako som ju naniesla, aj odličovanie nie je ľahké, ako dobre drží
Mínusy:
  • nenašla som
Ceruzka stojí 6,20 a kúpite ju v eshope alebo v kamenných predajniach.

Videli ste ponuku farieb? Ktorú by ste si vybrali? :)


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Mám rada farebné očné linky, absolútne k nim už netreba žiadne líčenie, sami o sebe vyzerajú skvelo. Ja mám doma asi najviac ceruziek z Avonu, ale nebolo by naškodu rozšíriť si obzory. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám dosť z Avonu, sú fajn :) Najmä ich gélové :) A tieto, tieto sú božské ♥

      Odstrániť
  2. Ty jo, o těhle linkách čtu poprvé, ale jsou to fakt skvělé barvy! :)

    eL

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ó, vážne stoja len toľko? Hm, tak to by som si ich mala nakúpiť :) Majú toľko odtieňov...

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe