Hydratovanie s Misshou

16:02

Občas sa už pozastavím nad tým, koľko mám rokov. Jasné, mysľou som ešte dieťa. Zháňam šálku s Mimoňmi a radšej si pozriem rozprávku ako čokoľvek iné. Vek je síce len číslo, ale niektoré procesy neoklamem. Všimla som si, že moja pleť sa mení a potrebuje hydratovať o niečo viac. Už to nie je sladkých násť, kedy ma trápilo len akné. Už je to dsať a nie je to len akné, ale aj častejšie sa vyskytujúce linky. Preto som sa rozhodla zasiahnuť a kúpila som si niekoľko zaujímavých produktov. Medzi nimi aj hydratačnú emulziu od Missha.









O hydratačnej emulzii si môžete prečítať:

       "Hydratačná emulzia vyrovnáva hydratačnú rovnováhu a udržuje pleť hodvábne jemnú. Zložky Active Water dodávajú hydratáciu a živiny. Obshauje roztok vody z ruže z Damašku pre jemnú a vláčnu pleť. Oligo GGH - cukrové zložky obsiahnuté v cukrovej trstine, droždí, melase, kapuste a fazuli, majú vynikajúce hydratačné schopnosti. Trehalóza, tiež nazývaná ako hubový cukor, znižuje stratu hydratácie vypnutím a posilnením vrstiev pokožky. Extrakt z kamélie zabraňuje problémom s pleťou a má antioxidačný efekt.
Použitie: Po použití toneru alebo esencie/séra ,aplikujte primerané množstvo na tvár a jemne rozotrite."


Emulziu mám doma už niekoľko mesiacov. Je  peknom sklenom nebíčkovo modrom obale. Ten obal je na jednej strane krásny (i keď trochu ťažší a môže sa rozbiť alebo rozbiť niečo iné), ale na druhej strane dosť nepraktický. Emulziu z neho musím doslova vytriasť a bojím sa, čo to urobí, keď jej bude len na dne. Netuším, či sa mi podarí dostať ju bez problémov von a či ju dostanem vo všetku. Myslím si, že v prípade takéhoto produktu by bola podstatne lepšia nejaká plastová nádobka, ktorú by bolo možné stlačiť a dostať tak von produkt ľahko a rýchlo. Ale ako som spomenula, je krásny, len nepraktický. Je to vlastne radšie (ale nie úplne riedke) biele mliečko, ktoré sa z obalu dostáva ťažko a nestíha sa ani roztiecť, kým ho vytrasiem z obalu. Vonia jemne, nie umelo a sladko, je to pekná vôňa, ktorá je spríjemnením kozmetických rituálov. Použitie je jednoduché. Večer si pleť očistím, umyjem peelingom, gélom/mydlom a použijem pleťovú vodu. Potom si dám na pleť trochu emulzie, ktorú rozotriem až po krk. Niekedy si ešte dám aj  krém, ale niekedy aj nie :) Emulzia pleť viditeľne hydratuje a pomáha ju vyhladzovať. Je svieža, pôsobí oddýchnuto a je jemná, radosť pohladkať. Tento produkt by som označila ako také lepšie sérum, ktoré v lete pokojne môže nahradiť hydratačný krém a v zime ako podklad pod make up či krém. Nedráždi mi pokožku a zanecháva ju hydratovanú a peknú.

Plusy:
  • krásny obal
  • príjemná vôňa
  • konzistenciu má ako redšie pleťové mliečko
  • rýchlo sa vsiakne, pokožka nelepí a nie je ani mastná
  • hydratuje, zjemňuje a osviežuje pleť
  • možno použiť spolu s pleťovým krémom

Mínusy:
  • obal je síce krásny, ale nepraktický

Emulziu som kúpila za 13,70 na stránke www.missha.sk.

Ako hydratujete svoju pleť? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe