Maličkosti, ktoré potešia, part 6

17:58

Pure Fiji je pre mňa stelesnením dokonalosti. Táto kozmetike je kúskom exotiky a tepla v pochmúrnych a sivých zimných dňoch. Povedala som to už tisíckrát a pokojne to ešte zopakujem - nenávidím zimu a neviem sa dočkať okamihu, kedy konečne skončí, vykukne slniečko a zmiznú studené chmáry. Zvonku aj z duše. Dnes vám predstavím dvoch drobcov, s ktorými je svet slnečnejší.







O kokosovom mlieku do kúpeľa s vôňou ,anga si môžete prečítať:

      "Krémové hydratační koupelové mléko. Vyrobeno z čerstvého kokosového mléka a olejů z exotických ořechů, s vůní manga.
Luxusně jemné, krémové mléko do koupele obsahuje velké množství živin, které podporují zdraví a krásu pokožky. Směs čerstvého mléka z kokosu a extraktů z exotických oříšků omladí, vyživí a hydratuje i velmi suchou pokožku a zanechá ji jemnou a hebkou. Kromě blahodárného účinku na tělo přináší mléko do koupele pocit uvolnění a relaxace
."
Kúpeľové prísady v akejkoľvek podobe zbožňujem. Občas dobre padne ponoriť sa do voňavej vane a na chvíľu vypnúť. Očistí sa nielen telo, ale aj myseľ. Ak vás niečo stresuje, takýto pokoj určite oceníte, tak ako aj ja, lebo to je môj únik od reality. Mangové kokosové mlieko kúpite buď malé, 29 ml balenie, alebo veľké, 475 ml balenie. Moje menšie mi vydržalo tri použitia, ale keby som ho nešetrila, asi by som ho minula na dva :) Vonia nádherne. Je to sladká ovocná vôňa, naozaj je v nej kúsok manga, je osviežujúca a lahodná. Konzistencia bielej tekutiny je ako pri pleťovom mlieku, ani celkom riedka, ani celkom hustá. Stačí ho naliať do kúpeľa, zavrieť oči a snívať o teple niekde veľmi ďaleko. Vôňa sa rozhostí okolo vás, prevonia pokožku a nevysuší ju, naopak. Po kúpeli je pokožka hodvábne jemná, hydratovaná a myseľ odpočinutá. Ako som už spomenula, mliečko je skvelé na  únik od reality a pomôže pokožke ku kráse a zdraviu.
Malé balenie stojí 2,42, veľké balenie okolo 30 eur.
O telovom mlieku s plumériou si môžete prečítať:
       "Vyživující směs extraktů z exotických ořechů a kokosového mléka, pokožku rychle hydratuje, vyživuje a vytváří na ní ochranný film. S vůní plumérie.
Tato výživná směs extraktů z exotických oříšků spolu s kokosovým mlékem rychle hydratuje, vyživí a ochrání Vaši pokožku. Kompletní denní dávka vitamínů dodá pleti vitalitu a jemnost. Rychle se absorbuje a zanechá pokožku hydratovanou po dlouhou dobu."

Tento drobec je super spoločníkom na cesty, lebo má 59 ml, je malý, skladný, ľahký a tak úplne vhodný do cestovnej tašky. Telové mliečko s plumériou je voľbou pre ženy milujúce kvetinové vône. Jeho nežná a krásna vôňa kvetov vo mne evokuje kvety hrajúce farbami pod horúcim letným slnkom. Ticho, pokoj, chladný vánok naplnený vôňou plumérie. Vonia tak jemne, až mám pocit, akoby tak ani nebolo. A predsa prevonia aj sivotu posledných dní. Je redšie, nemastné, rýchlo sa vsiakne a nezanecháva mastný ani lepkavý pocit. Pokožku pekne prevonia, zjemní a hydratuje, je dobrý aj ako krém na ruky. Hydratácia je u mňa dlhodobá, pokožka je celý deň pekne hydratovaná a chránená. Mliečku nemám čo vyčítať, opäť jeden skvelý produkt.
Malé balenie má 59 ml a stojí 4,07, väčšie balenia majú 350 ml a stoja 25,02.
Ktorý produkt od Pure Fiji ste už skúsili? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe