Ja a Yankee Candle

17:53

Yankee vône poznám už dlhšie, ale až niekedy minulý rok som sa stala hrdou majiteľkou mojej prvej Yankee sviečky. Nadchla. Tak krásne prevoňala dom, že sa mi tomu nechcelo veriť. Potom som si kúpila aj vonný vosk a ten ma nadchol ešte viac. Nádherná intenzívna vôňa rozjasnila celý dom, deň aj náladu a ja som sa cítila ako vo voňavej rozprávke. Yanke Candle v sebe nesie voňavé posolstvo.
















     "Spoločnosť Yankee Candle bola založená v Slouth Hadley v Massachusetts v roku 1969, keď 16 ročný Michael Kittredge vytvoril svoju prvú vonnú sviečku z roztavenej pastelky, ako vianočný darček pre svoju mamu. Rodina, priatelia a známy tiež chceli sviečky a tak sa začalo jeho podnikanie v dome jeho rodičov. Neskôr sa výroba presunula do starého Mlyna v Holyoke a tak sa začala budovať postupne spoločnosť Yankee Candle."

Tieto sviečky sú jedinečné. Každá vôňa je úplne identická a dlhotrvajúca. Vône sú také skutočné a reálne, až máte pocit, že necítite vôňu sviečlky, ale toho, čo verne zobrazuje.   Vznikajú z prírodných extraktov a esenciálnych olejov Yankee Candle  pokračuje v krásnom tradičnom remesle, ktoré sa dedilo z generácie na generáciu majstrov sviečkarov. Majstri parfuméri vyvíjajú vône Yankee Candle tak, aby mali optimálny úžitok. Všetky parfumácie starostlivo skúma a testuje tím skúsených ovoniavačov :) Táto bohatá skúsenosť a história ma presvedčila o kúpe, pretože to kvalitné stojí predsa o niečo viac. Kým minulý rok som si vosk aj sviečku kupovala po jednom u nás v obchodíku, tento rok som sa rozhodla kúpiť si v eshope takú väčšiu objednávku.
Zo širokej ponuky sviečok a dekorácií si určite vyberiete aj vy.
Svietniky, tienidlá, taniere, aromalampy - ponuka je široká. Rozhodla som sa kúpiť si svietnik vhodný aj na sviečku Sampler, keby sa náhodou roztiekla. Do oka mi padol tento nádherný svietnik s obilím, ktoré mi pripomenulo Malého princa (obilie zlaté ako jeho vlasy). Je prekrásny a som rada, že som ho napriek váhaniu vzala. V akcii stál 2,60.
Z veľkých sviečok som si vzala Hazelnut coffee, je to vôňa kávy zjemnená makadamovými orechmi , vanilkou a kakaovými bôbmi. Je dokonalá! Už keď idem po schodoch hore, do mojej izby, vôňa sa šíri celým poschodím a sústreďuje sa v mojej izbe. Je to krásna kávovo oriešková vôňa prišmrncnutá vanilkou. Sviečka by mala horieť okolo 150 hodín a v akcii som ju kúpila za 17 eur, inak stoja veľké sviečky necelých 28 eur.
Čajové sviečky mám veľmi rada, či už do aromalampy alebo len tak pre radosť, keď pekne voňajú. A tieto vaňajú krásne naozaj! Omamná škoricová vôňa si ma podmanila okamžite. Nielen krásne vyzerajú, ale aj krásne voňajú. V balíčku je 12 sviečok, mali by horieť 4 - 6 hodín každá. V akcii som balenie kúpila za 6 eur, inak stoja necelých 10.
Sviečky Sampler sú menšie, krásne farebné, prekrásne voňavé a pekne vyzerajú. Ako prvú som mala citrón levanduľa a voňala krásne. Na konci sa mi ale na tanieriku roztiekla, preto už nasledujúce sviečky dávam do svietnika, aby mi dlhšie vydržali. Z pestrej ponuky som si vzala tri, vo výpredaji z 2,50 na 1,50 sa im nedalo odolať. Horia okolo 15 hodín.
Nakoniec sú tu voňavé vonné vosky, ktoré milujem. Stačí ho dať do aromalampy, nepridať ani kvapku vodu, zapáliť sviečku a užívať si vôňu topiaceho sa vosku. Táto radosť z vône trvá asi 8 hodín. Vzala som si ich 5 po 0,99 eur, inak stoja cez dve eurá.
Môžu sa javiť drahšie, ale kvalita je vynikajúca a neľutujem svoj nákup. Zo sviečok mám obrovskú radosť, prístup ku klientom v eshope je vynikajúci, ľudia v ňom sú ochotní, milí a nápomocní, ak sa vyskytne nejaký problém, pomáhajú vám ho vyriešiť bez zbytočných prieťahov. Rozhodne to nebol môj posledný nákup na stránke www.yankeevone.sk.
Máte skúsenosti s Yankee Candle? :)



 

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Vzdy rozmyslam,ako sa potom dostáva vosk z tej aromalampy? :O :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neodparuje sa, treba ho vylupnut :)

      Odstrániť
    2. Časť sa jednoducho odparí a na tá škrupinka na aromalampe je tenučká, ja ju tam nechávam :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe