Krémik na zimu

17:56

Zima prináša viaceré trápenia. Červené a suché ruky, popraskané pery a červená pleť. Trpí prechodom z tepla do zimy, vykurovanie ju vysušuje a vietor bičuje. Nebudem klamať, neznášam zimu, všetko pod +15 stupňov je už pre mňa zima a tieto teploty len pretrpím. Bioderma spustila veľkú Atoderm kampaň, kde sa môžete dozvedieť o tom, ako starať o pokožku v zime, čo je pre pokožku zdravé a na čo by ste nemali zabúdať. V rámci kampane vám predstavím niekoľko kúskov, niektoré z nich poznám roky, niektoré boli pre mňa novinkou.







O pleťovom kréme Nutritive si môžete prečítať:

     "Atoderm Nutritive je mimoriadne výživný krém kombinujúci aktívne látky, bambucké maslo a extrakt z avokáda, známe svojimi obohacujúcimi, regeneračnými a upokojujúcimi schopnosťami.
Ďalej obsahuje hydratačné látky – vazelínu a glycerín. Tieto látky sú koncentrované v nemastnej krémovej textúre a umožňujú obnovovať rovnováhu vody a tukov v koži.
Vďaka tomu prinášajú na pokožke pôvodný pocit pohodlia a prinavracajú jej pružnosť.
Naneste Atoderm Nutritive na očistenú a šetrne vysušenú pokožku tváre (očistenú najlepšie penivým gélom Atoderm). Atoderm Nutritive je vynikajúci aj ako podklad pod make-up.


Zloženie: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), CETEARYL ALCOHOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL PALMITATE, PENTYLENE GLYCOL, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SQUALANE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL UNSAPONIFIABLES, PARAFFIN, CERA MICROCRISTALLINA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CETEARYL GLUCOSIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYSORBATE 60, GLYCERYL POLYACRYLATE, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE. [BI 587]"



Biodermu si kupujem už roky, začalo to radou Sebium na mastnú pleť, časom sa pridal Atoderm, Hydrabio a Sensibio, lebo som si všimla, že moja pleť má s pribúdajúcimi rokmi nové a nové nároky. Atoderm som si kupovala najmä kvôli atopickému ekzému, na ktorý nezaberie čokoľvek. Pleťový krém mi prišiel celkom vhod, lebo som minula niekoľko vzoriek a nový krém som nemala kúpený. Preto som sa hneď pustila do používania. Krém v tube má 40 ml a je menší, štíhlejší a nezaberie veľa miesta. Jednoduchá tuba sa nesie v modrých atodermových farbách. Krém je biely a nevonia. Nie je to na závadu, ale, povedzme si úprimne, občas to chýba :) Nie je veľmi hustý, má ľahkú, nemastnú konzistenciu, čo ako majiteľka mastnejšej pleti oceňujem. Ľahko sa vpije do pokožky bez mastného a lepkavého filmu.  Na počudovanie sme si na seba zvykli. Krém sa vpije rýchlo a pleť neostane mastná. Neupcháva mi póry, takže na nose ani čele mi nepribudli nové čierne bodky. Pokožku upokojuje, aj po pobyte na hnusne studenom počasí jej prináša úľavu. hydratuje ju a spevňuje ju. Je nielen krajšia, ale aj jemnejšia na dotyk, vyzerá sviežo a krém možno použiť ráno aj večer. Celkom dobrý je aj pod make up, lebo nezanecháva mastný film a nelikviduje tak moju snahu zmatniť pleť. Drobnou výčitkou je napríklad Paraffinum liquidum/mineral oil.
Plusy:
  • šikovná tuba
  • veľmi nevonia
  • nie je hustý ani hutný
  • ľahko sa vsiakne bez mastného a lepkavého pocitu
  • hydratuje, upokojuje, zjemňuje pokožku
  • neupcháva póry

Mínusy:
  • zloženie
Krém kúpite na internete alebo v lekárni a stojí okolo 10 eur.

Ktorý výrobok Bioderma Atoderm ste skúsili?

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Já mám z této řady hydratační mléko na suchou pokožku a jsem s ním velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mně řada Atoderm nevyhovuje,měla jsem silné akné a po použití této řady se mi to opět trochu vrátilo,takže por mě mínus :(

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Atoderm je primárne určený pre veľmi suchú pleť, takže nemusí vyhovovať potrebám aknóznej pokožky :) Možno by ti viac sadla telová kozmetika.

      Odstrániť
  3. Z řady Atoderm mám ráda tělové mléko, ale naopak balzám na rty byl hrozný :/
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tiež som ho mala a bola som veľmi spokojná

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe