Veľký a silný pomocník

18:48

Zima udiera v plnej sile, teplejšie dni sa striedajú s mrazivými, raz nás bičuje dážď, inokedy sneh, ráno vymrznem, v robote sa zahrejem, aby som zasa mohla poriadne vymrznúť. Mne je všeobecne známe, že mi je v zime stále zima. Von idem v pančuchách (na ktorých mám občas ešte jedny), hrubých ponožkách, tielku, tričku, svetri, zababušená v maxi šatke. Spím v pyžame, hrubých ponožkách pod zimným paplónom a ovčím rúnom, ak mi je ešte zima, tak sa zabalím do županu. Aj pokožka potrebuje viac pozornosti a ak je ešte aj atopická, potrebuje to duplom.









O Bioderma Intensive Gel moussant si môžete prečítať:

     
      "Vďaka obsahu čistiacich látok a vitamínu PP Atoderm PP Gél Moussant (penivý gél) potláča šírenie mikroorganizmov, ktoré zhoršujú suchosť pokožky. Atoderm PP Gél Moussant zmierňuje pocity nekomortu a podráždenia a pomáha posilňovať kožnú bariéru.
Ráno a/alebo večer – 7 dní v týždni
Naneste Bioderma Atoderm PP Gél Moussant na vlhkú pokožku.
Potom dôkladne opláchnite a šetrne ju vysušte.
Potom pokožku ošetrite prípravkom na veľmi suchú pleť, ideálne balzamom Atoderm Intensive alebo krémom Atoderm PP.
Zloženie: AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, LAURYL GLUCOSIDE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, DISODIUM EDTA, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, SODIUM CHLORIDE, ZINC SULFATE, COPPER SULFATE, NIACINAMIDE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE. [BI 655V1]"
Tento produkt poznám už dlhšie, kúpila som si ho pár razy kvôli atopickému ekzému. Naučila som sa totižto používať ho ako sprchový i pleťový gél a šampón. Môže to znieť neuveriteľne, ale všetky tri úlohy celkom zvláda :) Môžete si vybrať 200 ml balenia v tube alebo pol litra v obale s pumpičkou. Práve to pollitrové balenie mám radšej, je to lacnejšie a pumpička sa vždy zíde. Je to praktické a rýchle. Gél je biely, priesvitný, nie celkom riedky. Jednou z charakteristických čŕt Atoderm výrobkov je, že sú bez výraznejšej vône. Vlastne ani necítite, že niečo používate :) Ako som už spomenula, môžete ho skúsiť použiť ako:
  • pleťový gél - ak máte suchšiu pleť alebo mávate ekzém aj na tvári, pokojne po ňom siahnite. Nevysušuje ani nedráždi pokožku, dobre odstráni zbytky make upu a upokojuje pleť.  Jemne ju umýva a pripravuje ju na pleťový krém.
  • sprchový gél - v zime mi veľmi vyhovuje. Pokožka je trochu suchšia, preto jej prináša úľavu a pomáha prinavrátiť rovnováhu. Dobre pení a umýva, zanecháva pocit sviežosti
  • ako šampón - to odporúčam len ak máte ekzém. Používam ho na upokojenie pokožky, ktorá veľmi svrbí a je tak suchá, že sa olupuje častejšie a viac. Použijem gél na pokožku, potom ešte raz šampón, aby som dala aj vlasom to, čo potrebujú a nakoniec kondicionér. Vlasy sú krásne ako vždy, pokožka svrbí menej a vyzerá trochu lepšie
Sprchový gél je na (nielen) zimu dobrým spoločníkom, ktorý pokožku upokojuje, bráni vysušovaniu a využije ho celá rodina.
Plusy:
  • dve veľkosti balenia, väčšie je s praktickou pumpičkou
  • bez vône
  • priesvitný gél, nie veľmi riedky
  • dobre pení
  • vhodný na pokožku celého tela i ako šampón
  • jemne čistí, nevysušuje, nedráždi, upokojuje
Mínusy:
  • azda len kúsok zloženia
Gél kúpite v lekárni alebo na internete, cena je rôzna, videla som ho okolo 18 eur (dá sa kúpiť aj balenie 1000 ml za cenu 500 ml).
Je aj pre vás zima zaťažkávajúca skúška? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe