Celkom ako sladkosti

14:55

Škoricové  žuvačky mám veľmi rada. Sú sladkosťou, ktorá sa mi spája s detstvom a aj teraz po nej siaham veľmi rada. Čo by ste povedali na zubnú pastu, ktorá chutí ako sladkosť? Ako škoricová žuvačka, pelendrek, zázvorník? Pasta sa razom zmení na sladkosť, navyše, je tak pekná, že sa na ňu neviete vynadívať. Zavítala k nám jar, s ňou slnko, teplo, vôňa a závan radosti. Ten závan je aj u mňa v kúpeľni.













 O zubnej paste Marvis Toothpaste Cinnamon Mint si môžete prečítať (to je tá škoricová)

      "Zubní pasta Marvis Toothpaste Cinnamon Mint s jemnou příchutí máty. Odstraňuje zubní plak a zanechává příjemně svěží dech."
O zubnej paste  Marvis Toothpaste Amarelli Licorice s príchuťou mäty a sladkého drievka si môžete prečítať: (to je tá pelendreková)

      "Zubná pasta Marvis Toothpaste Amarelli Licorice dokonale odstraňuje povrchová zafarbenie a zubný kameň. Krémová pasta zanecháva v ústach dlhotrvajúcu sviežosť."
Zubné pasty Marvis sú nádherné. Tie obaly ma nadchli hneď, ako som ich zbadala. To bol prvý faktor, ktorý ma viedol k nákupu. Druhým boli príchute. Jasné, nájdete tam aj klasické pasty, že mätová, bieliaca. Ale keď som zbadala škoricovú a sladké drievko (ktorému nepoviem inak ako pelendrek), som vedela, že ich chcem skúsiť. Škoricovú som si vzala veľkú, 75 ml a pelendrekovú malú, ktorá má 25 ml.  Škoricovej som sa trochu bála, lebo chuť mohla by ostrá, ale chcela som ju. Tuby sú z toho dobrého plastu (neviem, ako inak ho pomenovať) a pasta sa z nej vytláča dobre aj vtedy, keď jej je len na dne. Na krásne farebnej tube je hlava, taká tá starodávna, ktorá jej dodáva vážnosť a eleganciu. Aj vrchnák je veľmi pekný a aj vďaka nemu je celkový dojem vynikajúci. Keď ju Riško zbadal, tiež uznanlivo prikývol, že je krásna a tešil sa na používanie (je to radosť, keď vaše nadšenie z kozmetiky aspoň trošku prechádza aj na vášho partnera :) a keď sa začne pýtať, kedy mu konečne niečo dám, lebo aj on chce skúšať). Škoricová pasta je úplne dokonalá. Vonia mentolovo a škoricovo a chutí presne ako žuvačky, ktoré si pamätám. Chuť je výrazná škoricová, ale nie ostrá a nepríjemná. Teším sa na ňu, lebo chutí. Pelendreková chutí ako ten klasický čierny pelendrek, ktorý poznali aj naši rodičia. Jemná sladká chuť ju predurčuje na to, aby sa zaradila k tým obľúbeným. Dobre sa s nimi čistia zúbky, osviežujú dych a zanechávajú po sebe príjemnú chuť, ďasná mi nekrvácajú a zuby nie sú citlivejšie ako inokedy. Pri škoricovej paste som si akurát všimla, že po použití mám červenú kožu okolo pier aj pery. Škorica prispieva k prekrveniu a ľudia citlivejší s ňou môžu mať problémy (škorica patrí k častým alergénom). Ja to neriešim, za pár minútiek sa všetko vráti do normálu, takže pastu stále zbožňujem. S pelendrekovou nebol jediný problém, preto môžem pasty Marvis vyhlásiť za jedno z najlepších, najkrajších a najchutnejších prekvapení tohto roka. Trochu sa mi nepáči zloženie, to by mohlo byť krajšie - je jedinou chybičkou krásy na inak bezchybných pastách.
Plusy:
  • krásne obaly
  • zaujímavé príchute
  • hustá krémová pasta
  • moje chutia ako škoricová žuvačka a pelendrek
  • bohato penia, čistia zuby, osviežujú dych, zanechávajú príjemnú chuť, nekrvácajú mi ďasná, zuby nie sú viac citlivé

Mínusy:
  • zloženie
Zubné pasty kúpite v eshope http://www.parfemy-elnino.sk/. Kúpiť si môžete malé balenie, 25 ml stojí 1,98 eur a 75 ml stojí buď 2,93 (pelendreková pasta) alebo 3,61 eur (škoricová).
Máte rady zaujímavé príchute zubných pást? :)


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Taky bych tyto zubní pasty ráda vyzkoušela, ale vyhovují mi jen pasty Elmex. Z ostatních mě zatím bolely zuby a moc ve zkoušení nových zubních past neexperimentuji. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja vyhľadávam najmä prírodné pasty a kokosový olej :)

      Odstrániť
  2. Škoricovú sme mali aj my! A na čiernu sa raz v budúcnosti chceme pozrieť :) Teraz sa teším na pastu od Weledy s morskou soľou a mám v pláne skúsiť aj ďalšie pasty spadajúce pod prírodnú kozmetiku....

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe