Fakt veľká micelárka

18:06

Micelárna voda u mňa jednoducho nesmie chýbať. Nikdy. Už som si zvykla, že každý večer po nej siaham, aby som sa odlíčila. Občas ju prestriedam s dvojfázovým odličovačom či iným produktom, ale aj tak sa k nej vraciam. Je to nesmierne šikovný pomocník, ktorý uľahčuje každodenné rituály a pomáha starať sa o pokožku, aby bolo krásna a vyzerala zdravo. Bežne si kupujem 250 alebo 500 ml balenia ( i keď niekedy sa mihnú aj 400 ml balenia). Ale litrová? Fakt veľká.







O ABCDerma micelárne vode si môžete prečítať:
       "ABCDerm H2O je vyvinutá na základe prísnych bezpečnostných pravidiel 4 záväzkov radu ABCDerm. BIODERMA je priekopníkom v micelárnych vodách. ABCDerm H2O je prvou dermatologickou micelárnou vodou dokonale kompatibilnou s kožou: Jej estery mastných kyselín napĺňajúcich micely sa podobajú fosfolipidom bunkových membrán kože a prirodzene pomáhajú pri obnove hydrolipidického filmu pokožky.
Návod na použitieNiekoľkokrát denne – 7 dní v týždni. Naneste na vatový tampón a jemne očistite pokožku. Je vhodná na čistenie tváre, rúk a taktiež pri prebaľovaní a kúpaní.  Opakujte, kým tampón nezostane čistý. Neoplachujte. Jemne osušte. Následne použite ABCDerm ošetrujúcu starostlivosť. Vhodné aj pre novorodencov s výnimkou predčasne narodených detí. Z hygienických dôvodov produkt po použití opäť dobre uzavrite.
AQUA/WATER/EAU, POLYSORBATE 20, ALLANTOIN, DISODIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, CITRIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 432]"


ABCDerm je rada určená pre najmenších - malé detičky. Už som mala obrúsky, ktorými som sa odličovala a boli viac ako použiteľné. Asi aj preto som si povedala, že skúsim aj micelárnu vodu. Navyše, veľké litrové balenie pre mňa znamenalo aj to, že dlho vydrží, takže som nemala dôvod váhať. Plastové balenie má navyše aj pumpičku na dávkovanie, takže je naozaj praktické, ako pre maminky, tak aj pre mňa. Vydrží naozaj dlho, takže to nie je zlá investícia. Môže síce trochu zavadzať, ale upratala som ju relatívne rýchlo. Nemá takmer žiadnu vôňu. Je to niečo jemné a nešpecifikovateľné, ale pre mňa nevonia. Nevadí, bábätkovská kozmetika by ani veľmi voňať nemusela. Aby jemná detská pokožka nebola dráždená. Neštípe na pokožke a nedráždi ju. Táto micelárna voda je primárne určená na očistu detskej pokožky, tak som čakala, či bude mať problém s líčidlami. No, ako sa to vezme. Na pleť je príjemná, lebo make up odlíči ľahko, rýchlo, bez podráždenia a začervenania. To by bolo super. S očami je to trochu problematickejšie. Nieže by neodličovala, len jej to ide trochu ťažšie. Najskôr oči rozmaže a až potom, pri troche snahy, ich odlíči. Nie je to veľmi zdĺhavé, ale pri porovnaní s inými vodami to trvá dlhšie. Oceňujem ale, že ma neštípe v očiach, lebo to je niečo, čo mi značne prekáža a v poslednej dobe také produkty radšej prestávam používať. Celkovo ale hodnotím vodu pozitívne, i keď je pomalšia, je šikovníček. Zloženie je relatívne prijateľné.
Plusy:
  • veľké balenie s pumpičkou
  • nevonia
  • nedráždi pokožku
  • dobre odličuje make up
  • neštípu ma  z nej oči
Mínusy:
  • trochu ťažšie odličuje oči, najmä vodeodolné ceruzky

Vodička je primárne určená deťom, ale nestratí sa ani u nás. Za 1000 ml zaplatíte od 22 eur.


Skúsili ste niečo z detskej rady? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Od Biodermy jsem ještě žádný produkt nezkoušela, ale taky se už do toho musím pustit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si ju začala kupovať na vysokej, keď som mala dlhééé dni a potrebovala som Pore Refiner, aby sa mi neleskla pleť :) A pomaly som začala skúšať ďalšie a ďalšie veci.

      Odstrániť
  2. túto som veru ešte neskúšala, no z tejto ABC Derm rady som mala ABCDerm Cold Cream Výživný telový krém pre deti a bola som neskutočne spokojná, aj keď je určený pre deti :) Vo všeobecnosti som ale veľký fanúšik Biodermi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne veľmi vyhovovali obrúsky, a vôbec mi nevadilo, že všetci videli, že sú pre bábätká :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe