Najružovejšia ružová voda

15:12


Je niekoľko kozmetických kúskov, ktoré by u mňa doma nemali nikdy chýbať - kokosový olej, bambucké maslo, konopný a arganový olej, íly a kvetové vody, najmä ružová voda. Týchto zopár vecí sa dokáže postarať o celé telo a bez väčšej námahy dosiahnem zdravý a spokojnejší vzhľad. Raz darmo, príroda je ako pokladnica plná nevídaných pokladov, ktoré ak odhalíte, budete si ich nesmierne vážiť. Dnes, v hnusnom prechemizovanom svete, kde je jedlo, voda i kozmetika plná konzervantov, ktoré do veľkej miery prispeli k chorobe, s ktorou bojujem už dlho a ničí ma, sa čoraz viac utiekam k prírode. Dnes si povieme o ružovej vode, ktorú sa nedá neobľúbiť si.






O bio ružovej vode si môžete prečítať:


     "Ružová voda je excelentná hypoalergénna pleťová voda s čistiacim a tonizujúcim účinkom na všetky typy pleti. Udržiava pH pokožky, stimuluje regeneračné procesy, má protizápalové účinky pri akné a nadmernom slnení. Zachováva hladkú a elastickú pokožku. Má upokojujúce vlastnosti pri očných kúpeľoch na "unavené oči" a ochabnuté viečka.
Ružová voda je vodný destilát (hydrolát) z čerstvých lupeňov ruže damascénskej. Obsahuje prchavé a vonné látky z ruží, ktoré sú rozpustné vo vode. Pre svoje výrazné antibakteriálne účinky sa ružová voda nemusí stabilizovať žiadnymi konzervačnými látkami, napriek tomu, že je to čistý vodný roztok bez alkoholu.
Ružová voda DULCIA natural je vyrobená v BIO kvalite.
Obsahuje: ružová voda v BIO kvalite,
Obsah: 100 ml"
Ružová voda má niekoľko nesporných výhod, ktoré ocenia všetky ženy bez  ohľadu vek a typ pleti - je totiž vhodná pre nás všetky. Je to jeden z výnimočných výrobkov, ktorý som spoznala už dávno. Moja prvá ružová voda veľmi smrdela a chvíľu ma odrádzala od ďalších ružových vôd, ale potom som skúsila ďalšie a jednoducho som sa do nich zbláznila. Dulcia ponúka dve verzie - väčšie 300 ml balenie a menšie 100 ml s veľmi praktickým rozprašovačom. Vonia naozaj nádherne, ako ružový olej z Bulharska, aký mala starká vo svojej izbe. Tento rok to bude 15 rokov, čo nás navždy opustila, ale tá vôňa je tak hlboko vrytá v spomienkach, že je to akoby včera, čo som bola so starkou. Je intenzívna, skutočne ružová, úplne prirodzená a nerušivá. Je priehľadná, neobsahuje alkohol, preto je vhodná aj na citlivejšiu pleť. Plastové balenie je malé a výborné aj na cestovanie. Nielen na  večerné či ranné čistenie pleti, ale aj na jej osvieženie. Stačí si ju len streknúť v priebehu dňa na tvár - môžete sa tešiť na sviežu a spokojnú pleť. Ak si ju streknete do vlasov, krásne prevonia účes a zlepší náladu. Môžete ju používať aj na odličovanie, pretože nedráždi oči, ale na to mám v poslednej dobe najradšej dvojfázový odličovač alebo micelárku. Používam ju ako posledný krok v čistení pleti. Ružová voda má výrazné upokojujúce a regeneračné účinky, pomáha pleť dočistiť a zanecháva ju jemnejšiu a pevnejšiu. Zabraňuje stranutiu pleti a  oceňujú ju aj v obkladoch na opuchnuté oči. Ja ju milujem aj do prachovým masiek, lebo ich nielen krásne prevonia, ale prepožičia im aj svoje liečivé účinky. Ideálne je kúpiť si aj malé, aj veľké balenie. Stačí si ju potom prelievať,  lebo to menšie balenie je, ako som už spomenula, dosť praktické.
Plusy:
  • dve veľkosti balenia
  • menšie má rozprašovač
  • bez alkoholu
  • krásne vonia
  • vhodná aj na odličovanie
  • čistí, upokojuje, regeneruje, zjemňuje pokožku
Mínusy:
  • nenašla som
100 ml balenie stojí 7,90, 300 ml stojí 17,90 a kúpite ich v eshope Dulcie alebo v partnerských predajniach.
Aký je váš bio must have? :)



You Might Also Like

14 Vaše komentáre

  1. Aj ja ju mám a zbožňujem ju :) zatiaľ je to moje prvé balenie ale viem, že nie posledné.
    Mám suchú a citlivú pleť takže nie všetko mi sadne veľa pleťových vôd mi vadilo, ale na túto ružovú vodu nedám dopustiť a tá krásna vôňa bonus :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Práve túto teraz používam, predtým som mala Saloos a Purity Vision a boli tiež super. Pravdupovediac som medzi nimi rozdiel nevidela :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozdiely bývajú, ale nemusia byť úplne očiam viditeľné :) Ja som Purity Vision nevedela domíňať, tak mi prekážala.

      Odstrániť
  3. Presne túto máme aj my doma (chystám recenziu) :) Mne sa napríklad veľmi osvedčila na ošetrenie podráždenej pokožky po holení tváre alebo také to "osvieženie" o čom píšeš aj ty :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, to som zabudla, je veľmi dobrá aj po depilácii... ale mám veľmi rada ten pocit, keď prevonia pleť i vlasy :)

      Odstrániť
  4. Ružovú vodu si už nejaký čas chcem kúpiť, a táto vyzerá veľmi dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dlho sa odhodlávam na vyskúšanie ružovej vody, keďže je pomerne ospevovaná v beuty svete :) Táto vyzerá veľmi zaujímavo :)

    http://ardnaxelaslife.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lucka ružová voda je naozaj jeden z najlepších kozmetických zázrakov. Preto sme ju tiež zaradili do nášho sortimentu ;o) Musím povedať, že som na tú našu ružovú vodu špeciálne hrdá, pretože ju kupujeme priamo u výrobcu a hneď ako bude sezóna levandule tak doplníme našu ponuku aj o čerstvý levanduľový hydrolát. Už sa veru neviem dočkať :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Eni, ani mi to nehovor, ja už mám wishlist, čo od Vás chcem kúpiť, len musím našetriť z výplaty :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe