Šampúch čajovníkový olej a citrónová tráva

18:05

Šampúch som si obľúbila veľmi rýchlo. Páči sa mi oveľa viac ako klasický šampón, pretože zaberie menej miesta a pritom vydrží toľko, ako ako klasický tekutý šampón. Obsahujú účinné látky ako šampón, ale nie je v ňom voda, sú oveľa menšie, ľahšie sa upracú do kútika, nikde sa  nevylejú a nepotrebujú plastový obal. Jeden 30 gramový šampúch vydrží tak dlho ako cca 200 ml tekutého šampónu, 60 gramový ako 400 ml. Je to dosť veľká úspora a zloženie je veľmi príjemné. Po skúsenosti s levanduľovým som sa rozhodla pre verziu s citrónovou trávou, pretože milujem jej vôňu a tiež je určený na lupiny, preto som verila, že mi pomôže s opäť sa zhoršujúcim ekzémom.







O šampúchu tea tree a lemongrass si môžete prečítať:
      "Šampúch s pyritiónom zinku je určený najmä pre pokožku so sklonom k lupinám, hlavnou aktívnou látkou je pyritión zinku, doplnený rozmarínovým extraktom a pantenolom. Obsahuje tiež panenský olivový olej a olej crambe(ekologickejšia alternatíva k arganovému oleju), pre ošetrenie vlasov. Šampúch je vhodný pre normálne alebo rýchlejšie sa mastiace vlasy, keďže pri pravidelnom používaní znižuje mastenie.
VERZIE:
  • 30g - veľkosť pre nedôverčivých - v papierovom sáčku s nalepenou etiketou
  • 60g - veľkosť pre spokojných - balenie identické
INGREDIENTS: Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Cocoyl Isethionate, Aqua, Zea Mays Starch, Glycerine, Panthenol, Cetearyl alcohol, Crambe Abyssinica Seed Oil, Olea Europea Fruit Oil, Zinc Pyrithione, Cymbopogon Flexuosus Oil, Melaleuca Alternifolia Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Chlorella Pyrenoidosa Powder, Citric acid, Citral*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Eugenol*
* obsiahnuté prirodzene v siliciach"

Juj, ako som si len zamilovala Ponio! Ich prírodný dezodorant, šampúch, kondicionér, mydielka, to je je doslova a do písmena rozmaznávanie. Som nadšená, keď si kúpim niečo nové a neviem sa na to vynadívať. Tento šampúch som sa rozhodla skúsiť z niekoľkých dôvodov - bola som zvedavá na vôňu, chcela som vedieť, či mi nepomôže na atopický ekzém a už som mala chuť na nový šampúch, lebo od kúpy posledného pretieklo veľa vody v rieke. Šampúchy sú balené ekologicky, v papierovom vrecúšku, kde je aj jasný popis toho, čo treba s týmto čudom robiť :) Doma recyklujeme všetko, obal skončí na kope s ostatným papierom z domácnosti a šampúšik v kúpeľni. Vzala som si menšie, 30 g balenie, nabudúce už beriem len veľké. Nielen preto, že je úžasný, ale aj pár centov ušetrím. Perfektne sa vmestí do ruky a dobre sa drží. Vonia dokonale. Citrónová tráva preráža čajovníkový oleja a vzniká krásna svieža citrusová vôňa, ktorá je potešením pre všetky zmysly. Prevonia vlasy, vzduch v kúpeľni a na okamih vypúšťam z hlavy všetky ťažkosti a chmáry. Použitie je jednoduché, šampúch namočím a pošúcham ho niekoľkokrát po vlasoch. Následne napením a umyjem. Po použití ho dám uschnúť a odložím. Bohatá pena vlásky rozmaznáva a som spokojná, lebo netrpí ani moja vlasová pokožka. Šampúch ju upokojuje, menej svrbí a suché miesta miznú. Vlasy sú lesklé, zdravé a pevné. Trochu ťažšie sa mi česali, preto ho používam s kondicionérom. Už mám vo wishliste ďalšie dva šampúchy a určite si ich kúpim v dohľadnej dobe, pretože neviem skrývať svoje nadšenie. Už dlhšie sa pohrávam s myšlienkou, že keď miniem svoje zásoby tekutých šampónov, preorientujem sa na tieto tuhé.
Plusy:
  • ekologické balenie
  • v ponuke veľké a malé balenie
  • krásne vonia
  • tuhý, nerozpadáva sa
  • vynikajúci na moju atopickú pokožku - menej svrbí, suché miesta miznú
  • vlasy krásne voňajú, sú jemné,  lesklé a pevné
  • ľahké a hravé použitie
  • nezaberá veľa miesta
Mínusy:
  • žiadne
Svoju objednávku Ponio kúskov som robila v eshope https://www.krasnakazdyden.cz/, cena šampúchu je 3,90.
Mali ste niektorí šampúch? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Ja zrovna testuji prvni tuhy sampon a zatim jsem velmi spokojena ;)

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som ich už niekoľko a podľa mňa je to fantastická vychytávka :)

      Odstrániť
  2. Tiez som Sampuch pozitivna, mne a neskutocne zmenili vlasy k lepsiemu, uz mam na ceste dalsie a aj s kondicionerom, tak som zvedava :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, vlasy sa krásne menia k lepšiemu, žiadne rozštiepené končeky, sú pevné a krásne :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe