Slim peeling a sérum proti celulitíde

17:24

Zahájila som jarnú detoxikáciu organizmu a tiež boj proti celulitíde. No, už zasa. V jedálničku je denne veľa ovocia a zeleninky, zdravých čajov, zelený jačmeň a všetko to, čo ma kvôli histamínu nezabíja. Teším sa, že do našich dní sa vkráda svetlo, slnečné lúče i nefalšovaná radosť, že zima je zasa na chvíľu preč a tak skoro sa nevráti. Mám šťastie, že mi nekolíše hmotnosť a po zime nezápasím s kilami navyše. Pravdou ale je, že som sa menej hýbala a miesto cvičenia som si radšej pospala, takže opäť sa snažím o seba starať tak, aby som bola spokojná. Dnes vám ukážem dva produkty, ktoré sú, na moje veľké prekvapenie, naozaj vynikajúce.










O expresnom telovom sére si môžete prečítať:

      "Expresné telové sérum s vysoko účinným anti-celulitídovým pôsobením.
forskolín - zoštíhlenie
Chráni pred ukladaním tukových buniek. Redukuje celulitídu a spevňuje pokožku.
kofeín, teofylín, teobromín - anti-celulitídový účinok
Anti – celulitídový komplex so zoštíhľujúcim a detoxikačným účinkom. Redukuje ukladanie tukov a poskytuje drenážny účinok. Zlepšuje mikrocirkuláciu a pružnosť pokožky. Znižuje opuchy.
rozmarín, brečtan, horký pomaranč, riasy - anti-celulitídový účinok
Účinný rastlinný komplex – pomáha redukovať celulitídu, spevňuje cievy, zabraňuje opuchom a redukuje hrúbku telesného tuku."

O peelingu si môžete prečítať:

      "Anti-celulitídový telový píling zlepšujúci mikrocirkuláciu krvi. 
forskolín - zoštíhlenie 
Zabraňuje ukladaniu tukových buniek. Redukuje celulitídu a spevňuje pokožku.
jojobový olej, morské riasy – spevnenie, anti-celulitídový účinok
Zabraňuje ochabnutiu kože, zachováva jej pevnosť a pružnosť. 
éterické oleje - aromaterapia"

Začnem peelingom, ktorý si ma získal okamžite. Balenie je jednoduché a pekné. Rada Slim je určená na celulitídu a problematické partie, s ktorými sa trápi mnoho žien, medzi nimi aj ja. Peeling má 200 ml a je v obale, ktorý pripomína šampón, kondicionér alebo pleťové mlieko, ktoré som od Ziaji mala. Neviem si pomôcť, ale nijako mi k peelingu nepasuje. Nevadí. Podstatné sú jeho iné vlastnosti. Je zelený, vyzerá tak pokazene zelene, ale je skvelý :) Nádherne vonia. Mentolovo, sviežo, energizujúco. Kryštáliky sú dostatočne veľké, ale jemné k pokožke. Dôkladne ju obrúsi, zjemní a vyhladí. Veľmi dobre pomáha pri spevňovaní pokožky, rozdiely je vidno už po pár použitiach. Nebudem klamať, taký výborný účinok som nečakala. A to som ešte nevedela, akou bombou bude sérum.
Peeling stojí 5,09.


Sérum je o kúsok väčšie, má 270 ml. Zasa je v tom obale, ale v tomto prípade mi prekáža menej ako pri peelingu, ktorý by som si vedela predstaviť skôr v peknom šraubovacom tégliku. Nemá výraznejšiu vôňu, vonia jemne a pekne. Konzistencie je perfektná, sérum nie je husté, ale ani riedke, nerozteká sa. Nie je mastné, rýchlo sa vsiakne a nezanecháva ani mastný, ani lepkavý pocit. Krátko po aplikácii si môžem spokojne obliecť pyžamo. Výsledky sú jedným z najpríjemnejších prekvapení od Ziaji. Mala som už kopec produktov, boli fajn, ale toto sérum je super. Nádherne spevňuje pokožku, vyhladzuje ju a redukuje príznaky celulitídy. Dokonca mám podozrenie, že naozaj aj zoštíhľuje, pretože nohy boli z týždňa na týždeň krajšie. Sérum mi vydržalo asi mesiac a keď som pridala aj cvičenie a veľa vody, naozaj vidím, že pokožka sa mení. Som veľmi spokojná. Zázraky na počkanie čakať nemožno. Ani zo dňa na deň to nejde tak ľahko. Ale po pár týždňoch možno sledovať, že veci sa menia k lepšiemu. Poviem to, čo vždy - žiadna kozmetika neurobí divy, pokiaľ sa o to nepričiníme aj my. Preto ho odporúčam používať s poriadnou dávkou vody, zeleniny, pohybu, cvičenia a bez sladkosti a zbytočného cukru.
Sérum stojí 7,29.

Výrobky kúpite v eshope www.fortis-slovakia.com, v predajniach Ziaja pre teba v Trenčíne, Trnave, Poprade a v Košiciach a viac informácií je na stránke www.ziaja.sk.

Ktorá z noviniek Ziaja vás zaujala? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Veľmi pekné produkty, určite ich v blízkej dobe vyskúšam! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Po tvojej recenzii som sa rozhodla oba produkty kúpiť. Netrpím celulitídou nejako moc, ale predsa tam nejaká je a spevnenie pokožky nie je nikdy na škodu :D A už som si kúpila druhé balenie! Naozaj super výsledok už po minutí polovičky prvého balenia a poctivého natierania :) samozrejme zdravá strava, veľa vody a aspoň trochu pohybu, ale aj tak ma výsledok milo prekvapil :)

    P.S. tento mesiac majú akciu, pri kúpe séra dostanete reduktor strií za 0,01 eur :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že máš podobnú dobrú skúsenosť :) Mne sa sérum zapáčilo veľmi, tiež premýšľam nad tým, že si kúpim druhé :) Ďakujem za tip na akciu :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe