Veľký, lacný, dobrý?

18:18

Keď som zbadala ten veľký peeling za tú malú cenu, nemohla som uveriť svojim očiam. Okamžite sme si padli do oka a povedala som si, že musím vyskúšať. Cyclax som nepoznala, bola to pre mňa neznáma značka, ktorá ale vyzerala dosť lákavo. Je pravda, že zloženie na internete nebolo, ale v čase kúpy som naň ešte tak pozorne nepozerala ako teraz. Každopádne sa mi ale do rúk dostal dosť zaujímavý produkt, ktorý má aj súrodencov - levanduľový telový peeling alebo krém zelený čaj.







O peelingu si môžete prečítať:

      "Cyclax peeling na obličej Meruňka. Tento vysoce účinný peeling s výtažky z meruněk odstraňuje velice efektivně, ale přitom jemně buňky z povrchu pleti. Očišťuje, zjasňuje a vyhlazuje pleť. Vaše pokožka bude po použití regenerovaná, pružnější a sametově hladká
Cyclax, značka byla založená v roce 1896, založila ji paní Frances Hemming, která se specializovala na kosmetické výrobky pro aristokracii. Cyclax Ltd, kterému byl udělen královský rozkaz Jejího Veličenstva královny Elizabeth II v roce 1961 tato výsada je zachován dodnes. Royal Warranty je známkou uznávaná společnost, které pravidelně dodává zboží nebo služby některým členům královské rodiny. Dosažení královského znaku je dosaženo pouze u prestižních značek a je vnímáno jako ochranná známka excelence, vysokou kvalitu a výkonem. Cyclax vyniká v péči o pleť, sluneční péči, osobní péči a v depilačních prostředcích. Každý sub-brand je držitelem prestižního královského znaku nabízí celé spektrum inovativních výrobků.
Cyclax peeling na obličej Meruňka 300 ml"
Výrobky Cyclax sú veľké - majú 300 ml a stoja od 1,44 eura. Ceny sú teda neuveriteľne lákavé, ale v kozmetike som sa začala učiť čítať zloženie a ostalo mi tŕňom v oku. Peeling som už skoro celý minula. Je veľký a obal dosť praktický, pretože po minutí peelingu ho možno použiť na ukladanie a skladovanie rôznych drobností. Vybrala som si pleťový, lebo ho považujem za nevyhnutnú súčasť cesty kú krásnej a zdravo vyzerajúcej pleti. Minimálne tri razy týždenne mi robia spoločnosť a keď sa tak nad tým zamýšľam, je to už asi 12 rokov, čo ich používam :) Ale ten čas letí :) Po otvorení zbadáte bledohnedú masu s nejakými zrniečkami. Sprvu to vyzeralo trochu pokazene, ale nie je to tak. Vonia marhuľovo, jemne, nie celkom umelo. V konečnom dôsledku ale vonia pekne, takže som sa na to používanie aj celkom tešila. Konzistencia je redšia, skôr krémová, ale dosť vyhovuje, pretože použitie je jednoduché a ľahké. Drobné exfoliačné čiastočky sú citeľné, ale nie veľmi ostré. Peeling je jedným z tých, ktoré je pri použití cítiť, nie sú úplne jemné, čo je jedna z vlastností, ktoré na nich oceňujem. Stačí trochu peelingu a výsledok je vidno hneď. Krúživými pohybmi ho treba naniesť na pleť a vyhnúť sa očiam. Ak chcete výraznejší účinok, na krúživé pohyby použite pevnejší vatový tampón alebo hubku. Dnes je široká ponuka rôznych čistiacich hubiek na pleť, takže určite si vyberiete takú, ktorá vám okamžite padne do oka. Peeling odstraňuje odumreté bunky, dôkladne vyhladzuje pleť, čistí ju (ale čierne bodky sú po použití také, ako boli, s tými neurobí vôbec nič). Je rozjasnená a svieža. Peeling patrí k tým vydarenejším a hoci zloženie nie je tip top, používala som ho rada.
Plusy:
  • veľké balenie za super cenu
  • pekný obal
  • príjemná marhuľová vôňa
  • dobrá konzistencia
  • citeľné exfoliačné čiatočky
  • odstraňuje odumreté bunky, vyhladzuje, zjemňuje, rozjasňuje a čistí pleť

Mínusy:
  • zloženie
Peeling kúpite za 2,18 na stránke http://www.drogeria-vmd.sk/.

Skúsili ste niečo značky Cyclax? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe