3D Chili

18:04

Čo sa výživových doplnkov na chudnutie týka, sledujem, čo sa mihne na našom trhu a posúdim, či to stojí za zmienku alebo nie. Viem, že niekedy treba krajšej forme dopomôcť aj takýmto spôsobom. Pri lepšej životospráve naozaj vedia naštartovať metabolizmus a človek sa naučí žiť zdravšie a lepšie. Keď som našla 3D Chili tablety na chudnutie, zaujali. Ich prírodné výťažky totiž nájdete bežne v kuchyni, možno ich konzumujete denne a neohrozujú zdravie. Moja mamina nadšene prikývla, že ich chce skúsiť. Po úspechu poslednej diéty, ktorá ju naučila, že jesť sa musí pravidelne, aby telo neštrajkovalo, so záujmom počúvala o tabletách. Nečudujem sa, prvý raz v živote ma nejaké tablety na chudnutie prinútili googliť o niečo viac ako obyčajne. Kým som si sadla na svoj stacionárny bicykel, aby som ubehla svojich štandardných 7 kilometrov, dočítala som sa zaujímavé veci.







Čo je na nich také iné a zaujímavé? Musia byť niečím iné a odlíšiť sa tak od množstva podobných tabliet na trhu. Predsa, jedna vec je dobrá reklama. Od nej záleží veľa. Už druhou vecou je, či to, čo sľubuje, je pravdivé a naozaj sa z toho dá pri racionálnej kúpe vychádzať. Tabletky sú doplnkom stravy. Opakujem, sú doplnkom, nenahrádzajú normálnu stravu. Pri ich užívaní nehladujete, ale stravujete sa celkom normálne. Teda, samozrejme, miesto vyprážaných nugetiek so zemiakovým šalátom si radšej dáte ľahší zeleninový šalátik s bylinkami a syrom :) Človek nesmie ostávať hladný, pretože šarapata nenastáva, keď je bruško spokojné a plné, ale hladné a škvŕka v ňom. Priority pri vývoji boli zdravé riešenie, bezpečnosť užívania tabletiek a vyvážený účinok. Prírodné látky podporujú chudnutie a sú zdravé pre náš organizmus.  Čuduj sa svete, naozaj stačí nejaká korenina, ktorá naštartuje metabolizmus. Sama mám odskúšané, ako priaznivo vplýva škoricový nápoj na trávenie, guarana, chlorella, ktorá detoxikuje, zázvor a chilli, ktoré spaľuje tuky. Používam ich a vidím, ako pomáhajú tvarovať postavu. Iste, nie je to len o nich, ale pomáhajú. Preto som dosť spokojne pozerala na zloženie tabliet. Vyzeralo to dôveryhodne a verím tomu, že niečo na nich naozaj je. Nielen zloženie je zaujímavé. Zohľadňujú trojfázový cyklus tela. Najskôr som netušila, čo to znamená. Náš organizmus počas dňa prechádza niekoľkými fázami. Ráno, poobede i večer užívate farebné tabletky, každá obsahuje niečo iné a berie ohľad práve na tieto fázy. Raňajšia žltá tabletka pomáha absorbovať tuky a sacharidy, ovplyvňuje tráviaci systém. Obsahuje zázvor, kurkumu, výťažky z bielej fazule garcinie cambogie. Na obed je tu červená tabletka, ktorá spaľuje tuky. Nájdete v nej kapsaicín, ktorý sa napríklad nachádza aj v géloch proti celulitíde (a podotýkam, v tých kvalitnejších, lebo naozaj zaberá - páli ako sto čertov, ale zaberá). Večer si dáte zelenú tabletku, ktorá detoxikuje organizmus. Má unikátne zloženie - obsahuje zelený čaj, chlorellu a bobule acai. Ako môžete vidieť, zloženie tabliet je pre nás naozaj prirodzené, pretože ich konzumujeme bežne. Pomáhajú nám chudnúť a niekedy ani nevieme, ako nám môžu pomôcť. Pre účinnosť výťažkov je potrebné nezabúdať užívať tabletky pravidelne a nezameniť si farbičky (mamina ich má uložené pod sebou, ale po pár dňoch už vie, po akej farbe hneď siahnuť. Možno si vybrať dva typy dávkovania - Standard a Turbo. Všetko závisí od toho, aké výsledky chcete dosiahnuť. Možno sa niektoré z nás boja toho, či sa jedná o bezpečný produkt. Predaj týchto tabliet schválila inštitúcia Voivodeships State Sanitary – Epidemiological Station. Niektoré prírodné zložky nájdete na zozname EFSA - European Food Safety Authority, zoznam pre výživu a zdravie.
Toto všetko by mal vedieť každý, kto sa rozhodne pre kúpu. Sú to informácie dostupné na niekoľkých stránkach a úprimne môžem povedať, že ich je naozaj dosť. Čo prípravok sľubuje?
  1. podporuje nervovú sústavu
  2. podporuje cievny systém
  3. podporuje srdcovú činnosť
  4. podporuje látkovú výmenu a reguluje proces trávenia
  5. reguluje činnosť tráviacej sústavy
  6. detoxikuje organizmus
Keď si doma prečítate príbalový leták, nájdete tam rozpísané, čo každá tableta obsahuje. Preto som sa rozhodla pozrieť na zúbok jednotlivých látkam:

Žlté tablety:
  • výťažok z plodu garcínie kambodžskej - Obsahuje kyselinu hydroxycitrónovú, ktorá  zabraňuje ukladaniu tuku a podporuje spaľovanie kalórií, výsledkom čoho je viac energie a menší telesný objem. Kyselina HCA navyše pozitívne ovplyvňuje úroveň cholesterolu v krvi. HCA je najúčinnejšia v kombinácií s chrómom a dostatkom základných minerálnych látok, ktoré napomáhajú telu efektívne kontrolovať úroveň cukru v krvi a znižujú chuť na sladké.
  • výťažok zo semien bielej fazule - obsahuje zlúčeniny, ktoré obmedzujú produkciu alfa amylázy, enzýmu, ktorý štiepi škrob.
  • kurkuma - Kurkuma podporuje trávenie a metabolizmus tukov, takže ak budete mať kvalitnú a vyváženú stravu, tak kurkuma podporí chudnutie.
  • zázvor - Zázvor obsahuje éterické oleje, množstvo vitamínov a aminokyseliny. Je vhodný na chudnutie, pretože zrýchľuje metabolizmus tukov, čo znamená, že tuky sa neukladajú, ale sa z tela vyplavujú von. Podľa tradičnej čínskej medicíny by sa mal za účelom chudnutia piť po jedle. Okrem spomínaných redukčných účinkov pomáha aj pri tvorbe žalúdočnej šťavy, normalizuje krvný obeh a zlepšuje celkové trávenie.
Červené tablety:
  • guarana -  Pôsobí ako všeobecné tonikum a diuretikum, užívanie guarany zrýchľuje metabolizmus, trávenie, spaľovanie tukov a pôsobí proti hladu, preukázal sa pozitívny vplyv guarany na metabolizmus lipidov, podporu chudnutia a zvýšenie energetického výdaja.
  • kapsaicín - Kapsaicín v čili papričkách podporuje krvný obeh, stimuluje metabolizmus a tým zvyšuje straty tuku. Pri nádche prečistí aj nosné kanáliky.
  • pektín z grapefruitu -  bohatý zdroj vlákniny
Zelené tablety:
  • zelený čaj - Zelený čaj obsahuje látky, ktoré podporujú spaľovanie tukov, odbúravanie tukového tkaniva a redukciu hmotnosti
  • chlorella - má pozitívny vplyv na trávenie, zlepšuje funkciu čriev, stimuluje rast aerobných prospešných baktérií v čreve, absorbuje jedy a podporuje ich normálnu priechodnosť.  Chlorofyl  je najsilnejším prírodným detoxikačným prostriedkom, črevnú stenu zásobuje prospešnou mikroflórou, upokojuje podráždené tkanivo a urýchľuje uzdravovanie črevnej sliznice. Vláknina obsiahnutá v chlorelle vyrovnáva pH organizmu. Je prevenciou srdcových ochorení, pretože znižuje krvný tlak a odbúrava nadbytočný cholesterol
  • acai - pozitívne vplýva na chudnutie tým, že zrýchľuje metabolizmus, konkrétne štiepenie tukov
Nebudem klamať, ak napíšem, že písať tento článok ma bavilo. Veľmi. Vďaka tabletám som sa dočítala kopec zaujímavostí a dospela k záveru, že tabletky sú lákavé. Iste, ešte neviem, ako bude mamina spokojná. To uvidíme o pár týždňov, keď ich prestane užívať. Potom budem článok aktualizovať :) Čo sa zloženia týka, príde mi  to ako doposiaľ jeden z najlepších prípravkov na chudnutie, o akom som čítala. Podstané bude, aké budú výsledky. Som veľmi zvedavá.
Dvojbalenie 3D Chili môžete kúpiť za 45 eur v eshope Aukro.cz.  Predalo sa už viac ako 400 balíčkov, takže prípravok si získal dosť fanúšikov. Dvojbalenie obsahujúce 180 tabliet vám vydrží dva mesiace, v prípade turbo dávkovania jeden mesiac a sľubuje pomerne rýchle chudnutie i v prípade, ak na cvičenie nemáte veľa času. Chudnutie nie hladovaním, ale menšou úpravou životosprávy. Ak vás zaujal môj článok, ďalšie informácie môžete nájsť aj TU, aj tu a nakoniec tu.


Zaujali vás tablety? :)









  

You Might Also Like

1 Vaše komentáre

  1. Omgggg... taky doplnok jak... ZIADNE TABLETKY NEZABERU OKREM : Lipo6 !!!!
    Mam to odskusane po a schudla som 5 kg. Nejest pecivo a chujoviny a mate kila dole. Hotovo.
    LIPO 6 je najlepsi zo vsetkych tabletiek !

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe