Nová voda od Kallosu

18:07

Pleťová voda doma nesmie chýbať. Nikdy. A nikdy nemôže byť len jedna, lebo ich veľmi rada striedam. Používam ich niekoľkokrát denne, na čistenie, na odlíčenie, do prachových masiek, na osvieženie v teplom počasí, na upokojenie, ak je pokožka podráždená alebo boľavá. Dobrá voda sa doma nestratí, lebo ju môže použiť každý člen rodiny. Aj muži, hoci sa im to zdá ako najnelogickejšia vec na svete :) Na čo použiť vodu, keď tá v umývadle tečie? Argument celkom rozumný, ale predsa len tá pleťová voda dokáže trochu viac. Dnes vám ukážem malú a pomerne lacnú pleťovú vodu, ktorá si ma získala po asi druhom použití.








O čistiacej vode Kallos Sense Toning Facial Water Tonik si môžete prečítať:

       "Čistící voda Kallos Sense Toning Facial Water Tonik pro všechny typy pleti. Čistící voda Kallos Sense Toning Facial Water Tonik vyživuje a dokonale čistí pleť. Pleti poskytuje hloubkovou péči a hydrataci během celého dne. Díky bohatému složení zanechává pleť jemnou, svěží a rozjasněnou.
Použití: Aplikujte na pleť pomocí vatového tampónu."


Kallos ponúka okrem kvalitnej vlasovej kozmetiky aj kvalitnú pleťovú kozmetiku. Presvedčila som sa o tom už viac razy. Kedysi som bola k lacnejšej kozmetike skeptická a myslela som si, že nemôže byť dobrá. Človek sa ale učí na vlastných chybách :) Dnes už viem, že cena by rozhodne nemala byť jediným kritériom. Najnovším prírastkom v mojej kozmetickej rodinke je pleťová čistiaca voda od Kallosu. Je menšia, má 100 ml, šikovná do poličky aj do cestovnej tašky. Pri fotení som sa vyľakala, že som dakde zapatrošila vrchnáčik. Hľadala som v izbe, aj v koši, či mi náhodou nevypadol, keď som odbaľovala vodu - nikde nič. Z toho som usúdila, že asi tam teda nebol. Na dávkovanie slúži pumpička, ktorá je šikovným pomocníkom a uľahčuje (dosť výrazne) aplikáciu. Pleťová voda pekne vonia. Sladko, neumelo, nevtieravo. Nič konkrétne to nepripomína, ale zvykla som si na ňu rýchlo. Na pleti neštípe, nedráždi ju. Používam ju večer ako posledný krok v čistení pleti  a ráno, keď chcem pleť pripraviť na krém a následne make up. Voda pleť nielen dočistí, ale aj rozjasní. Zanechá ju sviežu a príjemnú na dotyk. Pokožku nevysušuje, ale zanechá ju vláčnu a peknú. Celkom sa mi pozdáva aj na osvieženie počas teplého dňa, lebo po nej neostáva ulepený pocit a po mastnote T zóny neostane ani stopa. Zvykla som si používať ju aj s čistiacim gélom Kallos, ktorý je tiež v menšom balení, a preto sú ideálnymi spoločníkmi na naše víkendové túlačky. Voda ma milo prekvapila a len ma utvrdila v tom, že časom by som skúsila viac z pleťovej kozmetiky od Kallosu.

Plusy:
  • menší obal s pumpičkou
  • obal je pevný
  • príjemne vonia
  • neštípe, nedráždi
  • pleť čistí, rozjasní, osvieži
Mínusy:
  • nenašla som
V eshope http://www.parfemy-elnino.sk/ ju kúpite za 2,98 eur.

Radi skúšate nové kúsky od obľúbených značiek? :)
      

You Might Also Like

1 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe