Tak krásne, tak voňavé

17:22


Ak patríte k fanúšikom Aroma Ritual od Dermacolu, pravdepodobne ste zaregistrovali krásne mydielka na ruky. V ponuke sú zatiaľ citrónové, moje najmilovanejšie hrozno a limetka, vodový melón, írska káva  a belgická čokoláda s pomarančom. Úplne najviac nadšená som bola z melónovej a hroznovo limetkovej verzie, pretože sprchové gély s touto vôňou zbožňujem a aj teraz by ste ich našli na vani v kúpeľni. Dermacol mi poslal dve celkom iné vône - do jednej som sa zbláznila, hoci predtým sa mi až tak nepáčila, druhá je pekná, ale nie až tak moc.














O citrusovom mydle si môžete prečítať:

       "Mydlo na ruky s citrónovým extraktom a príjemne povzbudzujúcim účinkom osvieži pokožku rúk a dodá pocit prílivu novej energie celému telu.
Objem / hmotnosť: 250 ml"


O mydle belgická čokoláda a pomaranč si môžete prečítať:

      "Jemné mydlo na ruky s vôňou čokolády s pomarančom dôkladne čistí pokožku rúk, zanecháva ju sladko navoňanú a dodáva pocit príjemnej vláčnosti. Pomarančový olej osviežuje myseľ, rozveseľuje, odstraňuje napätie a harmonizuje dušu."
Mydlá majú 250 ml a sú v krásnych štíhlych vyšších obaloch s pumpičkou. Etikety sú žiarivé, farebné a pútavé, krásne ozdobia kúpeľňu a dodajú jej hravú farebnosť. Tekuté mydlá na ruky sú nielen krásnym doplnkom, ale tiež nevyhnutnými pomocníkmi, ktorí by nemali doma chýbať. Pravdou je, že obľubujem aj tuhé mydlá, ale keď sa niekam ponáhľam, radšej siahnem po tom tekutom. Prednosťou výrobkov Aroma Ritual je ich vôňa. Väčšinou je veľmi prirodzená a jemná, úplne uveriteľná, ľahká a svieža. Myslím, že nebolo veľa sprchových gélov alebo mliek, ktoré mi skôr nevoňali ako voňali. Je radosť sprchovať sa s nimi, lebo nielenže prevoňajú pokožku, ale aj vzduch v kúpeľni a dokážu tak na okamih preniesť človeka niekam ďaleko od reality. Mydlo belgická čokoláda a pomaranč mi vonia krajšie, ako vianočná želé salónka. Prekvapilo ma to, lebo kedysi som mala telový krém s touto vôňou a nebola som s ňou spokojná. Mydlo vonia omnoho krajšie, výraznejšie a sladko, celkom ako kúsok Vianoc, keď chodím v noci na tajňáša na salonky :) Citrónové mydlo vonia kyslejšie a citrónovo, ale v konečnom dôsledku mi pripomína skôr prípravok na umývanie riadu. Nie je to škaredá vôňa, ale pre mňa je kyslá. Keďže v dome sú dve kúpeľne, obe mydielka sa veľmi rýchlo ocitli na svojich miestach a pomaly sa míňajú. Teším sa, že do telovej starostlivosti pribudli tekuté mydlá. Teraz by ma potešili aj tie tuhé, lebo vôňa by to bola nepochybne úžasná :) Nie sú agresívne na pokožku, nevysušujú ju, skôr ju nechajú jemnú a vláčnu. Vône majú tiež vplyv na našu psychiku a dokážu zlepšiť náladu a vyhnať chmáry z duše.
Plusy:
  • krásne obaly s pumpičkou
  • v ponuke zatiaľ 5 mydielok
  • príjemná vôňa
  • pokožku čistia, nevysušujú, prevoňajú
  • pekná dekorácie v kúpeľni
Mínusy:
  • citronový mi vonia menej
Mydlá stoja 2,29 a kúpite ich v eshope Dermalu a v ďalších predajniach.
Máte už svoje mydielko na ruky? :)

You Might Also Like

13 Vaše komentáre

  1. Ja milujem túto voňavú radu od Dermacolu ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá to skvěle! Miluji jejich vůně. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vo forme mydla ich nemám, ale mám peeling s vôňou rebarbory a jahody :) ale myslím, že celá táto rada bude krásne voňať :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každá z tých vôní v sebe nesie niečo zaujímavé :) Ide len o to, komu čo viac vonia :)

      Odstrániť
  4. Ja by som si ich osobne určite kúpila. Inak, mám blog, ktorý som založila včera. Názor. =)?
    http://worldaboutmara.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú skvelé, pekné, voňavé :) Čo sa blogu týka, treba sa snažiť a veľa veľa písať :)

      Odstrániť
  5. Odpovede
    1. Sú veľmi vydarené, mnohé :) A ostatné sú dokonalé :)

      Odstrániť
  6. Dermacol vie ako nato :) Tie mydlá poznám a nedám na ne dopustiť. A tá vôňa. Nie nadarmo sa volajú aroma ritual :)
    Life-by-romi

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe