Také zelené odličovanie

18:07

Dobré odličovadlo musí splniť niekoľko úloh, aby som o ňom povedala, že je fajn a chcem ho zasa. V prvom rade, nesmie ma štípať v očiach. Po rokoch líčenia si asi neviem predstaviť nič horšie, ako keď mi pri odličovaní opuchnú a očervenejú oči, čo ale, našťastie, nevidím, pretože ma tak štípu oči, že ich nevládzem mať otvorené. Po druhé, je celkom fajn, keď odličuje rýchlo a ľahko, bez toho, aby som mala najprv dve machuľky pod očami. Po tretie, poteším sa, keď aj pekne vonia. Po štvrté, vyhovuje mi, keď ním môžem odlíčiť celú tvár, ale nie je to nevyhnutné. Poďme sa pozrieť na to, čo z tohto spĺňa dvojfázová odličovacia emulzia od Ryoru.






O dvojfázovej odličovacej emulzii si môžete prečítať:

       "Slúži na večerné odličovanie pleti vrátane očí, pozostávajúce z dvoch častí:
1. Čistenie odličovacou emulziou, ktoré odstráni vodeodolný make-up, riasenku i ďalšie nečistoty a
2. dočistenie tonikom RYOR podľa typu pleti, ktoré odstráni pot a zvyšné nečistoty.
Obsahuje extrakt z očianky rostkovovej a komplex hydratačných látok. Emulzia nie je parfumovaná. Pred použitím zatraste. Dermatologicky testovaná.
Tento výrobok získal ocenenie Asociacie vizážistov a stylistov Českej republiky v súťaži o najlepší výrobok roku 2007.
Flakón - 150 ml."
Dvojfázové odličovače mám veľmi rada a doma mám nejaký vždy. Oči väčšinou odlíčia vynikajúco a ak nemám po ruke nič iné, použijem ich aj na pleť (ak nie sú veľmi mastné). Tento je taký zaujímavý. Naspodu je zelená časť, väčšiu časť tvorí biele mliečko, ktoré mi veľmi pripomína obláčik. Po zmiešaní vznikne bledučko zelená zmes, ktorá je pekná a taká iná. Čo sa vône týka, emulzia takmer vôbec nevonia. Ako som hore spomenula, pri odličovačoch to nehrá veľký význam. Pekná vôňa poteší, ale nie je rozhodujúcim kritériom. Nie je veľmi mastný, preto ho celkom rada používam aj na pleť. Samozrejme, neostáva to len pri ňom, okrem neho použijem aj mydielko a pleťovú vodu, ale odličuje dobre. Oveľa viac aho ale používam na oči. Odličovač v nich neštípe a ani mi neopúchajú, čo je základom úspechu. Odličuje pomerne rýchlo a bez zbytočných čiernych machuliek pod očami. Poradí si aj s mojou obľúbenou vodeodolnou ceruzkou a bez väčšej námahy som odlíčená veľmi rýchlo. Od Ryoru je to môj prvý odličovač a musím povedať, že som ním celkom milo prekvapená. Odhliadnuc od zloženia je šikovným pomocníkom.
Plusy:
  • malé šikovné balenie
  • jednoduchý pekný plastový obal
  • bez výraznejšej vône
  •  nie je veľmi mastný
  • odličuje make up, pleť neostáva veľmi mastná
  • oči odlíči bez štípania, poradí si aj s vodeodolnou ceruzkou, ide to celkom rýchlo
Mínusy:
  • zloženie
150 ml odličovacej emulzie stojí 5,30 a kúpite ho v eshope www.aryor.sk.
Čo je momentálne vaším najobľúbenejším odličovadlom? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Zaujímavé, túto vecičku od Ryoru som ešte nevyskúšala. Ďakujem za tip. Ja momentálne používam odličovač Balms Away od The Balm a som veľmi spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tohle je můj nejoblíbenější odličovač očí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Môj najobľúbenejší odličovač na oči, poradí si aj s vodeodolnou maskarou a až na jeho dostupnosť patrí medzi mojich dlhoročných obľúbencov :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja teraz skúšam Ziaju a tá presne vystihuje tvoje slová, aký je dobrý aj na vodeodolnú maskaru :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe