Bambucké maslo a ruža - skvelá kombinácia

19:28

L´Occitane ponúka krásnu kozmetiku. Krásnu a prírodnú. Už niekoľkokrát som si urobila menší nákup (teda, koľko mi dovolila peňaženka). Rada skúšam miniatúry plných produktov, lebo vďaka nim zvážim, či investujem do plného produktu alebo nie. Do oka mi padol krém na ruky a balzam na pery s Bambuckým maslom. Maličké balenia ale ukrývali veľké veci. Doplnila som ich šumivou tabletou do kúpeľa.












Sadu si môžete kúpiť aj v plnom balení- 30 ml krém na ruky a 12 ml balzam na pery sú v darčekovej krabičke, stoja 16 eur. Moje miniatúry boli v rozkošnej žltej kozmetickej taštičke. Krém má 10 ml, balzam na pery 4,5 ml a boli darčekom k nákupu. Začnem balzamom na pery. Rozkošná ružová  tuba ukrýva hustý balzam. Vonia prekrásne. Sladko, s náznakom ruží, omamne a nežne, ako večer na záhrade. Záhrade plnej ruží. Nielenže prekrásne vonia, ale aj dobre chutí :) Naozaj máte pocit, že máte v ústach ružu. Nezanecháva v ústach pachuť a občas núti ochutnať. Len tak, aby som nezabudla, ako dobre chutí :) Obsah bambuckého masla je ako stvorený pre suchšie a popraskané pery. Nielenže je ich vynikajúco hydratuje a zjemňuje, ale aj chráni pred vplyvmi počasia, chladom, vetrom či slnkom. Je vynikajúci aj pre malé slečny, ktoré majú rady ružovú farbu, i pre nás dámy, aby sme mali krásne a zdravo vyzerajúce pery.
     Krém na ruky je tiež v milom obale. Je mäkší a krém sa z neho vytláča ľahko. 10 ml krémy na ruky nosím veľmi rada v kabelke,lebo nezaberú veľa miesta a naozaj môžu ísť so mnou všade. Jemná a omamná vonia prevonia ruky a zanecháva dojem, že som sa ocitla v záhrade plnej rozkvitnutých ruží. Je hustý, ale rýchlo sa vsiakne do pokožky bez mastného pocitu. Ruky ostávajú jemné, hydratované a zamedzuje sa vzniku záderov. Na jedno použitie postačuje máličko krému, preto mi malé balenie v kabelke vydržalo celkom dlho.


Šumivé tablety do kúpeľa sú vynikajúcim pomocníkom k lepšej nálade. Stačí ju vložiť do kúpeľa a pokoj sa tak nejako dostaví. Vybrala som si broskyňovú vôňu, pretože som sa nevedela dočkať, ako mi opäť prinesie leto. Tableta pri šumení jemne zafarbí vodu a uvoľní vôňu, ktorá pomôže relaxovať a privedie človeka na iné myšlienky. 
Stojí 2 eurá. 


Skúsili ste niečo od L'Occitane? :)

   

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe