Materina dúška a jej čarokrásny vplyv

17:18

Olivové mydlá som si obľúbila dávno pradávno, keď sme ich občas dostali od dovolenkárov z Grécka. Navonok nenápadné mydielka mali ale veľkú silu, ktorú som spoznala a nesmierne si ju cením. Sú výnimočné, pretože pokožku nielen čistia, ale aj hydratujú a prinášajú jej všetko to, čo potrebuje, aby bolo zdravá a krásna. Mnohé mydielka sú prišmrncnuté niečím výborným a to moje od Stibia je s materinou dúškou. Čo vám poviem, budete mať malý raj v kúpeľni :)







O mydle s materinou dúškou si môžete prečítať:

     "Podľa starej povesti, je Materina dúška matka premenená na kvietok. Bylinka je premenlivá, vyskytuje sa vo viacerých odrodách. V čase kvitnutia krásne vonia pre obsah silíc. Milovníkom prírody odporúčame zájsť na piknik na miesto, kde zo zeme sála teplo. Za počúvania štebotu vtákov si užije piknik v prírode prevoňaný touto bylinkou.
Pokiaľ máte radi nežné, sladkasté vône, tak Vás táto bylinka určite osloví. Kombinácia sladkastej ale pri tom čistej, ľahkej vône Vaše zmysli príjemne učičíka. Ak ste prácou uháňaný, neotáľajte a vyskúšajte náš bylinkový balzam na nervy v podobe olivového mydielka aj vo Vašej kúpeľni.
Ingrediencie (zloženie):
Sodium Olivate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Thymus Serpilum Oil, D-Limonene, Linalool
♦ Prírodné ingrediencie (zložky)
♦ Bezpečná syntetika
Naše výrobky netestujeme na zvieratách. Nakupujeme suroviny len od dodávateľov, ktorí tiež netestujú na zvieratách."


Nedávno som vám písala o šumivej guli od Stibia a veciach, ktoré mám vo wishliste. Tie si robím veľmi rada, pretože vďaka tomu si viem upraviť aj potrebný rozpočet a tiež sa snažím nemať doma priveľa vecí, aby som neprešvihla expiráciu a podobne. Zo Stibio wishlistu sa mi splnili moje prvé sny a som šťastná, že vám môžem predstaviť kúsok mydielka vyrobený s láskou. Už nejaký ten piatok je jednou z ozdôb našej kúpeľne olivové mydlo s materinou dúškou. Voľba olivového mydla bola jasná okamžite. Vedela som, že tá opojná vôňa bude moja. Inak sa to ani nedalo. Síce medovka a škorica pôsobili ako magnet, ale nežná materina dúška vyhrala. Zbožňujem ju od mala. Keď som ako malé decko ležala na lúke a vdychovala vôňu okolia. Časť z nich mi utkvela v pamäti. A zanechala spomienku, ktorá dokáže vyčarovať pokoj v duši. Mydlo má 100 gramov (+ - 5 gramov, ručne krájané mydielka nemusia byť rovnaké) a balené je vo fólii s papierovou etiketou. Nájdete na nej zloženie, gramáž i dátum spotreby. Po otvorení nechávam mydlo v mydelničke a obal ide do triedeného odpadu. Je obdĺžnikového tvaru a dobre padne do ruky. Vonia krásne, sladko, jemne a celkom ako materina dúška. Bylinková vôňa je úžasná aj pre unavenú myseľ, pomáha relaxovať, upokojiť a priviesť na iné myšlienky. Pri používaní vzniká jemná krémová pena, ktorá zahalí pokožku do voňavého závoja. Jemne ju čistí, nedráždi a hydratuje. Po použití je vláčna a jemná. Ideálne je nielen ako mydlo na ruky, ale aj ako sprchovací gél, pretože pokožku rozmaznáva a zvláčňuje. Je ideálnym darčekom pre všetkých tých, ktorí milujú mydielka a majú radi kúsok prírody aj vo svojej kúpeľni.
Plusy:
  • mydlo šikovné do ruky
  • krásna kvetinová vôňa
  • vytvára krémovú penu
  • hydratuje, zjemňuje, čistí a upokojuje pokožku
  • vhodné aj ako sprchový gél
Mínusy:
  • nenašla som

Mydlo kúpite v eshope www.stibio.sk alebo v partnerských predajniach za 2,99 eur.


Akú vôňu byliniek obľubujete? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe