TVOJ kokosový :)

15:02

Tvoja kozmetika sa stala mojou obľúbenou :) Nečakala som, že v tých jednoduchých obaloch sa ukrývajú tak veľké poklady. Pred časom som si ju chcela nakúpiť a robila som si zálusk aj na balzam na pery. Volila som medzi čokoládovým a kamilkovým s citrónovom trávou. Práve druhý nakoniec skončil vo wishliste a tešila som sa na objednávku. Na moje veľké prekvapenie som ho našla v krabičke krásy. Akurát príchuť nebola taká, po akej mi srdce pišťalo ... kokosová. Mám ho rada, preto mi to neprekážalo, ale ten kamilkový bude môj určite. Raz.







O kokosovom balzame si môžete  prečítať:

       "Suroviny použité pri výrobe balzamov na pery Tvoje pery vyživia, prevoňajú a premastia. Nesmie Ti v kabelke chýbať hlavne v zimných mesiacoch. Obsah kokosového oleja zabezpečuje antibakteriálne účinky. Je vhodný pri liečbe kútikov, oparov...
Zloženie: mandľový olej, kokosový olej, včelí vosk, vitamín E, kokosový aromatický extrakt"


V ponuke nájdete príchute ako kokos, čokoláda, kamilka a citrónová tráva, med a pomaranč. Samé lahôdky, čo si budeme klamať. Asi aj preto som chvíľu riešila dilemu, ktorý vyskúšam. Najviac mi do oka padol kamilkový a citrónová tráva, lebo s podobnou kombináciou som sa ešte nestretla. Citrónová tráva je moja obľúbená, nielen v kozmetika - čaj je úplne dokonalý. Napriek tomu, že som sa k tomuto balzamu ešte nedostala, kokosový ma tiež dosť potešil. Balzamy sú v jednoduchých bielych obaloch s milo vyzerajúcou etiketou. Vysúvací balzam je menší, ideálny do kabelky alebo do vrecka kabátu. Vysúva sa ľahko, nezasekáva sa. Ak vás zaujíma zloženie, na stránke ho máte ku každému produktu napísané, preto presne viete, čo kupujete. Zloženie sa mi páči, kombinácie masiel a olejov je zárukou kvalitného hydratačného balzamu. Vonia jemne, nevtieravo a sladko, je to pekná, nie výrazná vôňa. Jemná chuť nezanecháva v ústach nepríjemnú pachuť. Kokosová vôňa evokuje leto, ale tento balzam sa určite nestratí ani v zime, pretože má vynikajúce hydratačné vlastnosti. Pery intenzívne vyživuje, sú hodvábne jemné a zdravo vyzerajú. Pomáha hojiť kútiky (v lete sa mi jeden urobil a za pár dní bolo aj bez špeciálnej starostlivosti po ňom nebolo ani stopy) Aj chrastička po opare sa po ňom hojila bez praskania a bolesti. Chráni ich pred vetrom, slnkom a urýchli ich hojenie, ak popraskajú. Celkovo hodnotím balzam ako veľmi dobrý. Tvoja kozmetika ponúka ešte niekoľko skvostov, ktoré by som rada časom vyskúšala a napísala o nich :)

Plusy:
  • jednoduchý pekný obal
  • ľahko sa vysúva
  • menší, dobre sa uloží všade - v kabelke, v skrinke, v poličke
  • príjemná kokosová vôňa
  • jemná chuť
  • dobré zloženie - hydratuje, vyživuje, chráni, urýchľuje hojenie oparov a kútikov

Mínusy:
  • nenašla som
Balzamy stoja 3 eurá. Svoj som našla v krabičke krásy, viac informáciíí nájdete na stránke www.tvojakozmetika.sk.


Ktorú príchuť by ste si vybrali? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Luci, balzam vyzerá naozaj dobre, mne sa pozdáva citrónová tráva, ale mám rada aj vôňu kokosu. Určite si ho prihodím do wishlistu, vlastne celkovo už dlhšie pokukujem po tejto značke, len neviem čo si vybrať na otestovanie, nemáš nejaký tip ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som veľmi spokojná s kúrou na päty, peelingom medovo - škoricovým a tiež mám levanduľový pleťový krémik, aj ten je super :) ale brúsim si zuby na ďalšie kúsky :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe