Ako som tušila, že ma nesklame

15:47

Toť nedávno som sa motala po predajni Pupa Milano a kochala som sa. Všetkými tými krásnymi šminkami, lakmi na nechty, lícenkami... Ale v ten deň som išla na nákup s úplne iným cieľom. Po prvé, urobiť si radosť, po druhé, kúpiť niečo, čo som ešte nemala a nutne som to potrebovala. Pupa má v ponuke aj výrobky na pleť, či už na čistenie alebo proti vráskam. Doposiaľ som s nim nemala žiadne skúsenosti, preto som si povedala, že je na čase to zmeniť. Rozhodla som sa vyskúšať dvojfázový odličovač, ktorý vyzeral krásne. Dúfala som, že tak, ako je pekný, bude aj šikovný.










O dvojfázovom odličovači si môžete prečítať:

       "Dvojzložková skladba so záverečným opláchnutím, ale aj bez neho. Ideálny na ľahké odstránenie vodeodolného a dlhotrvácneho líčenia.
Výsledok: Rýchlo a účinne odstráni aj líčenie waterproof a dlhotrvácne líčenie, rýchlo a šetrne očistí pleť. Pokožka ostane hodvábna a hydratovaná.
Hypoalergénny.
Oftalmologicky testovaný.
Dermatologicky testovaný.
Pre vonkajšie použitie.
Neobsahuje parabény.
FORMÁT 200ml"

Hneď na úvod musím povedať, že v ponuke je v dvoch veľkostiach – 200 a 400 ml a škoda, že som si to väčšie nevšimla. Vychádza cenovo výhodnejšie a teraz, keď už viem, aký je skvelý, ma to mrzí ešte o kúsok viac. Nevadí, nabudúce. Veď som nemohla vedieť, že bude taký dobrý. Iba som to tak nejak tušila. Plastový obal je priesvitný s dobrým vrchnáčikom, ktorý stačí len stlačiť. Super. Najmä v noci, keď už ani nevidím, čo idem použiť, je to skvelé, lebo sa aspoň rýchlo dostanem k odlíčeniu. Pekne vidno, že sa skladá z bielej a modrej časti, po potrepaní vznikne bledomodrá pekná voda. Nevonia. Teda, keby sa snažím v tomto okamihu popísať, či vonia a ako vonia, nenapadne mi to. Ak mi nič neutkvelo v pamäti, znamená to, že to nestojí za zmienku. Podstatne viac si zapamätáte účinky. Keďže je dvojfázový, obsahuje aj mastnejšiu časť. Takú, akú si nerada dávam na pleť, lebo mi po nej ostáva, taký, ako to napísať...mastnejší, lepkavejší pocit. Automaticky musím použiť gél, mydlo či peeling, aby som odstránila zvyšky odličovača. Toto je však len o zvyku, pretože poznám viaceré kamarátky, ktorým to vôbec neprekáža a jeden odličovač majú na pleť i na oči. Preto to nepovažujem za mínus, ale za silu zvyku. Obľúbila som si ho, prakticky okamžite, na odličovanie očí. Dokáže ich odstrániť bez podráždenia. Rýchlo,ľahko, bez sĺz, začervenania, okamžite. Ani neviete, že ste niečo použili. Ostáva len úžasný pocit. Nerobia sa ani machuľky pod očami, nestihnú :) Tak rýchlo ich odlíči.  Je neskutočne jemný a šetrný k očiam i k pokožke a ľahko si poradí aj s vodeodolnými líčidlami. Paráda!

Plusy:

  • Pekný obal so šikovným vrchnáčikom
  • Bez vône
  • Dvojfázový, modrý
  • Mne viac vyhovuje na oči
  • Perfektne odličuje, rýchlo, ľahko, bez sĺz a začervenania, aj vodeodolné líčidlá
Mínusy:

  • Nenašla som


Za 11,90 eur ho kúpite v predajni Pupa Milano.


Skúsili ste niečo zo starostlivosti od Pupy? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Čo sa týka starostlivosti tak nie. Mám svoje overené produkty a už moc neskúšam kedže sa mi o dosť zlepšila pleť. Z dekoratívky od Pupy ma zaujali nová špirála a veľká lícenka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som ho mala len v malom balení a mne teda nevyhovoval vôbec. Hrozne ma po ňom štípali oči a vadila mi po ňom mastná pleť. Som rada, že niekomu vyhovuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto mi hovorila aj kamarátka, keď som jej spomenula, že si ho idem kúpiť :) Ja som sa ale napriek tomu odhodlala na nákup a neľutujem, je skvelý :) Ale vždy sa nájde niekto, komu nevyhovuje, najmä ak sú očká citlivé :)

      Odstrániť
  3. Neznám a ani jsem nic nezkoušela. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe