Chladivý vánok

17:23


Nie každému sa podarí kúpiť si niečo iné, ako mal v pláne. Horšie je, že produkty sa volajú rovnako, ale jeden je vo vysúvacom obale, druhý v sklenom obale :) Reč je o dezodorante od Navie. Sebe som kúpila vysúvací Rannú rosu, Richardovi vysúvací Lesná tôňa a chcela som si vziať aj vysúvací Chladivý vánok. Ehm, kúpila som si ten v sklenom obale. Nakoniec som ale zistila, že to nebola až taká zlá chyba.









O dezodorante Chladivý vánok si môžete prečítať:

        "Vôňu tohto dezodorantu už veľmi dobre poznáte z letnej kolekcie výrobkov pod názvom Chladivý Vánok. Je svieža, chladivá s citrusovým podtónom, vhodná pre mužov aj pre ženy.
Vhodný najmä pre citlivú pokožku v podpazuší
Nebráni prirodzenému odstraňovaniu odpadových látok z tela
Zabraňuje zápachu pomocou prírodných zložiek (esenciálne oleje, marantový prášok, kokosový olej)
Nevysušuje pokožku (práve naopak – hydratuje vďaka obsahu kokosového oleja, mangového a bambuckého masla)
Nezanecháva „ulepený pocit“ a fľaky na oblečení
Neobsahuje sódu bikarbónu (pre mnohých ľudí dráždivá zložka)
Maranta Arundinacea Root Extract (marantový prášok - arrowroot), Cocos Nucifera Oil (kokosový olej), Mangifera Indica Seed Butter (mangové maslo), Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo), Tocopherol (vitamín E), Mentha piperita Oil (mätový esenciálny olej), Lemongrass (Cymbopogon Schoenanthus) Oil (esenciálny olej Lemongrass), Eucalyptus globulus Leaf Oil (eukalyptový esenciálny olej), *Citral, Geraniol, Linalool, Limonene
*vyskytujúce sa prirodzene v siliciach"

Ranná rosa bola typicky ženská, kvetinová vôňa. Lesná tôňa, ktorú som kúpila Riškovi, by som ja nepoužila, bola drevitá a príjemná, ale podľa mňa skôr len pre pánov. Preto som bola zvedavá, ako obstojí posledná, tretia vôňa z ponuky Navie. Prvé dva som vzala vysúvacie, čo bola paráda, lebo nanášanie bolo rýchle a jednoduché. Navyše som ho mohla so sebou nosiť v kabelke kamkoľvek, kde som išla. Sklený obal je veľmi pekný, ideálny na odkladanie drobných vecí, i v kuchyni. Vonia krásne. A pri tejto vôni môžem potvrdiť, že ju môžu ženy i muži používať. Svieža mentolová vôňa je ideálna na príjemné naladenie do dlhého dňa. Citrónový podtón je len príjemným bonusom a Ranná rosa tak dostala rovnocenného súpera. Konzistencia je veľmi dobrá, lebo hoci je dezodorant hustý, výborne sa rozotiera. Neostáva po ňom biely povlak, takže nefarbí oblečenie. Lepšie je nanášať ho v tenkej vrstve a radšej ho použiť opakovane. Môžete ho používať aj keď máte citlivejšiu pokožku, dokonca aj po holení, čo síce nemám rada, ale niekedy to tak časovo vyzerá. Dezodorant funguje tak, že potiť sa potíte, ale necítite to. A ak sa náhodou stane, že áno (prekúrené miestnosti, stres, fyzická záťaž), stačí naniesť ďalšiu tenkú vrstvu. Myslím, že už som to spomínala, že doposiaľ sú dezodoranty od Navie tie najlepšie, aké som z prírodnej kozmetiky mala. Stále si za tým stojím a hoci rada skúšam a kupujem nové, k týmto sa vraciam. Vrele odporúčam, vône sú naozaj pekné a vyberie si aj váš partner.

Plusy:
  • Pekný sklený obal
  • Príjemná svieža vôňa
  • krémová konzistencia
  • Nezanecháva fľaky na oblečení
  • Zabraňuje zápachu pri potení, nezaťažuje citlivú pokožku, príjemne osviež

Mínusy:
  • Nenašla som

Za 7 eur som ho kúpila v eshope www.krasnakazdyden.cz.


Skúsili ste dezodoranty od Navie? :)

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. tá krémová konzistencia je naozaj zaujímavá

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj keď milujem Dulciu i Ponio, musím povedať, že Navia má pre mňa najlepšie dezodoranty :)

      Odstrániť
  2. Mám ho aj ja, dokonca som o ňom písal v poslednom článku u nás na blogu a takisto veľká spokojnosť :)

    Je síce pravda, že som si ho kvôli vôni nechal na teplejšie obdobie roka, ale účinky boli veľmi fajn. Akurát som ale zistil, že mne viac vyhovuje tyčinkové resp. vysúvacie balenie, do ktorého nemusím s prstami a môžem si ho naniesť prakticky kdekoľvek :) Vo vysúvacom balení mám deodorant Lesná tôňa a práve ho začínam používať, určite sa podelím o skúsenosti aj ja :)

    Patrik
    http://www.meshommes.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten tyčinkový mám aj ja :) Je tak ideálny do kabelky a možno ho mať všade. Aj priateľ si naň zvykol,hoci predtým mal len bežné drogériové dezodoranty :) To ma teší, že Lesná tôňa si ho získala. Tento Chladivý vánok je naozaj sviežej vône a v lete bude skvelý, ale to už budem mať lepšie balenie, vysúvacie :)

      Odstrániť
  3. Deodoranty v této podobě jsem nevyzkoušela, mám své stálice, které používám. Ale Navia patří mezi mé nej značky přírodní kosmetiky :-) zrovna včera mi přišly dva šlehané krémy, které jsou božské :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Co sa tyka konzistencie ma nejaky vplyv na vydrz reps je rozdiel medzi vysuvacim a tymto v skle?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie, výdrž to neovplyvňuje, rozdiel je len v jednoduchšej aplikácii :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe