Ďalší sibírsky kúsok v mojej zbierke

15:45

Vždy mám doma zásobu toho, čo používam. Keď jednu pleťovú vodičku miniem, hneď druhú vyberiem. Pár razy sa mi stalo, že som niečo minula a zrazu som zistila, že sa nemám čím umyť (voda a mydlo by boli, ale čo potom?), preto si na to už dávam pozor. Najmä pri produktoch, ktoré používam denne niekoľkokrát. Tak som si kúpila naraz niekoľko pleťových vôd (lebo aj mojej sestre treba vždy niečo dať), medzi ktorými bolo pleťové tonikum na mastnú a zmiešanú pleť Natura Siberica.






O pleťovom toniku si môžete prečítať:

   "Čistiace tonikum Natura Siberica účinne čistí a tonizuje pleť tváre a krku, pričom odstraňuje nežiadúci lesk a zužuje póry.
Pamajorán - upokojuje, zmatňuje, odstraňuje začervenanie a normalizuje metabolické procesy v bunkách
Zelený čaj - má antioxidačné vlastnosti a spomaľuje proces starnutia
Šalvia - má pritizápalové, dezinfekčné a antimikrobiálne vlastnosti
Spôsob použitia: Malé množstvo nanesieme na vatový tampón a očistíme pleť tváre a krku
Zloženie: Aqua, Sucrose Laurate, Sucrose Dilaurate, Sucrose Trilaurate, Glycerin, Sorbitol, ZnPCA, Salvia Officinalis Extract*, Origanum Vulgare Flower Extract*, Sorbus Sibirica Extract (WH), Juniperus Sibirica Extract (WH), Crepis Sibirica Extract (WH), Picea Obovata Needle Extract (WH), Pine Amidopropyl Betaine (PS), Camellia Sinensis Leaf Extract*, Cetraria Islandica Extract*, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract*, Achillea Millefolium Extract*, Citrus Medica Limonum Extract*, Sodium Hydroxide, Salicylic Acid, Parfum, Limonene**. (*) Issued from organic agriculture (**) Natural components of essential oils (WH) Wild harvested Siberian plants organic extracts (PS) Pinus Sibirica Seed Oil Derivative "



Natura Siberica má dobrú pleťovú kozmetiku (samozrejme, nielen tú, bohaté skúsenosti mám aj s telovou kozmetikou) za prijateľné ceny. Obľúbila som si krém z japonskej sofory, ktorý hydratuje a zároveň super zmatňuje, preto je dobrý aj pod make up. Nesmiem zabudnúť na peeling na mastnú a zmiešanú pleť, ktorý som si kúpila už druhý, lebo je jednoducho super a pleť opeknieva. Po toľkých dobrých skúsenostiach som sa rozhodla pre ďalší kúsok - tento raz toniku, lebo tých doma nie je nikdy dosť. Má 200 ml a je v peknom plastovom obale. Vrchnáčik sa otvára len zatlačením, čo je pre mňa úplne ideálne - nič mi nevypadne z ruky. Má veľmi zaujímavú vôňu. Bylinkovú, čajovú, kyselšiu. Nie je taká, že by som sa na ňu tešila, ale nie je ani nepríjemná. Tonikum neobsahuje alkohol, pokožku nevysušuje, nedráždi. Naopak, prináša jej komfort a uľavuje od mnohých problémov. Pekne zmatňuje, dočisťuje a osviežuje pokožku. Celkom rada ho pridávam do prachových masiek. Ráno pekne zjemní póry, upokojí pokožku a zanechá ju jemnú a pripravenú na ďalšiu starostlivosť. Pleťová voda nie je zlá, ale iné výrobky tejto značky ma očarili viac. Nemám jej čo vytknúť, ale teším sa, že si zasa kúpim niečo iné :)


Plusy:
  • pekný obal
  • zvláštna, ale nie nepríjemná vôňa
  •  neobsahuje alkohol
  • nedráždi, nevysušuje pokožku, čistí, upokojuje, zmatňuje
  • super aj do prachových masiek
Mínusy:
  • nenašla som
Tonikum stojí do 6,90  a kúpila som ho v eshope https://www.naureus.sk/.

Aký produkt od Natura Siberica ste si obľúbili? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Tohle jsem měla a poměrně mi vyhovovalo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuto pletovu vodu mam a podla mna je super aj ta vona je fajna taka osviezujuca bylinkova...dobre cisti aj plet.velke plus je ze nie je tam ziadny alkohol.. produkty od sibericy su dobre odporucam 😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja ich mám veľmi rada :) Najmä čierne detoxikačné mydlo.

      Odstrániť
  3. Tiez som ho davnejsie skusala a uplne suhlasim s tvojim hodnotenim, bolo fajn ale skusam dalej :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe