Krásne a naozaj výborné

15:43

Mať doma rúž, ktorý by vydržal celý deň, je snom viacerých z nás. No, snom. Pomohlo by to, aby sme si vkuse nemuseli pozerať do zrkadla, či je všetko na svojom mieste a náhodou niet farby aj pod nosom (aj tak som už chodila medzi ľuďmi). V ponuke značiek sú rôzne rúže a prípravky, ktoré sľubujú výdrž na dlhé predlhé hodiny. Niektoré som skúsila a zostala som verná jednej značke.

















O dlhotrvajúcej farbe na pery si môžete prečítať:

      „Vydrží na perách až 16hod*
Nádherné intenzívne farby vytvoria dokonalý vzhľad pier počas celého dňa! Prelomová textúra s vysokou pigmentáciou farby na pery je rýchloschnúca a výborne kryje, na výber z dvanástich nádherných odtieňov. Ultra lesk & jemná starostlivosť v krémovej fáze vďaka obsahu prírodných vysoko kvalitných olejov, včelích voskov a vitaminu E zabraňuje vysušovaniu a pery hydratuje, zvláčňuje, dodá im zvodný lesk a plnosť.
* testované in-vivo“

Dostala som tri farbičky. Jednu som nechala do súťaže pre vás a odtiene č.11 a 12 som si nechala. Svetlejšiu a tmavšiu, ktoré striedam podľa nálady. Je to nesmierne zaujímavý produkt, ktorý sa skladá z dvoch farieb. Hoci to nie je celkom podstatné, pekne vonia a ak sa aj dostane do úst, nevytvára nepríjemnú chuť. Na tento detail prihliadam odvtedy, ako som mala jeden rúž, ktorý ma svojom chuťou privádzal do šialenstva a vždy som musela mať po ruke mentolový cukrík alebo žuvačku. Aplikácia je jednoduchá. Najskôr si na pery nanesiete farebnú časť, ktorú tak minútu necháte uschnúť. Následne nanesiete priesvitnú časť a dielo je dokonané. Je pravda, že farba lepšie odoláva oteru, keď jete, pijete (okusujete pero). Stráca sa pomaly a do pier sa akoby vcucne. Po pár hodinách ostáva najmä na okraji pier (farebné zafarbenie je ešte stále vidno), ale slabne. Povedala by som, že pracovný deň s ním zvládnem celý, no už to nie je úplne ono, stráca sa. Dôležité je mať zdravé pery, keď si ho chcete aplikovať. Žiadne šupinky, ranky, popraskané pery, opar. Nie preto, že by to bolelo, ale preto, že farba zvýrazní to, čo chcete zakryť. Nedá sa povedať, že by pery vysušovala, ale rozhodne nehydratuje dostatočne na to, aby sa stratilo vysušenie. Krémová konzistencia sa dobre nanáša. Farba je vynikajúco pigmentovná, pery zafarbuje jedným ťahom. Tento produkt na pery patrí k mojim najobľúbenejším výrobkom od Dermacolu a myslím si, že z 12 pekných farieb si vie vybrať asi každá z nás.

Plusy:

  • Šikovná veľkosť
  • Pestrý výber farieb
  • Krémová konzistencia
  • Sýta farba
  • Naozaj dlho vydrží, neotláča sa, nerozmazáva sa


Mínusy:

  •  Na suchých a boľavých perách nevyzerá pekne


Za 8,79 eur ho kúpite internete alebo v kamenných obchodoch.

Mali ste túto farbičku? :) Ako ste boli spokojné?

You Might Also Like

7 Vaše komentáre

  1. toto sú najlepšie lesky čo sa týka výdrže! neverila som reklame, ale naozaj sú skvelé a ja už mám doma nude ale aj červený odtieň :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě nějak nedrží a divně se mi drolí.. :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa to stávalo, keď som mala suché pery. Vtedy som si zvykla dávať balzam a až naň farbu, ale menej vydržala :) Preto som začala skúšať aj peelingy na pery, pomohli :)

      Odstrániť
  3. Ja na nich už dlhšie pokukujem a už naozaj si budem musieť nejaký kúpiť keď je všetkými tak chválený :) Inak veľmi krásna recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite skús :) Na začiatok jednu farbičku, aby si vedela, ako ti vyhovuje a keď budeš spokojná, ľahko si vyberieš ďalšiu :) Ďakujem moc ;)

      Odstrániť
  4. Si veľmi milá, cením si to :) Snažím sa, veľmi ma to baví :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe