Levanduľovo ukryté v makrónke

15:47

Mám rada všetko krásne, čo sa týka ženského sveta. Tie čačky. Lesklé, farebné, pekné. Kabelky, lodičky, kozmetika, šperky. Čím som staršia, tým viac ma zaujíma také to iné. Také, čo sa vymyká klasickému, bežnému, nech sa tomu povie akokoľvek. Keď som videla značku 2SIS, srdiečko mi zaplesalo radosťou. Kozmetický maniak ten stav pozná veľmi dobre :) Keď sa na niečo pozriete a zrazu viete, že to musí byť vaše. Čím skôr, tým lepšie. Najlepšie najskôr. Navyše, ak sa jedná o slovenskú prírodnú kozmetiku, obyčajne nakupujem hneď. Jeden z mojich posledných  úlovkov vyzerá ako sladučký koláčik :)










O levanduľovom balzame na pery si môžete prečítať:

     „Balzamík na pery pre milovníčky levandule, ukrytý v makarónke. Vyzerá chutne, ale prosíme nekonzumovať, je to len obal! :) Tento balzam ti ochráni pery za každých podmienok a esencia levandule ti bude zároveň rozvoniavať pod noštekom.
Ingredients: Cera Alba, Cocos Nucifera, Butyrospermum Parkii, Lavandula Angustifolia Oil, Mica, Kaolin
100% prírodný produkt.
Produkt je určený na vonkajšie použitie.
Obal pre istotu uchovajte mimo dosahu detí.
7g“

Tento produkt musel byť môj. Ako milovníčka levandule a balzamov na pery som sa na tento skvost neskutočne tešila. Niekde v pozadí mi síce blikala kontrolka, ale celkom úspešne som ju ignorovala. Kedysi nie až tak dávno som mala levanduľový organický balzam na pery, ktorý krásne voňal, ale obsahoval väčšie množstvo silíc a vytváral v ústach silnú, nepríjemnú chuť. Myslím si, že ma ťahala aj túžba vyskúšať iný levanduľový balzam a porovnať ich. Balzam 2SIS je v peknom netypickom obale. V popise sa uvádza, že je ako v makarónke, ale mne pripomenul mušľu. Až na druhý pohľad koláčik :) Faktom ale ostáva, bez ohľadu na to, čo mi obal ne/pripomína, že je roztomilý. Je pekný, pútavý a nevšedný, oceňujem veľkosť balenia, ľahko sa vojde aj do malej kozmetickej taštičky. Vrchnáčik drží dobre a obsah je chránený pred vonkajším svetom. Po otvorení zbadáte krásnu fialovú masu, ktorá ešte krajšie, ako vyzerá, vonia. Levanduľu považujem za úžasné prírodné antidepresívum. Balzam vonia naozaj ako ona. Ako vôňa rozkvitnutého levanduľového koberca uprostred Provence. Bez zbytočnej sladkosti, prirodzene a príjemne. Nie výrazne, jemne, ako kytica čerstvo natrhanej levandule. Bez zbytočných príkras. Občas sa pristihnem pri tom, že keď ho zbadám, len tak ho ovoniam. Pre radosť. Vyzerá tuho. Ale ľahko sa topí a na moje prekvapenie ho ubúda pomaly, lebo stačí len tenučká vrstva balzamu. Pery nefarbí. Najviac som sa bála chuti, ale musím povedať, že ochutený je len zľahka a nezanecháva po sebe nepríjemnú chuť. Nenúti ma ochutnávať ho, ale pokojne sa ochutnať môže, celkom chutí. Pery hydratuje výborne. Hojí ich, ak sú popraskané, zabraňuje vysušovaniu a čo je tiež dôležité, chráni pery pred vonkajšími vplyvmi počasia, pred chladom, vetrom i slniečkom. Hojí aj kožu okolo pier a pomáha ich regenerovať, ak sa vyskytne opar či kútik. Absolútna spokojnosť! Rada časom skúsim aj ďalšie príchute, lebo kúpa to je skvelá. A voňavá :)

Plusy:
  • Krásny obal
  • Nádherná vôňa
  • Hustý, ale dobre sa rozotiera
  • Výborne hydratuje, zjemňuje, chráni pred vplyvmi počasia
  • Nevytvára nepríjemnú chuť
  • Radosť pozrieť sa
Mínusy:
  • Nenašla som

Balzam som kúpila v eshope Rosemont, kde stojí 3,90 eur Ak vás zaujíma táto krásna kozmetika, viac informácií nájdete na stránke 2SIS.

Poznáte túto značku? :) Skúsili ste už niečo?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe