Prudko neobyčajná špirála

16:32

Mám rada nevšedné veci. Aj v kozmetike. Také, čo sa vymykajú priemeru a prinášajú závan niečoho nového a neokukaného. Niekedy, keď si chcem urobiť radosť a len tak si niečo kúpiť, hľadám práve takéto kúsky. Nedávno sa mi do rúk dostala vskutku nezvyčajná špirála. Kefka sa dá točiť a mení tvar. To bolo výzva!












O riasenke Bourjois Paris Mascara Twist Up The Volume si môžete prečítať:

     „Riasenka s otočným kefkou.
1.Řasy predĺži a definuje.
2.Dodá riasam objem.“

Od Bourjois som už čo to skúsila a väčšinou to boli samé kvalitné kúsky. Či maskary, či laky, či môj najobľúbenejší make up, zakaždým som si prišla na svoje. Keď som v ponuke zbadala Twist up šoirálu, vybrala som si ju preto, lebo sa mi páčil obal J Vôbec som nevedela, že si vyberám riasenku, ktorá dokáže jedným ťahom zmeniť celú svoju kefku. Špirála pôsobí veľmi elegantne, je čierno zlatá so zlatým koncom, ktorým sa mení kefka. Môžete si vybrať, či bude rovná alebo zatočená. Rovná kefka má za úlohy riasy predĺžiť a definovať, zatočená kefka má dodať objem. Priznám sa,  nečakala som, že by ten tvar mohol zohrať významnejšiu úlohu, ale je to tak. Po niekoľkých použitiach som si obľúbila krok 2, kedy je kefka otočená a kratšia. Najskôr som začala riasenku používať s dlhou a rovnou kefkou. Očarilo ma, ako krásne dokáže predĺžiť riasy. Po poslednej špirále, kde som potrebovala dve tri vrstvy, aby som videla väčší rozdiel, som bola nadšená. Trochu ma síce rozladilo, že lepila riasy, ale vyriešila som to suchou kefkou zo starej špirály, ktorou som riasy pekne oddelila a vytočila. V druhej vrstve bolo zlepenie trochu výraznejšie, rýchlo som pochopila, že vrstva stačí. Myslím si, že keď riasenka trochu uschne, problém s lepením vymizne a vrátim sa k tejto dlhšej kefke. Zatočená kefka má tú výhodu, že aj keď bola celkom nová, podstatne menej lepila riasy. Krásne ich vytočila a rovnako výrazne aj predĺžila. V druhej vrstve trochu lepila, ale nebolo to nič hrozné a suchou kefkou som riasy rýchlo oddelila. Musím povedať, že s riasenkou som veľmi spokojná. Riasy naozaj veľmi pekne predĺžia a dodá im objem. Pekne ich vytvaruje a vydržia tak celý deň. Či s bázou, či bez nej, neopadáva a nevytvára tak čierne bodky po tvári. Navyše, netvoria sa hrudky a oči pôsobia prirodzene, iba výraznejšie. Nie je vodeodolná, treba si dať pozor na dážď, lebo veľa vody neznesie. Odličuje sa dobre a musím dodať, že tak dobrú riasenku som nemala od čias Milion lashes od L´Orealu.

Plusy:
  • veľmi pekne vyzerá
  • Možnosť otočením zmeniť tvar kefky
  • Riasy držia tvar celý deň
  •  Ľahko sa s ňou líči
  • Riasy pekne predĺži, dodá objem, nerobia sa hrudky, neopadáva, krásne zvýrazní oči
  • Dobre sa odličuje


Mínusy:
  • Trochu lepí riasy, keď je kefka dlhá, najmä v druhej vrstve


Riasenku kúpite za necelých 8 eur v eshope elnino.sk

Zaujala vás riasenka s dvomi kefkami?

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Už som na ňu pozerala v obchode, ale pre mňa je to vždy hop alebo trop. Už sa mi párkrát stalo, že som kúpila vychválený kúsok a efekt u mňa nič moc. Kefka ma však zaujala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa stáva :) Ja som si tak tiež kúpila vychválený make up a vyhodila som ho :) Občas je to krok vedľa veru.

      Odstrániť
  2. Pěkné řasy. Já ráda používám k nalíčeným řasám i umělé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa ešte tie umelé nenaučila používať. Ale zasa skúsim :)

      Odstrániť
  3. Uff no ty máš krásne mihalničky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vyzerá skvelo, celkovo dobrá značka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, rokmi som mala pár veľmi dobrých produktov :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe