Vydrží, čo sľúbi? Áno!

16:49

Už je to nejaký ten piatok, čo sa na pultoch obchodov objavili laky 5 Day Stay od Dermacolu. Vtedy som mala tú česť testovať nádhernú červenú farbičku, ktorú som si zamilovala. Je pravda, že trochu písala po papieroch, ale bola úžasná. Dnes sú laky v ponuke vo vynovených obaloch a v nových odtieňoch. Domov mi prišli dve farby - sýto ružová a biela. Neviem, ktorú mám radšej.
















O lakoch 5 Stay Day si môžete prečítať:

        "BENEFITY: Extrémne dlhotrvajúci - vydrží perfektne 5 dní *, neolupuje sa, nebledne, nestráca lesk
Farebné laky dodajú nechtom upravený, pestovaný vzhľad. Prelomová textúra skvele k nechtu priľnie a po zaschnutí vytvorí veľmi odolný, extrémne dlhotrvajúci pevný film, odolný proti oderu a olupovaniu. Klinický test potvrdil, že lak vydrží na nechtoch perfektne celých 5 dní * bez podlaku a ochranného nadlaku. Vysoká koncentrácia pigmentov v textúre zaisťuje vynikajúce krytie. Lak sa ľahko a rovnomerne nanáša a ihneď po aplikácii dodá povrchu nechtov úžasný lesk, ktorý nestráca intenzitu počas celej doby. Unikátne živice predlžujú trvanlivosť laku po nanesení a zvyšujú jeho lesk. UV filter zabraňuje vyblednutiu a zažltnutiu farby.

* Testované in-vivo

Objem / hmotnosť: 11 ml"

Oproti svojmu minulému ja sú obaly o niečo krajšie a laku je o 1 ml viac. V ponuke je 25 krásny farieb, mať viac peňazí v peňaženke a miesta v poličke, vzala by som si asi všetky. Fakt. Oni sú tak úžasné, že sa do nich oplatí investovať. Má niekoľko úžasných vlastností. Obaly sú rozkošné kockové, vyzerajú veľmi pekne. Štetce sú širšie, veľmi dobre sa mi s nimi lakuje, stačí pár ťahov a necht zafarbený. I keď niekedy sa s tenšími lakuje precíznejšie, tieto väčšie mám radšej. A teraz si poďme vymenovať všetky jeho skvelé vlastnosti:
  • skvele pigmentovaný lak už v prvej vrstve perfektne zafarbí nechty, dokonca aj ten biely. Sýta farba nádherne vynikne v dvoch i viac vrstvách
  • ako som už spomenula, veľmi dobre sa s ním lakuje, je to pohodlné a rýchle
  • pri lakovaní sa na ňom nevytvárajú bublinky, dobre priľne k nechtu
  • veľmi rýchlo schne
  • nechty sa krásne lesknú 
  • lak sa neolupuje
  • sľubuje výdrž zhruba 5 dní, no pokojne to môže byť aj viac, ak nanesiete podkladový alebo vrchný lak. Bez nich je ale skvelý tiež, pretože vydrží 5 dní, nebledne, neolupuje sa, len občas sa môžu obiť končeky. Vďaka výdrži a podobe, v akej drží, ho považujem za jeden z najkvalitnejších lakov, aké som doma mala. A tom som mala už desiatky značiek a stovky flakónov. 
  • biely nechty nefarbí, ten ružový občas
  • ľahko sa odlakujú
  • biely lak má jednu veľkú výhodu - môže naň lepiť nálepky, akýkoľvek trblietavý či ozdobný lak, pečiatku, skrátka čokoľvek na ňom krásne vynikne a dobre to vyzerá. Príde mi trochu lepší ako čisto čierny, ktorý je síce prudko elegantný, ale napríklad nálepky na ňom tak nevyniknú
K mínusom nemám čo dodať(ak sa nebavíme o zložení), laky mám veľmi rada. Cena 3,95 eur vôbec nie je vysoká, vzhľadom na jeho vlastnosti je skvelá. Nájdete ich v eshope Dermacolu a partnerských predajniach.

Obľubujete tieto laky? :)




You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. uvažovala som nad niektorou z farieb, no nebola som si istá pigmentáciou, teda krytím. Inak biely lak mám od essence a som s ním maximálne spokojná, to len tak na okraj.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tieto laky som mala zatiaľ 4 a zakaždým vynikajúco kryl :) Už v prvej vrstve dokázal vynikajúco zakryť a vynikol.

      Odstrániť
  2. tie farby vyzerajú na nechtoch naozaj super♥ myslím si že za tú cenu sa naozaj oplatia ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozhodne áno, sú veľké, skvelo držia a aj krásne :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe