3D masky

16:01

Textilné masky sú buď – alebo. Buď ich máte rady a používate ich, alebo im prichádzate na chuť a váhate. Ja som v tej druhej skupine. Už som pár značiek odskúšala a v podstate som bola spokojná. Nebolo to zlé, aj použitie bolo fajn, ale stále mám pocit, že tá v tube/prachová, dokáže podstatne viditeľnejšie zlepšiť stav pleti. Som kozmetický nadšenec, to v sebe nezapriem. Preto stále hľadám nové, nevyskúšané a premýšľam, čo by mi to mohlo priniesť. Dermacol priniesol svoje textilné 3D masky v troch podobách: hĺbkovo čistiacu, hydratačnú  a liftingovú masku. Aj som sa im potešila, lebo na jar treba priniesť pleti viac starostlivosti, aby sa po dlhej zime prebrala. No, úprimne? Neviem, neviem.


















O čistiacej maske si môžete prečítať:

      "Benefity: Hĺbkovo čistiace a osviežujúci, extrakt z broskyne
Textilná 3D maska s extraktom z broskyne hĺbkovo čistí upchaté póry, odstraňuje odumreté kožné bunky a zároveň regeneruje."

O modrej hydratačnej si môžete prečítať:

      "Benefity: Regeneruje a zjemňuje pleť
Textilná 3D maska s extraktom z medu intenzívne hydratuje, vyživuje, zvláčňuje a tonizuje pleť."

O červenej liftingovej si môžete prečítať:

     "Benefity: Protivráskový a revitalizačný účinok, okamžitý spevňujúci efekt, vitamín C a E
Textilná 3D maska s extraktom z čerešně zabraňuje predčasnému starnutiu pleti, spevňuje pokožku a odstraňuje jemné vrásky:

Najskôr sa pozrieme na to, čo majú spoločné a potom si povieme, aká je každá iná. Masky majú 15 ml a sú naozaj poriadne vlhčené. Možno až moc. Po nanesení a ucapkaní z nej obsah steká dolu krokom alebo kvapká na oblečenie a ide ma z toho poraziť. Už som ju skúsila aj trochu vyšťaviť, než som ju naniesla, ale tiež trochu tiekla. Otierala som sa vreckovkou a mala som potrebu dať si podbradník. Sú pevné, netrhajú sa, celkom dobre sa prikladajú na pleť a netrčia z nich jemné vlákna. Dajú sa ucapkať na menšiu i väčšiu tvár a nie je to ani namáhavé. Najťažšie je narovnať ich potom, ako sa vyberú z obalu, potom je to už pohoda. Každá z nich vonia inak – broskyňovo, medovo a čerešňovo. Nemôžem povedať, že by tam isté náznaky tých vôní nebolo, ale pri broskyňovej som dlho premýšľala, čo mi tá vôňa pripomína. Nie sú však škaredé, len je to skôr hádanka, čo cítim :) Nemôžem ich ale pridať na zoznam tých voňavejších kúskov. Masky mi pleť nedráždili. Pôsobiť by mali desať minút, ale ak sa hýbete, zohýbate, prípadne aj sedíte, môže sa stať, že sa bude pomaly posúvať a ani toľko na pleti nevydrží. Po jej použití je ideálny taký sedoľah, ľahosed, prípadne len ľah, aby na tej pleti ostali. Čo sa výsledkov týka:
  • Čistiaca maska ma vôbec nezaujala. Použila som ju síce ako prvú a len som sa na nej učila, ako ju použiť a čo najefektívnejšie rozložiť, ale vplyv na výsledky to aj tak nemalo. Ono nevšimla som si to čistenie pleti. Póry na nose, okolo nosa, na čele, na brade, ostali po použití rovnaké ako pred použitím. Nevyčistila nič, ale pokožku osviežila a zanechala ju hydratovanejšiu. Túto masku by som si opätovne nekúpila.
  • Modrá je určená na hydratáciu a zvláčnenie pleti. S touto som už bola o niečo spokojnejšia. Sladšie voňala, čo je len minimálne plus, ale je tam. Stekala rovnako, len som už vedela, čo mám čakať. Pokožka ostala hydratovaná, vyhladená a jemnejšia. Možno by som bola ochotná prikloniť sa k opätovnej kúpe.
  • Červená liftingová už bola malina, na predchádzajúcich dvoch som vychytala muchy a vedela som, ako ju použiť a nerozčúliť sa. Z týchto troch masiek je najlepšia. Dobre hydratuje, spevňuje a vyhladzuje. 


Nuž, keď sa tak na ne pozriem, platí to, čom som písala hore – asi sú účinnejšie tie krémové masky. Čistiacu by som si už nekúpila, ale tá červená je pre zmenu v starostlivosti o pleť celkom dobrou alternatívou.

Plusy:
  • Pekné obaly
  • nesmrdia, ale ani neohúria vôňou
  • Dosť vlhčené (až moc)
  • Ľahko priľnú
  • Hydratačná a liftingová hydratujú, vyhladzujú, osviežujú pokožku


Mínusy:
  • Steká z nich dolu tekutina, treba si dať pozor pri nanášaní, môžu skĺznuť
  • Čistiaca nezaujala, nevšimla som si zmeny na pleti
  • Zloženie


Masky stoja každá 2,69 eur a nájdete ju na internete alebo v predajniach.


Máte rady tieto masky? Alebo radšej tie v tube? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe