Peeling s magnéziovou soľou

16:40

Na telové peelingy nedám dopustiť už roky. Pokožka je po ich použití hodvábne jemná a navyše sú veľmi účinné aj v boji s celulitídou. Ich použitie má blahodárne účinky nielen na telo, ale aj na dušu, lebo príjemný voňavý zážitok dokáže vyhnať chmáry z duše. Aj preto hľadám peelingy, ktoré sľubujú aj nevšedný čuchový zážitok. Levanduľa, eukalyptus a bergamot ho sľubovali.










Telových peelingov nikdy nie je dosť. Týmto heslom sa síce riadim pri viacerých výrobkoch, ale telový peeling doma musí byť :) Ten od Dulcie ma zaujal nielen tým, že určite bude pekne voňať, ale aj obsahom magnéziovej soli, a keďže horčík potrebuje každá naša bunka, vedela som, že bude len veľkým prínosom. Je v bielej plastovej tube s farebnými ornamentmi a zasa raz musím povedať, že vyzerá prekrásne. Voľba nových obalov bola jednoznačne vynikajúca a musím povedať, že hoci mi staré občas chýbajú, na tieto sa lepšie pozerá. Ako som už spomenula, v peelingu eukalyptus, levanduľa a bergamot. Vďaka nim peeling vonia prekrásne. Svieža eukalyptová vôňa je prišmrncnutá ľahkou bergamotovou vôňou. Kombinácia  je úžasná a vyvážená, peelingu osviežuje nielen pokožku, ale aj myseľ. Radosť použiť, lebo vonia pokožka, vzduch v kúpeľni, voda vo vani, všetko okolo. Peeling obsahuje citeľné, ale nie ostré zrniečka z orechov, ktoré pokožku zbavujú odumretých buniek a živiny sa do nej vstrebú podstatne ľahšie a rýchlejšie. K jeho veľkým plusom, že pokožku osviežuje, spevňuje, omladzuje a prispieva k jemnej a doslova žiarivej pokožke. Po jeho použití sa vôbec netreba krémovať, pretože pokožka ostáva hydratovaná a jemná ako po použití telového mlieka. Celkovo ho hodnotím ako úžasný, pretože je jemný a pritom veľmi účinný. Skončil aj na zozname mojich narodeninových prianí, lebo začínam mať pocit, že lepší som zatiaľ nemala :)

Plusy:
  • Pekný obal
  • Prekrásne vonia
  • Krémová konzistencia
  • Obsahuje jemné, ale citeľné zrniečka
  •  Chladí
  • Pokožku zbavuje odumretých buniek, vďaka čomu sa do tela ľahšie dostanú živiny, zanecháva ju jemnú, pružnú, pôsobí omladzujúco a nie je potrebné používať telový krém

Mínusy:
  • Nenašla som


Peeling stojí 17,90 eur a kúpite ho v eshope Dulcie alebo v partnerských predajniach.

Zaujala vás ponuka telovej kozmetiky Dulcie? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe