Keď sa povie dokonalosť

16:27

V posledných  mesiacoch sa mi niekoľkokrát stalo, že som si kozmetiku obľúbila po prvom použití. Proste hneď viete, že ten produkt vás oslovil a máte ešte väčšiu chuť prísť na všetky jeho pre a proti. Než napíšem recenziu, síce ubehne pár týždňov, ale ten pocit spokojnosti po prvom použití ostáva. Rokmi sa mi celkom podarilo vycibriť cit na dobrú kozmetiku a naučila som sa hľadať to najlepšie pre potreby svojej pleti. Tak som si vybrala Priody kávový peeling, ktorý som si zamilovala nie že na prvé použitie, ale na prvé ovoňanie. Spolu s ním som si vybrala aj sérum s kyselinou hyalurónovou a uhorkou, lebo popis ma zaujal. Aj zloženie. Aj skvelé referencie. A zasa, nikto nemladne, už mám bližšie k tridsiatke ako dvadsiatke( och, to ozaj ten čas tak neskutočne letí?). Od asi 25 rokov sa snažím o dennú i nočnú starostlivosť o pleť v podobe krémov a sér. Vidím hneď, keď sa na ten krok vykašlem. Toto sérum by som najradšej používala stále.










O PRIODY - Hyalurónovom sére s extraktom z uhorky a Aloe si môžete prečítať:

        "PRIODY Sérum s čistou kyselinou hyalurónovou, extraktom  z uhorky a Aloe je ľahké, ale vysoko účinné. Zásobí vašu pleť vlahou, dokonale ju hydratuje a osvieži. Uhorkový extrakt sa postará o okamžité vypnutie pleti. Následne budú  všetky tri účinné zložky séra vašu pleť hydratovať, vyživovať a dodajú jej stratený jas. S týmto sérom si užijete pocit sviežosti a šťavnatosti.
Hlavné účinky:
•obsahuje čistú kyselinu hyalurónovú
•redukuje jemné vrásky
•zlepšuje štruktúru pleti
•výrazne hydratuje a vyživuje pleť
•rozjasňuje pleť
•extrakty z Aloe a uhorky dodávajú sviežosť
Aktívne zložky séra: Hyaluronic acid, Aloe extrakt, Cucumber Essence, Algae Extract, Vitamin E, Vitamin C
Ostatné zložky séra: Amino Acid, Glycerine, Oat Beta Glucan, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, DeionizedWater
Návod na použitie: Používajte ráno i večer. Aplikujte pred nanesením pleťového krému na dôkladne očistenú a tonizovanou pleť. Konzistencia je tekutejšia, preto stačí pár kvapiek. Sérum jemne vklepte končekmi  prstov."


Nepovažujem sa za odborníka, ale v pleťových sérach sa už orientujem celkom dobre. Sú iné ako krémy a treba si vybrať podľa potrieb pleti. Vtedy je naozaj účinné a má potenciál splniť to, čo sľubuje. Sérum má vyšší obsah účinných látok vo veľkej koncentrácii, vďaka čomu pôsobia rýchlejšie a viditeľnejšie ako klasické pleťové krémy. Ideálne je kombinovať sérum a krém, výsledky sú vtedy viditeľné a stav pleti sa môže rýchlo zlepšovať. Musíte si dať pozor len na to, aby ste si nekúpili sérum s obsahom látky, ktorá vám môže uškodiť, či už preto, lebo ju neznesiete alebo môže dráždiť pleť. Raz som mala sérum s kyselinou glykolovou, ktorá síce pleti pomáha, ale mňa tvár svrbela ešte dosť dlho a jemne červenela. K tomuto séru ma to ťahalo pre obsah uhorky i aloe. Obe ingrediencie sú skvelé na hydratáciu pleti, preto v spojení s kyselinou hyalurónovou doslova lákali. Už krabička je na pohľad krásna, biela s čiernymi  vlnovkami, akoby kreslené rukou. Vo vnútri sklená fľaštička s kvapátkom, menšia a šikovná, aby so mnou mohla aj niekam ísť. Pekné. Sérum je bez vône. Akoby som na pleť nanášala vodu. Len je o niečo hustejšie. Povedala by som, že štruktúra je gélová, je riedke, ale z kvapátka nevyteká. Výborne sa vsiakne do pokožky, rýchlo a bez lepkavého pocitu. Nedráždi, nečervenám sa. Pokožku okamžite oživuje a zjemňuje. Viditeľne vyhladzuje linky aj jemné vrásky, pleť je žiarivá a vyzerá zdravo. Ak pokožka bola napnutá a citlivá aj na dotyk, uľavuje jej, okamžite upokojuje a prináša pocit sviežosti. Pri pravidelnom používaní ostáva vypnutá, hladká a vyhladená. Môže sa používať ráno i večer, vhodné je aj pod make up, skvelé je na leto, lebo pokožku nezaťaží a nezanechá ju mastnú ani lepkavú. Zbláznila som sa doň. Časom chcem skúsiť aj tie ďalšie séra a zapísala som si ho do môjho zošitu najlepších produktov, aké som mala – k nim sa totiž vždy vraciam.

Plusy:
  • Pekné balenie
  • Tmavší sklený obal s kvapátkom
  •  vône
  • Redšie, gélové
  • Rýchlo sa vstrebe, nezanecháva pokožku mastnú, lepkavú ani podráždenú
  • Vhodné aj pod make up
  • Hydratuje, spevňuje, vyhladzuje linky a vrásky, pokožke vracia jas a vitalitu


Mínusy:
  • Nenašla som


Sérum kúpite za 54,20 eur v eshope www.priody.sk, no keď si vyčíhate akcie, ušetríte.


Patria pleťové séra do vašej kozmetickej rutiny? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe