Voňavosť z krásneho boxíku

18:30

Či leto, či zima, naše nohy si zaslúžia poriadnu starostlivosť. Mnohých z nás trápi suchá, stvrdnutá pokožka či popraskané päty. Nie je to príliš estetické, ale horšie je, že niekedy to môže aj dosť bolieť. Preto je dobrá prevencia a každodenná starostlivosť môže pomôcť predísť podobným ťažkostiam. Vyskúšala som viacero krémov, dokonca som našla aj svojich obľúbencov, ku ktorým sa vraciam pravidelne. Celkom rada ale skúsim pre zmenu niečo nové a tak som si našla aj dezodoračný balzam na nohy.












O balzame na nohy si môžete prečítať:

      "Balzam na nohy pokožku chodidiel nielen ošetruje, ale zároveň aj posilňuje. Okrem toho vytvára chodidlám príjemné prostredie - reguluje potenie a tým predchádza nepríjemným následkom hromadiacej sa vlhkosti.
Pokožka ľahšie odoláva tvorbe pľuzgierov. Balzam má dezodoračné účinky a reguluje nadmernú tvorbu zrohovatenej kože. Je vhodný aj pri plesňovom ochorení nôh.
Certifikovaná prírodná kozmetika. Obsahuje iba čisté prírodné suroviny a je nositeľom certifikátu NATRUE - garancia najvyššej kvality čisto prírodnej kozmetiky a BIO kozmetiky.
Netestované na zvieratách, neobsahuje žiadne syntetické konzervačné látky, farbivá, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy.
voda, alkohol, olivový olej, lanolín, prírodná hlinka, zmes prírodných éterických olejov, výťažok z myrhy, hydrolyzát včelieho vosku, výťažok z kvetov nechtíka."

Krém na nohy je v kovom obale, podobnom, ako zubné pasty či krém Skin Food. Má 75 ml, pekne vyzerá a ľahko sa vmestí do poličky. Veľmi príjemne vonia. Je to svieža vôňa, vhodná pre ženy i pre mužov. Krém je hustejší, ale nemastný. Rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva ju mastnú. Má niekoľko vynikajúcich vlastností, vďaka ktorým som ho zaradila k veľmi kvalitným krémom na nohy:
  • Má akoby chladivý, osviežujúci účinok, najmä na spotené, unavené a boľavé nohy. Po dlhšom chodení alebo státí uľavuje od pocitov pálenia, upokojuje a uvoľňuje nohy
  • Na nohách vytvára akoby ochrannú vrstvu, vďaka ktorej sa menej tvoria pľuzgiere
  • Pôsobí ako taký dezodorant na nohy. Reguluje potenie, nohy sa ľahšie udržia suchšie a menej vzniká zápach. Skvelý je tak nielen v lete či v zime do čižiem, ale aj pre turistov na dlhé trasy
  • hydratuje pokožku chodidiel. Sú jemné a zdravo vyzerajúce, pokožka je mäkšia a príjemná na dotyk
  • Pomáha bojovať s popraskanými pätami, zjemňuje ryhy na pätách, menej praskajú a predchádza sa aj bolestivému krvácaniu. Za pár týždňov sa stav lepší a ani v sandáloch päty nebudú vyzerať zle
  • Zanecháva po sebe závan sviežosti

Balzam som si zaradila do svojho letného must have zoznamu, lebo vtedy sa naozaj šikne. Reguluje potenie a zabraňuje zápachu, zjemňuje pokožku – spolu so sandálkami tak budú šikovná dvojica.

Plusy:

  • Pekný obal
  • Svieža vôňa
  • Dobrá konzistencia
  • Rýchlo sa vsiakne do pokožky, nezanecháva mastný pocit
  • Reguluje potenie a zabraňuje zápachu
  • Osviežuje a upokojuje nohy, zabraňuje praskaniu pokožky na pätách, hydratuje a zjemňuje

Mínusy:

  • Nenašla som

Za 8,70 eur ho kúpite v eshope Weleda.

Aký balzam na nohy ste si obľúbili po prvom použití? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ja som nebola spokojna. Hydratoval len minimalne. Za tu cenu sa daju najst ovela lepsie kremy na nohy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne hydratáciou vyhovuje, ale radšej ho mám pre osviežujúce a dezodoračné účinky :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe