Ako som spoznala Biophu

14:29

Micelárne vody som si veľmi obľúbila a musím mať doma vždy minimálne jednu. Dobre, obyčajne to nie je len jedna, lebo nakupujem v rôznych akciách a občas ich je aj viac. Nič to nemení na tom, že som ich veľký fanúšik. Celé to odštartovala legendárna červená micelárka od Biodermy. Od môjho prvého nákupu alebo pretieklo veľa vody v rieke a ja som sa začala pozerať po prírodných micelárnych vodách. Pri mojich potulkách po DM – drogérii sa rada motám po uličkách a obdivujem, čo je nové. Prípadne staré a ešte som to neskúšala. V máji sa v mojej schránke objavili nejaké zľavové kupóny na prírodnú kozmetiku a povedala som si, že niektoré by bol hriech nevyužiť. Jeden z nich bol na micelárnu vodu Biopha, ktorá bola posledná v poličke a čakala na mňa :) Vzala som si ju a ešte v ten deň skúsila. 









O micelárnej vode Biopha si môžete prečítať:

        "Čistiaca micelárna voda BioPha je kvalitný prírodný kozmetický prípravok určený pre ženy od francúzskej značky BioPha. Pleť šetrne čistí, odstraňuje všetky nečistoty a make-up a zanecháva ju dokonale vyčistenú a posilnenú pred použitím ďalších kozmetických prípravkov. V jednom kroku účinne odlíčite tvár a oči bez toho, aby ste pokožku dlho treli. Táto micelárna voda pleť nedráždi, je vhodná aj pre citlivú pokožku. Jej fyziologické PH rešpektuje rovnováhu pleti a nevysušuje ju, pokožku hydratuje a dodáva jej vláčnosť. Výrobok obsahuje 98 % prírodných látok, neobsahuje žiadne umelé farbivá, silikóny a parabény. Rozmaznávajte svoju pleť s týmto kvalitným prírodným prípravkom, po ktorom bude vaša pokožka dokonale jemná a upokojená.
Aktívne látky:
• organická nevädza poľná upokojuje pokožku očí a očné spojivky a chráni pred podráždením
• aloe vera v biokvalite pleť zvláčňuje a zjemňuje, dodáva jej hĺbkovú hydratáciu
Účinky: Výsledkom aplikácie prípravku je dokonale odlíčená, čistá a jemná pleť, hydratovaná a vláčna, žiariaca vitálnym a zdravým vzhľadom.
Použitie: Naneste ráno a večer micelárnu vodu na odličovací tampón a jemnými krúživými pohybmi nečistoty a make-up z tváre a očí zotrite. Prípravok nemusíte oplachovať, iba zľahka pokožku osušte.
Typ pleti: Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.
Objem: 400 ml"

Micelárne vody som si obľúbila najmä keď niekam idem. Odlíčia tvár i oči, v prípade potreby pleť dočistia a tak nepotrebujem so sebou ťahať priveľa vecí. Sprvu som mala voči vodám značiek prírodnej kozmetiky trochu rešpekt, lebo som sa bála, že nie sú také účinné. Relatívne rýchlo som sa presvedčila o opaku. Keďže Biophu som nepoznala, nič som od nej nemala a ani na blogoch som o nej príliš nečítala, bola to veľká výzva. Presne tak, ako to mám rada. Má 400 ml a je v priesvitnom plastovom obale s etiketou. Nájdete na nej zloženie, ktoré je  pohľadné. Je takmer bez vône, ani si ju neuvedomujem, alebo nevnímam. Jedno z toho :) Od dobrej micelárky čakám, že s líčidlami si rýchlo poradí a nepodráždi oči ani pleť. Táto obsahuje nevädzu poľnú a aloe vera, čo bol predpoklad dokonalého výrobku. Už po prvom použití som si bola istá tým, že som našla dokonalú micelárnu vodu, ktorú bez problémov zoženiem v drogérii. Prvá pomoc, keď si ju nestihnem objednať skorej, ako ju miniem. Jej úžasná sila tkvie v jemnosti a šetrnosti. Pri odličovaní očí ani necítim, že ju používam. Oči vôbec neštípu, neslzia, nie sú červené. Voda úplne rešpektuje oči a ani raz ma ešte neboleli. Rovnako dôležité je aj to, ako rýchlo to zvláda. Oči vôbec netreba príliš trieť, po pár ťahoch sú takmer dokonale odlíčené. Ráno sa budím bez tmavých fľakov okolo očí a vtedy viem, že boli odlíčené naozaj výborne. Čím som staršia, tým som trochu náročnejšia na výber kozmetiky, a preto uvítam každý podobný prípravok, ktorý sa dostane k mojim očiam.Už doma neznesiem nič, čo ich dráždi. Rovnako skvelá je aj na pleť. Nedráždi, neštípe. Ani na vyrážkach, ani na pleti podráždenej slniečkom. Lebo vtedy sa večer ani poriadne neumývam a modlím sa, nech už nie som taká červená. Lebo potom prídu pehy a tie ja neznášam. Odlíči, vyčistí. Pleť ostane jemná, čistá a svieža. Keď som večer príliš unavená, len nanesiem krém a idem spať. Ráno sa nemusím báť nových nedokonalostí alebo upchatých pórov. Predčila moje očakávania a myslím si, že je úplne super. Kúpila som ju za necelých 5 eur, plná suma je okolo 7 eur, čo  tiež nie je najhoršie. Keby si robím pomyselný rebríček obľúbenosti, táto voda by to dotiahla na prvé priečky. Niekde k Mixe. Lebo tá je super.

Plusy:
  • Dosť veľká za prijateľnú sumu
  • Bez výraznejšej vône
  • Veľmi jemná k očiam aj pleti
  • Ľahko a bez štípania odličuje všetky očné líčidlá, rýchlo a bez sĺz
  • Pleť čistí a zjemňuje
Mínusy:
  • Nenašla som

Ako som spomenula, vodu nájdete v DM drogérii, kde stojí okolo 7 eur.


Skúsili ste značku Biopha? Aké s ňou máte skúsenosti?

You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. Ja som z nej taka nadsena ako ty veru nebola. Prislo mi, ze make-up skor rozmazavala ako odlicovala. Ide sice o znacku prirodnej kozmetiky s certifikatom, no konkretne tento produkt cisto prirodny nie je. Vyrobca to vsak na obale ani neuvadza. Len to skratka cloveka spletie, ak pozna znacku.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám kúpené druhé balenie, ide so mnou aj na dovolenku :) Maximálne spokojná som :) Áno, to sa môže stať, že značka s certifikátom má aj také produkty. Niekde sa pripletie aj nie úplne prírodné zloženie.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mňa v podstate táto vynovená verzia micelárky Biopha sklamala. Dávnejšie som si ju zvykla kupovať pravidelne, ibaže vtedy mala celkom iné zloženie a bola BIO. S odstupom času som sa k nej vrátila, a zakúpila som ju tak na istotu, akože veď ju už poznám, no teraz ma aj mrzí, že som si to nové zloženie neskontrolovala ešte v obchode. Inak s ňou, čo sa týka odličovania, nemám problém.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú staršiu verziu som nemala, tak to neviem porovnať. Ale naozaj dobre odličuje :)

      Odstrániť
  4. Veľa kupónov zadarmo nájdete na https://zlavovykupon.net/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe