Slovenská dokonalosť

18:15

Krabičky krásy sú o plných produktoch i rôznych vzorkách. Niekedy ale vzorky prekvapia tým, že sú skutočne veľké a tak ich možno dôkladne vyskúšať. Akoby sú polovicou toho plného :) V májovej boli také tri. Malinovo jahodový alebo jahodovo-malinový šampón od 2sis, mydlo od Musk a levanduľový krém od Navie. Tri značky, ktoré sú mi dobre známe a každá z nich ma už upútala niektorým zo svojich produktov. Ako som spomenula, všetky produkty boli dostatočne veľké na to, aby so ich skúsila a dokázala o nich napísať. Do jedného z nich som sa zamilovala natoľko, že skúsim aj plnú verziu!






O tuhom šampóne Cucu si môžete prečítať:

     "Tento si zamiluješ! A tvoje vlasy a vlasová pokožka tiež :) Sladučko - osviežujúca vôňa akú už poznáš z kolekcie CUCU :) Jahodovo-malinový šampón je vhodný pre všetky typy vlasov. Napríklad, ak máte farbené vlasy alebo chcete svojim vlasom dopriať jemnosť a lesk. To zabezpečujú 100% ovocné prášky z jahôd a malín, ktoré vlasom dodajú krásny lesk a výživu. Výťažky z kostihoja regenerujú štruktúru vlasu a žihľava bojuje proti lupinám a podporuje rast vlasov. Zloženie: Sodium cocoyl isethionate, Aqua, Olea europaea, Chondrus crispus extrakt, Urtica diotica, Symphytum officinale , Fragaria vesca fruit oil, Rubus idaeus fruit oil, Fragaria vesca fruit powder, Rubus idaeus fruit powder, Kaolin, Mica. Podiel prírodných surovín: 100%, vhodné pre vegetariánov a vegánov, netestované na zvieratách, bez palmového oleja. Krajina pôvodu: Slovenská republika
Hmotnosť: 85g
Produkt je určený na vonkajšie použitie."

Áno, to je on, môjho srdca šampión! Moje srdce dlho patrilo Ponio šampúchom, ktoré som skúsila ako prvé a asi aj preto sú mojou srdcovou záležitosťou. Toto milé ružové čudo sa ale okamžite predralo na prvé miesta môjho pomyselného rebríčka a stalo sa ozaj veľkým sokom nielen Poniu, ale aj všetkému, čo príde po ňom. Keďže sa jedná o vzorku, obal je malý a nenájdete na ňom žiadne informácie. Zloženie je však uverené na stránke, preto mi to neprekážalo. I keď je jahodovo – malinový, ja by som skorej povedala malinovo jahodový. Lebo po ovoňaní ako prvé vždy ucítim maliny. Sladká, opojná, letom voňajúca. A hneď potom cítim jahody. Skvelá vyvážená kombinácia ovocných vôní. Vytvárajú dokonalý súzvuk. Presne tak po použití vonia aj vzduch v kúpeľni a vlasy. Až mi bolo ľúto naniesť tužidlo, ktoré prebilo tú prekrásnu vôňu. Vynikajúco pení. Stačí pár ťahov, aby bola ozaj bohatá pena. Po umytí sú vlasy úplne jemné. Ako keď použijem kondicionér. Jemné, ľahké a vzdušné. Dobre sa češú a skvele sa upravujú. A čo je najlepšie? Vôbec ma nesvrbel môj atopický ekzém. Áno, nezmenšil sa. Ale nesvrbel. A to sa mi často nestáva. Tak je rozhodnuté – kúpim si ho aj v plnom balení. A možno prihodím aj kondicionér. Plné balenie má 85 gramov a stojí 9,50 eur. Nájdete ho v eshope Biobeauty a ak by vás zaujímalo viac o 2sis, nájdete to na 2sis.





O mydle Som nahý od Musk si môžete prečítať:

      "Som nahý je prírodné, ručne robené mydlo vyrobené kombináciou olivového, kokosového a slnečnicového oleja. Pridané kakaové maslo dodáva mydlu prirodzene sa vyskytujúci vitamín E a antioxidanty. Pomáha zvláčňovať suchú pokožku a udržiavať jej prirodzenú vlhkosť. Mydlo neobsahuje vonné zložky ani farbivá, je preto vhodné aj na najcitlivejšiu pokožku. Rozmery mydla sú približne 8 x 6 x 2,5-3 cm.
Hmotnosť mydla je 100g ± 5g.
Zloženie mydla (INCI): Sodium Oleate (zmydelnený olivový olej), Sodium Cocoate (zmydelnený kokosový olej), Sodium Sunflower Seedate (zmydelnený slnečnicový olej), Sodium Cocoa Butterate (zmydelnené kakaové maslo), Aqua (voda)"

Mydlo vhodné pre malé detičky, vegánov i citlivú pokožku. Ideálne, ak vás trápi ekzém ale červenšia pokožka. Musk som si obľúbila dávnejšie, keď som skúšala mydielka. Už aj majú aj tuhé šampóny, ktoré som si poznačila do wishlistu. Časom. Mydlo má v plnom balení 100 gramov, toto je menšia, ale stále veľká vzorka. Dokonca by som povedala, ako dobre sa ten krpec drží v ruke a ako dobre sa používa. Ako prvé zaujímavé treba spomenúť, že nevonia. Vôbec. Necítiť nič. Pri mydielku je to trochu zvláštne, lebo som od nich mala levanduľové, ktoré očarilo okamžite. Nevadí. Nie je to jeho závada. Pre ľudí s citlivou pokožkou je vhodnejšie, keď kozmetika pre ľudí s citlivou pokožkou by nemala obsahovať vonné zložky alebo farbivá. Vytvára krásnu krémovú penu, ktorá veľmi šetrne čistí bez vysušovania. Vhodné je na pokožku celého tela. Umyje, nepodráždi, pokožku zvláčni a hydratuje. Po použití je krásna jemná a vláčna. Nemusím občas použiť ani telové mliečko. Raz darmo, mydlá od Musk sú vynikajúce, toto je toho ďalším dôkazom. Plné balenie stojí 2,90 eur, ak si ho vyberiete v papierovom sáčku alebo 3,30 eur, ak si vyberiete krabičku. Mydielka nájdete na Biobeauty a všetky informácie na  Musk.




O levanduľovom šľahanom kréme si môžete prečítať:

        "Tento krém je určený pre milovníkov levandule – jej vôňa je balzamom na dušu, príjemne uvoľňuje a zbaví Vás stresu.
✓ Hĺbkovo hydratuje
✓ Regeneruje popraskanú pokožku
✓ Zmäkčuje zhrubnutú pokožku na chodidlách a lakťoch
✓ Ľahko sa natiera
✓ Má všestranné využitie (tvár, telo, pery, popraskané päty, vlasová a pleťová maska...)
Tento našľahaný celotelový krém je vďaka vysokému obsahu bambuckého masla obohateného o mandľový a avokádový olej skvelým pomocníkom pre suchú a namáhanú pokožku. Levanduľový esenciálny olej pokožku príjemne prevonia."

Táto vzorka bola najmenšia a hoci som ju mohla použiť len pár razy, základné vlastnosti produktu charakterizovať viem :) V prvom rade, vonia nádherne, neskutočne levanduľovo a ozajstne. Ak ste milovník levandule ako ja, prídete si na svoje určite. Chodila som ho ovoniavať vždy, keď som prešla okolo. Lebo naozaj som tam cítila levanduľové pole. Je vynikajúco našľahaný, pripomína pekný biely obláčik. Obsah bambuckého masla je ako stvorený pre vysušenú a namáhanú pokožku. Pri dotyku s pokožkou sa topí a dobre sa rozotiera. Po aplikáciii sa môže stať, že ostane taký mastný pocit. Mám vyskúšané, že ak bambucké maslo rozotierate na vlhkejšiu pokožku, o niečo lepšie sa vsiakne a pocit mastnej pokožky je len malý, občas žiadny. Nádherne prevonia pokožku, hĺbkovo hydratuje, regeneruje a zjemňuje aj veľmi drsnú pokožku na lakťoch alebo kolenách, rukách i chodidlách. Vrelo odporúčam.  60 ml balenie stojí 6,90 eur a nájdete ho v eshope Biobeauty. O Navii sa viac dozviete na Navia.


S ktorou z týchto značiek máte skúsenosti? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Ten šampon vypadá zajímavě, nic podobného jsem nezkoušela :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú krásne a aj veľké :) chcela by som si jeden kúpiť ešte tento rok.

      Odstrániť
  2. O těchto produktech jsem zatím neslyšela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. 2SIS ma láka celkom dlho, musím spotrebovať svoje zásoby a určite ich vyskúšam :D ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si ako prvý kúpila balzam na pery, levanduľový, a bol super! A krásny :) Vďaka tejto vzorke si kúpim aj šampón, len chcem minúť, ako hovoríš, zásoby, lebo som si kúpila od Musk šampón a ešte som ho moc nepoužila.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe