Nie je pena ako pena

12:52

Motať sa po Dm drogérii pre mňa obyčajne znamená to, že nakúpim aj kúsky, ktoré som pôvodne nechcela :) Nie je ničím nezvyčajným, keď mám na zozname iba rastlinné nápoje, ale odchádzam s úplne inými vecami. Najčastejšie ma zlákajú farebné obaly a občas ani neviem, čo som si kúpila, hlavne, že sa mi to páčilo. Presne takýmto spôsobom som sa naposledy dostala k dvom nevšedným kúskom na ruky – k Balea pene na ruky mousse a malinovej pene  Raspberry Party na ruky. Malinová má aj svoju druhú verziu Cake pop, nad ktorou som chvíľku váhala, ale nakoniec som si povedala, že radšej si vezmem ovocnú. Jedno balenie skončilo v práci, jedno doma na poličke. Sú úplne odlišné, ale každá má niečo do seba a rozhodne sa v Dm-ke aj nabudúce poobzerám po podobných produktoch. Bavia ma už len tým, že sú krásne.










Začneme Balea penou na ruky mousse, ktorá sa volá Kvetový zázrak. Za 150 ml veľké balenie so  šikovnou pumpičkou na dávkovanie zaplatíte 2 eurá, čo je jedným z prvých lákadiel tohto produktu. Je krásny. Vyzerá ako maľovaný a v práci sa mi naň dobre pozerá. Vďaka pumpičke je šikovným pomocníkom, stačí len stlačiť a hotovo. Pumpička sa dá aj zamknúť, takže aj v kufri je pomerne bezpečné prenášať ju. Pena obsahuje avokádový olej a olivové maslo, k tomu aj nejaké to aloe vera. Nevedela som sa dočkať, kedy ho vyskúšam a tešila som sa na vôňu. No... nemôžem povedať, že by nevoňal pekne. To vôbec nie. Keď mal ale v názve kvetový zázrak, čakala som závan kvetinovej vône. Nebol. Nevadí. Vynahradila som si to pri druhej pene na ruky. Biely hustý krémik je ľahký a nadýchaný. Vôbec nie je mastný, rýchlo sa vsiakne do pokožky a zanecháva ju jemnú,  vláčnu a hydratovanú. Krátko po použití môžem zasa pracovať bez obáv, že niečo ostane mastné. Hydratácia je ideálna, krém používam viac razy denne, aby som bola spokojná so stavom pokožky. Ak by sa objavila nejaká nová vôňa, kúpila by som si ju.







Druhou penou je malinová pena, ktorá si ma získala okamžite a chystám sa kúpiť si aj jej druhú verziu. Ono, nič milšie ako toto som už dlho nemala. Bola to láska na prvý pohľad. Pena má 100 ml a je v neuveriteľne rozkošnom obale, ktorý je milo pokreslený  a vďaka malej veľkosti je skrátka na zožratie. Ideálny je aj do kabelky, ale mne zdobí poličku pri posteli, aby som si ho všimla hneď ako vojdem do izby. Vonia naozaj malinovo, i keď je tam taký slabý umelý závan. Neviem, k čomu by som to prirovnala, možno k malinovému cukríku alebo nejakému sirupu. Nič to však nemení na tom, že som si ju obľúbila a na používanie sa teším aj pre tú sladkú vôňu, ktorá prevonia ruky a aj hodnú chvíľu po nanesení cítim okolo seba maliny. Baví ma používať ju. Po stlačení sa von doslova vyvalí hustá pena, prirovnala by som ju k pene na holenie. Asi taká hustá, bohatá a nadýchaná je. Okamžite sa vsiakne do pokožky a ani neviete, že ste ju použili. Len cítite vôňu. Nie je po nej žiadny mastný ani lepkavý pocit, len hodvábne jemné a vyživené ruky. Na chvíľu ich chráni pred vysušovaním, ale tiež ju musím použiť viac razy denne, aby som nemala suché ruky. Stojí okolo 1,50 eur a stačí použiť len trochu, takže za malý peniaz dostane dosť úžasnej peny.

Je pravdou, že som ich nepotrebovala, ale zaujali ma okamžite. Upútali krásny obalom a výhodnými cenami. Zloženie je jedno z tých lepších, preto sa do DM vždy teším. Nikdy neviem, s čím zasa prídem domov :)

Zaujal vás niektorý z produktov?


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Pěnu na ruce jsem měla doma a krásně voněla. Podobnè věci se mi moc líbí :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tu prvu pumpičkovu penu mám tiež už dávnejšie kupenu. Je pravda, že celkom fajn hydratuje, ale prestala som ju použivat kvoli tej voni. Proste mi tá vona nesedi a vadi.
    Tu druhu penu som už v obchode obzerala, no po tvojej recenzii si ju nabuducce asi aj kupim a vyskušam :-)
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čakala som od nej omnoho krajšiu vôňu, nejakú kvetinovú, omamnú. Táto ujde, ale neovoniavam ju tak ako tú malinovú :) Milujem tú hravosť, ktorá sa v nej ukrýva :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe