Taká jesenná hnedá

16:14

Tmavé rúže sa mi neskutočne páčia. Hnedé, červené, výrazné. Žiaľ, nech sú akokoľvek krásne, nemám pocit, že by mi svedčali. Aj môj otec ma pri červenom rúži schladil slovami, že to čo mám na tej hube :)  Veď dobre, nenahnevala som sa, prekvapilo ho to, lebo doteraz na mne videl maximálne ružovú. Asi aj to sa trochu pripísalo pod môj rešpekt k tým farbám. Klinec do rakvy pridal Richard, keď mi s kamennou tvárou povedal, nech také tmavé nenosím. A bolo. Fakt dlho som sa tým farbám vyhýbala. Použila som ich zriedka, väčšinou len keď som niekam išla bez drahého. A to často nebýva, som šťastná, že sme spolu takmer stále. Myslím si ale, že každá z nás by mala mať v zálohe krásnu tmavú farbu. 










O rúži Auburn Avril si môžete prečítať:

•Krémová štruktúra
•Dlhotrvajúci efekt
•Obsahuje organický jojobový olej a organický sladký mandľový olej
•Certifikované Ecocert
•Netestované na zvieratách
•Made in France
•Neobsahuje glutén
•3.5 g
Zloženie: Polyglyceryl-2 triisostearate, simmondsia chinansis (jojoba) seed oil*, ci 77491 (iron oxides), prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil*, cera alba (beeswax)*, olus oil, mica, jojoba esters, copernicia cerifera cera (copernicia cerifera (carnauba) wax)*, hydrated silica, trihydroxystearin, butyrospermum parkii (shea) butter*, parfum (fragrance), hydrogenated vegetable oil, ci 77499 (iron oxides), glyceryl caprylate, tocopherol, candelilla cera (euphorbia cerifera (candelilla) wax), helianthus annuus (sunflower) seed oil, glycine soja oil, ci 77492 (iron oxides), dendrobium phalaenopsis flower extract.
* Ingredients from organic farming.
100% of the total ingredients are from natural origin
37,5% of the total ingredients are from organic farming
Natural and Organic Cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard available at http://cosmetics.ecocert.com

S bio dekoratívkou ešte nemám veľa skúseností, preto sa z každého nového kúsku nesmierne teším. Dlho som mala v hľadáčiku len Couleur Caramel, ale začala som sa rozhliadať aj po iných značkách. Avril má v ponuke kopec krásnych produktov za ceny priateľské k mojej momentálnej finančnej situácii. Od Avril som mala krásny lak na nechty, ktorý som si obľúbila okamžite. Sýta farba, krásny vzhľad, síce kratšia výdrž, ale nedostatky sa dali dobre opraviť. Plánujem skúsiť aj ďalšie farby. Rovnako tak asi budem postupovať aj s rúžom. Dostal sa mi do rúk výrazný hnedý. A zapáčil sa mi tak, že by som chcela aj ďalšie farby. Môj odtieň Auburn by som rada doplnila o Rose Poupeé, čo je famózna ružová, Nude, Rose Vintage a asi by som sa premohla aj na červenú :) Všetko sú to výrazné, tmavšie farby a asi aj to prispelo k tomu, že ma uchvátili. Balenie rúžu je čierne, elegantné, presne také, aké by rúž mal mať. Je menší, pekne sa vmestí aj do mojej najmenšej kozmetickej tašky.  Plastový obal na mňa spočiatku pôsobil nedôveryhodne, ale rýchlo som zistila, že je dostatočne pevný a odolný. Vonia rúžovo. Je to taká tá klasická rúžová vôňa, ktorá je jemná, nie veľmi výrazná a pekná. Podobne je to aj s chuťou rúžu. Je vynikajúco pigmentovaný, už jeden ťah zafarbí pery sýtou tmavohnedou farbou. A po pár ťahoch sú pery nádherne vykreslené a výrazné. Je dosť hutný a nelíči sa s ním najľahšie, ale stojí to za to. Obsahuje jojobový a mandľový olej, takže rúž pery hydratuje, nevysušuje. Ak sú aj suchšie, nezvýrazňuje to, čo zvýrazniť nechceme. Výdrž je celkom slušná. Jemne sa otláča na pohár i pri jedení, ale mizne z pier pomalšie, farebná stopa ostáva. Netrúfam si odhadovať hodiny, lebo vždy je to iné, ale som spokojná. Okolo pier sa nerozmazáva a na perách drží, neotláča sa ani na zuby. Bonusom je prírodné zloženie, certifikát Ecocert a žiadne testovanie na zvieratách.

Plusy:
  • V ponuke krásne farby
  • Pekný obal
  • Sýta tmavohnedá farba, výborná pigmentácia
  • Pekne vonia
  • Príjemná chuť
  • Pery zafarbí, hydratuje, nerozmazáva sa, výdrž je veľmi dobrá

Mínusy:
  • Nenašla som

Rúž stojí 6 eur a nájdete ho v eshope Rosemont.

Akú farbu rúžu preferujete?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe