Tvoja povzbudzujúca

17:02

Pleť občas potrebuje povzbudiť. Ako aj my. Niekedy sú dlhé dni a krátke noci, veľa stresu, málo času. Človek sa naháňa, chce toho čo najviac stihnúť a niekde sa to odraziť musí. A tak bývam bledá, vyhádzaná, moja pleť je mdlá a potrebuje niečo, čo ju postaví na nohy :) Občas si poviem, aký krátky je ten deň. Potom si uvedomím, že nám je dané každému 24 hodín denne a je len na nás, ako si ho zariadime. A koľko z neho plytváme na niečo, čo asi ani zmysel nemá. Snažím sa nájsť si pre seba každý deň kúsok času. Keď sa vrátim z roboty, porobím doma, zacvičím si, napíšem článok. Proste si len tak ľahnem, sadnem, ku knihe, k seriálu, ku krížovke. Na vlasoch mám zábal, na pleti masku. Alebo si lakujem nechty a teším sa z toho, že niektoré veci idú tak, ako majú. A tie, čo nejdú, v tom okamihu vypúšťam. Najnovšie som do mojich rituálov zaradila Tvoju pleťovú masku na povzbudenie pleti, lebo sa mi veľmi zapáčila podľa popisu. Vybrala som si ju ako darček k nákupu, lebo maska na problematickú pleť ma milo prekvapila. Preto som chcela aj ďalšiu.






O pleťovej maske na problematickú pleť si môžete prečítať:

        "Prášková pleťová maska, ktorá je svojim zložením predurčená na osvieženie, napnutie a povzbudenie Tvojej pleti. Biely íl čistí a odstraňuje toxíny z kože, sušené kozie mlieko je výborné na zvláčnenie pokožky a upokojenie podráždených miest a med má upokojujúce a protizápalové účinky. Citrónový prášok je plný vitamínu C, osvedčený účinný antioxidant, ktorý bojuje s voľnými radikálmi a pomáha chrániť pred škodlivými molekulami.
Tip na prípravu: Suché pleťové masky sú veľmi jednoduché na prípravu, ktorá sa môže prispôsobiť presne Tvojim potrebám. Odporúča sa vymiešať 1ČL práškovej masky s 1ČL tekutého nosiča podľa Tvojho výberu (voda, kvetová voda, jogurt, aloe džús..). Vymiešanú pastu nanes na pleť, nechaj pôsobiť cca 15 min a zmy teplou vodou.
Zloženie: biely íl, citrónový prášok, sušené kozie mlieko, medový prášok
Objem: 75 ml"

Tvoje masky sú v ponuke 4: pre problematickú pleť, povzbudzujúca, na citlivú a na zrelú pleť. Tú pre problematickú som si kúpila ako prvú a tak ma nadchla, že som sa rozhodla skúšať aj iné. Najskôr povzbudzujúcu a možno časom aj na citlivú pleť. Majú 75 ml a je v plastovom priesvitnom obale s milým kovovým vrchnáčikom a roztomilou etiketou. Masky sú namiešané pre rôzne potreby pleti. V tejto nájdete biely íl, sušené kozie mlieko, medový a citrónový prášok. Biely íl si zvyknem miešať s medovým práškom aj doma, ale táto maska je správne dochutená aj mliekom a citrónovým práškom. Práve tie tam je naozaj cítiť. Prášok sám o sebe veľmi nevonia, občas ucítim jemnú citrónovú vôňu. Omnoho peknejšie vonia, keď ju zmiešate s vodou. Cítim mlieko a citrón, spolu vytvoria peknú sladkú vôňu, ktorá mi pripomína kašu. Rada si ju pripravujem s levanduľovou kvetovou vodou a pár kvapkami oleja. Začala som sa trošku viac zaujímať o esenciálne oleje, najmä tie, ktoré sú vhodné na moju problematickú pleť. Obyčajne pridám čajovníkový, ale chystám sa nejaké si dokúpiť, aby som mala bohatší výber. Všimla som si, že maska s olejmi je o niečo účinnejšia a ide ľahšie zmyť. Z prášku ľahko vymiešate hladkú pastu, ktorú nanášam len štetcom, prstami to veľmi nejde. Mám radšej redšiu masu, preto pridám o chlp viac vody. Po nanesení nie je cítiť ani pnutia ani štípanie, bez problémov ju mám nanesenú 15 – 20 minút. Ľahko sa umýva aj bez hubky, čo oceňujem, lebo je to rýchle a jednoduché. Maska dokáže splniť niekoľko úloh. Biely íl v kozmetike milujem pre jeho neuveriteľne silné čistiace a antioxidačné účinky. Odstraňuje z pleti nečistoty, bojuje s čiernymi bodkami a odplavuje toxíny. Už to je jedna zo zložiek, kvôli ktorej sa maska oplatí. Mlieko a med dokážu pokožku zvláčniť a upokojiť, ak je podráždená a zapálená. Citrónový prášok plný vitamínu C je opäť antioxidant, ktorý výborne chráni pokožku pred voľnými radikálmi, čo pomáha aj proti predčasnému starnutiu. Dokopy vytvoria skvelú masku, ktorá čistí, zjemňuje, jemne vypína a osviežuje pokožku – aj keď je mdlá, unavená alebo problematická. Opäť je to vydarený produkt, ktorý ma presvedčil o sile Tvojej kozmetiky. Ešte masku pre citlivú pleť a budem mať hetrik :)

Plusy:
  • Šikovný plastový obal
  • Jemne vonia
  • Výborne nakombinovaná
  • Dá sa vymiešať na hladkú pastu a dobre sa nanáša
  • Neštípe ani nedráždi pokožku
  • Čistí, vyhladzuje, zjemňuje pokožku, osviežuje

Mínusy:
  • Nenašla som


Za 7 eur nájdete masku v eshope Krásna každý den.


Už ste mali niektorú Tvoju masku? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe