Maskovanie s Pupou,aneb ako som našla dokonalú masku na čierne bodky

16:00

Keď sa v Pupe objavili ako novinka masky Pupa, celkom ma zaujali. Boli aj zlupovacie, aj krémové, aj na ruky, takže som vedela, že si niečo vyberiem. Kupovala som si ich na etapy. Najskôr jednu a keď mi vyhovovala, využila som akciu 2 + 1 zadarmo. Z týchto 4 masiek mám miláčika, na ktorého nedám dopustiť. Tá zlupovacia maska ma prekvapila, lebo predstihla aj čistiace pásiky. Tie ostatné pleťové sa tiež osvedčili, bez pleťovej masky si týždeň ani neviem predstaviť a miniem ich dosť. 

Pupa Milano pleťové masky

Pupa Milano Zlupovacia maska na tvár

Pupa Milano zlupovcia maska zloženie

čierna maska

čierna zlupovacia maska

Zlupovacia maska

Zlupovacie masky považujem za také dvojsečné zbrane. Ak je účinná, je skvelým doplnkom starostlivosti o pleť, ale ak neúčinkuje, škoda peňazí a času, ktorý ňou premrhám. Zlupovacie masky na čierne bodky prežívajú akýsi boom. Pred pár rokmi to bola u nás len Pilaten maska, ktorá, povedzme si to úprimne, nebola až taká waw. Iste, trochu mne aj mamine pomohla, ale poznala som viaceré dievčatá, ktorým pleť dobre podráždila. Dlho som žiadnu takú nemala a objavenie sa tejto som brala ako jasný znak toho, že je na čase to zmeniť. 

Má 30 ml a je v plastovom obale pripomínajúcom sáčik. Vďaka malému otvoru sa dá aj zavesiť a vďaka obalu bez obáv nosiť aj v kufri. Nezaberie veľa miesta, neotvorí sa, lebo vrchnák vynikajúco drží a nerozleje sa, lebo je hustá. Je bez výraznejšej vône (sladká ale je, pekne vonia, keď ju používam)  a môže sa aplikovať na celú tvár alebo len problematickú T zónu. Mňa čierne bodky trápia najmä na nose. Na brade ich nemám a na čele len veľmi zriedka. Masku tak používam len na nos a míňa sa mi preto pomalšie. 

Pleť si pred jej použitím vyčistím. Ak máte čas, pokojne si ju aj naparte, otvoria sa póry a podstatne ľahšie sa odstránia tí krpatí nepriatelia. Potom nanesiem masku, ktorá by mala schnúť okolo 15 - 20 minút. Všetko to ale závisí od toho, v akej hrubej vrstve ju nanesiete. Ak vám ujde ruka a masky je viac, pokojne to môže byť aj pol hodina. Musí byť úplne suchá, aby sa dala ľahko zlúpnuť. Môže brať aj chĺpky, takže ak si ju aplikujete na čelo, uistite sa, že ju nemáte aj na obočí, lebo ja som tak oň raz takým spôsobom prišla. 

Suchú masku poľahky a väčšinou aj jedným ťahom zlúpnete. Bez bolesti, podráždenia, červenania. Ostávajú na nej nečistoty väčšie i  menšie, nos je omnoho čistejší a podstatne krajší. Matná pleť je príjemným bonusom, ktorý oceňujem ráno pred líčením. Dočistím ho kvetinovou vodou a už len nakrémujem. Paráda! Maska vynikajúco čistí, vďaka čomu je nos krajší a póry sú menej výrazné. Zamilovala som si ju najviac zo všetkých a som si viac ako istá, že k nej sa budem vracať vždy, keď ju miniem. Stojí 6,90 eur.

Pupa Milano   Čistiaca vyhladzujúca maska

  Čistiaca vyhladzujúca maska

Pupa Milano   Čistiaca vyhladzujúca maska zloženie

čistiaca maska s obsahom ílu


Čistiaca a vyhladzujúca maska

Táto maska je vzhľadom veľmi podobná tej predchádzajúcej, akurát obal sa nesie v ružovom tóne. Inak je presne taký istý. Obsahuje ružový íl, ktorý obľubujem pre jeho čistiace a detoxikačné vlastnosti. Mojej zmiešanej pleti veľmi  vyhovuje a masky si miešam najmä z bieleho, zeleného a  ružového ílu. Táto je krémová, hustá, ale ľahučko sa nanáša na pleť prstami  i štetcom. Asi som už rokmi spohodlnela, lebo takmer každú masku nanášam štetcom :) Je to rýchlejšie, príjemnejšie, lebo  nie som zababraná a skôr sa mi podarí naniesť masku v úplne tenučkej vrstve. Keď ju nanesiem na tvár, sledujem si zhruba desať minút, potom ju umyjem vlažnou vodou a hubkou. Pleť veľmi pekne vyčistí a rozžiari, pomáha ju vyhladiť a odstraňuje aj čierne bodky. Vyzerá sviežo, so zdravým nádychom, ako po výdatnom spánku. Po zlupujúcej maske je mojou najobľúbenejšou a mojej pleti vyhovuje. Aj jej cena je 6,90 eur. 

Pupa Milano  Textilná maska na intenzívne ošetrenie pokožky rúk

 Textilná maska na intenzívne ošetrenie pokožky rúk zloženie

 Textilná maska na ruky

hydratačná maska na ruky

Vyživujúca a hydratačná maska na ruky

Masku som si kupovala pred svadbou, na ktorú sme išli a ja som sa snažila, aby všetko vyzeralo tip top. Balenie obsahuje pár rukavičiek, ktoré vyzerajú ako do záhrady :) Vnútri sú textilné a poriadne navlčené. Tak nejak priľne na ruky a pôsobiť by mala okolo 15 - 20 minút. Potom si ju zložíte a zbytky kvapaliny sa vtrú do pokožky. Nemôžem uprieť, že tesne po aplikácii bola pokožka hydratovaná, jemná a pekná. Ale po pár hodinách nebolo badať výraznejší rozdiel, je to ako používanie hydratačného krému. Nie je to zlé, ale radšej si ich nakrémujem.  K tejto jedinej by som sa už nevrátila. Cena masky je 5,90 eur.

Pupa Milano Čistiaca zmatňujúca maska

Čistiaca zmatňujúca maska

Čistiaca zmatňujúca maska zloženie

Čistiaca zmatňujúca maska so zeleným ílom

maska na čistenie pleti

Čistiaca zmatňujúca maska na tvár

Túto som si kúpila ako prvú, lebo milá slečna predavačka mi povedala, že to je presne na môj typ pleti. Na zmiešanú a problematickú. Od predchádzajúcich dvoch sa  obal zasa líši farbou, je zelený, ako zelený íl, ktorý obsahuje. Tiež vonia ľahko a nevtieravo, je krémová, zelenkavá a dobre sa nanáša i umýva. Od ten ružovej sa v týchto vlastnostiach nelíši, rozdiel som badala len po umytí. Táto maska pekne zmatní, aj celkom dobre čistí, ale s čiernymi bodkami si neporadí. Pleť je ale svieža a žiarivá, je vidno, že maska jej pomáha  a oživuje ju. Tiež stojí 6,90 eur.

Všetky produkty nájdete v kamennej predajni alebo v eshope Pupa Milano.


Vyskúšali ste už niektorú masku od Pupy? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Super recenze :) na velmi zajímavé produkty, co mě zaujaly a děkuji ti za tip! Od Pupy jsem ještě nic nezkoušela, ale už delší dobu si "brousím zoubky" něco vyzkoušet. Netušila jsem, že Pupa má ve své nabídce i masky :) jakmile na nějaké narazím, tak vyzkouším. Jinak jejich balení mi přijde fakt rozkošné a připomíná kapsičky, které jsou jako ovocné přesnídávky pro děti.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Masky sú pomerne nové :) V predajni som si ich najprv nevšimla, ale teraz sa pri nich zastavím vždy, lebo tá na čierne bodky je úžasná.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe