Loves Estonia - voňavý šampón

18:31

Už sú to roky, čo som prvý raz skúsila tuhý šampón na vlasy. Odvtedy sa stali mojou srdcovou záležitosťou a nedám na ne dopustiť. Kupujem si ich od rôznych značiek a porovnávam, ktorý mi vyhovuje viac, ktorý menej. Hoci tekuté sú trochu mimo môj hľadáčik, vždy sa snažím mať doma aspoň jeden. Jednak preto, lebo keď som priveľmi unavená alebo lenivá, je to rýchlejšie a jednak preto, že ešte stále rada hľadám nejaký nový dokonalý tekutý šampón. Natura Siberica ich má v ponuke viac a keďže kedysi som si jej šampóny pochvaľovala, rozhodla som sa zasa nejaký skúsiť. Tento raz voľba padla na obnovujúci šampón pre poškodené vlasy. Bol veľký, modrý a cenovo výhodný.


Natura Siberica Loves Estonia šampón

 Loves Estonia šampón

Natura Siberica Loves Estonia šampón zloženie

Natura Siberica Loves Estonia šampón zloženie


Natura Siberica šampón

Tento regeneračný šampón pomáha vláskom vďaka obsahu nevädze. Obsahuje aj morušu, tá vlasom dodáva vitamín A, C a E a kyselina citrónová ľahko stimuluje vlasové folikuly. Natura Siberica je známa značka ruskej kozmetiky, ktorá naplno využíva to, čo jej poskytuje príroda v tejto oblasti. Tento šampón vznikol v Estónsku a je to limitovaná edícia. Značka získala v priebehu pár rokov celý rad prestížnych ocenení a certifikátov. Vedela som, do čoho idem, a preto som sa nevedela dočkať toho, kedy mi šampón príde domov.

Má až 400 ml, radí sa teda k tým väčším kúskom. Na vani sprvu pôsobil veľmi mohutne a aj sa mi ho podarilo zhodiť, ale potom som si zvykla. Je to podobné, ako keď mám lak na vlasy s objemom 750 ml – je obrovský, dlhý, dlho vydrží, ale kým si zvyknem na veľkosť, nie raz ho skoro zhodím. Potom je to ale skvelé, lebo viete, že ten produkt sa tak skoro neminie :) Obal je pekný, etiketa vďaka zlatému písmu až žiari a dodáva šampónu honosný nádych. Vôňa je ľahká a vonia po bylinkách. Je zaujímavá a prevonia aj vlasy. Páči sa mi aj to, že napriek tomu, že je celkom intenzívna, nie je rušivá. Vonia prírodou. Šampón nie je veľmi hustý a vytvára bohatú penu. Už malá trocha šampónu postačuje na to, aby ste si vlasy dôkladne umyli. Postup možno opakovať, ale mne postačuje jedno umytie a podľa nálady ešte použijem masku alebo kondicionér.

Keďže pravidelne používam rôzne natáčky, tužidlá, gély alebo laky, vlasy dostávajú zabrať a musím sa veľmi snažiť o to, aby neboli suché a mali všetko to, čo potrebujú pre krásu a jemnosť. Šampón je veľmi jemný. Ako k vlasom, tak aj k vlasovej pokožke. Vlasovú pokožku nevysušuje ani nedráždi. Môjmu ekzému neprekáža a nezhoršuje sa. Nesvrbí viac ako inokedy a tak ho môžem veselo používať aj teraz, keď mám zhoršený ekzém zo stresu. Paráda. Aspoň ho po týždni nemusím darovať mamine :) Rovnako priaznivý vplyv mal aj na vlasy. Po umytí sa nečesali najhoršie (skúsila som to bez kondicionéru), ale lepšie to bolo po kondicionéri alebo maske. Neboli spľasnuté a pekne sa dali upravovať. Neboli suché, lámavé ani také poškodené. Postupne sa regenerujú a pekne sa lesknú. Za tú cenu je to úplná paráda.

Plusy:
  • Pekný a pútavý obal
  • Veľké balenie za priaznivú cenu
  • Pekná vôňa
  • Nie veľmi hustý, dobre pení
  • Šetrný k vlasovej pokožke, nevysušuje ju
  • Vlasy sú jemné, objemné, lesklé a zregenerované

Mínusy:
  • Nenašla som

Nájdete ve shope Notino.

Skúsili ste niektorý šampón tejto značky? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe