Medovkové pohladenie

9:05

Naša príroda nám ponúka čarokrásne rastlinky, ktoré majú veľkú moc. Omamujú zmysly vôňou, sú krásne na pohľad a ich vplyv na naše zdravie je veľmi veľký. Kto ma pozná, vie o mojej vášni k všetkému levanduľovému, preto sa v mojej kozmetickej poličke objavuje pomerne často. Neprejde deň bez toho, aby som ju niekde nemala alebo nepoužila kozmetiku s jej obsahom. Veľmi rada však kupujem aj kozmetiku ochutenú inými prírodnými pokladmi – harmanček, mäta, medovka, rôzne ovocie, jazmín či škorica, je toho veľmi veľa. Niekedy si vyberám podľa nálady, inokedy podľa zloženia. Snažím sa kupovať produkty, ktoré využije celá rodina a niekedy aj chlapská časť osadenstva. Lebo nepotrebujem počúvať, že nechce voňať ako nejaká záhradná kvetinka :) Je pravda, že niektoré z mojich miláčikov muži príliš neocenia, ale ja som z nich  celkom paf. Presne ako z medovkového krému od Ťuli a Ťuli.






O kréme si môžete prečítať:

       "Prírodný pleťový krém, ktorý dodáva mäkký a luxusný pocit na koži. Má vyhladujúce a zvláčňujúce účinky, pomáha chrániť pokožku. Je bohatý na vitamíny A, B1, B2, D a E.
Neobsahuje žiadne silikóny, parabény a sulfáty.
Prírodná silica z Medovka mellisa s typickou vôňou pôsobí hojivo na pokožku, upokojuje ju, osviežuje a čistí.
Tento luxusný telový krém obsahuje mnoho prírodných olejov a masiel, ktoré sú bohaté na kožné minerály, vitamíny a mastné kyseliny.
INGREDIENTS: Water, Rosa Damascena Flower Water, Butyrospermum Parkii Butter, Olea Europae Oil, Persea Gratissima Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Elaeis Guineensis Oil, Polysorbate 60, Melissa officinalis Leaf Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Phenoxyethanol, Stearic Acid, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol." 

Výber telových krémov sa mi pozdáva. V ponuke sú vône levanduľa, harmanček, medovka a neroli. Každá jedna je určite krásna, no vyhrala medovka. Teraz. Časom príde aj neroli a levanduľa. Druhou potešujúcou vecou je to, že si môžete kúpiť menšie 50 ml balenie alebo väčšie 85 ml balenie. Obe sú sklené, veľmi pekné a obaly sa dajú vynikajúco zužitkovať aj potom, ako sa minie krém. Páči sa mi návrat ku kvalitným obalom, ktoré obsah dobre uchránia, sú recyklovateľné, znova sa dajú použiť a v neposlednom rade vyzerajú omnoho krajšie ako bežné plastové obaly, nech sú akokoľvek krásne vyfarbené a ozdobené. Sú síce drahšie, ale všetko má svoje plusy i mínusy.

Kupovala som si menší, skôr zo zvedavosti, lebo v tej istej objednávke som mala aj kakaové maslo, ale som rada, že som si ho vzala. Vďaka nemu viem, že sa k nemu vrátim a skúsim aj nejaké iné vône. A hlavne si kúpim väčšie balenie :) Môj drobček je v sklenom pohári s čiernym šraubovacím vrchnáčikom. To mi bolo sympatické na prvý pohľad, lebo viem, že sa neotvorí ani v kufri (ak budeme mať niekedy pleťové mlieko po celej kozmetickej taštičke, budete sa na to pozerať podobne ako aj ja). Je na ňom zelená etiketa, ktorá predstavuje medovku a prvý dojem bol skvelý. No a potom som to otvorila a všetko bolo ešte o veľa krajšie.

V prvom rade musím pochváliť vôňu. Ak máte radi medovku, prídete si na svoje. Lebo po každom jednom nádychu sa ocitám uprostred bylinkového záhonu a necítim nič, len medovku. Hneď potom si spomeniem na čaj a medovkový sirup, ktorý si každý rok doma pripravujeme. Tá vôňa je úplne rovnaká ako vôňa medovky v záhrade. Za toto velebím krém do nebies, lebo má doslova aromaterapeutické účinky. Rozumej, je to ako prírodné antidepresívum. Je biely, krémový a ľahký. Rýchlo sa vstrebáva do pokožky a ani neviete, že ste si ju niečím natreli, ostáva po nej len krásna vôňa. Postupne mizne, ale prevonia mi aj pyžamo, takže ju cítim o kúsok dlhšie. Jeho zloženie je zárukou skvelej hydratácie. Postará sa o to avokádový, kokosový, olivový, slnečnicový, konopný a organický palmový olej. Dopĺňa ich bambucké maslo. Skvelo nakombinované oleje dokážu pomôcť pokožke k tomu, aby bola zdravá, krásna a hydratovaná. Veľmi dobre hydratuje aj vysušené miesta ako kolená  a lakte. Pokožku osviežuje a upokojuje (v prípade podráždenia, začervenania, drobných poranení). Bonusom je tá vôňa, ktorá sa doslova vpíja do pokožky a pyžama a potom sa len pomaly vytráca. Naozaj vynikajúci produkt, ktorý poteší telo i dušu.

Plusy:
  • Pekné vône v ponuke
  • Dve veľkosti balenia
  •  Pekný sklený obal
  • Úžasná medovková vôňa
  • krémový, nemastný
  • Rýchlo sa vsiakne
  • Výborne hydratuje, vyživuje, zjemňuje pokožku, upokojuje, osvieži a prevonia

Mínusy:
  • Nenašla som

Menší krémik kúpite za 5,50 eur v eshope Ťuli a Ťuli.

Ktorý krém by ste si vybrali? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Odpovede
    1. Aj ja, nielen v kozmetike :) Boli aj iné vône, ale táto ma oslovila najviac :)

      Odstrániť
  2. To by bylo něco pro mě :-) zbožňuji vůni medu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto je medovka, nie med :) Ale aj ja mám veľmi rada med v kozmetike.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe